Şimdi Ara

Sayısalcıların kendini zeki sanması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neye göre kime göre zeki zannediyolar? Girdiginz sınav ezbere dayalı zekanızı kullandığınız bi yer yok, oysa tmciler öylemi
    matematiğide zekasıyla yapıyolar
    türkçe dediğim zaten anlama gücüne bakar
    Ah yokmu şu sayısalcılar

• peki çok bir şey bilmedigi halde yapabiliiyorsa
  • Aynen bro siz yazar eseri mantigi kullanarak yapiyonuz biz mekanik sorularini falan ezberliyoz.
    Allah zeka vermemis napalim sayisal sectik biz de
  • Zekadan çok egoları var
  • Bu arada tm1 sonucunu ss atsana bana. kim gecmis bakalim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acıyokraki

Zekadan çok egoları var
    sadece fizik bile tüm derslerinize bedel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuryum

agır oldu:)
  • Biz sayisalcilarin çoğu zatem edebiyat yapamadigimiz için sozelde de bplum olmadigi icin seçtik. Sonumuz hayrolsun
  • Eser yazarlari falan mantik sorusu sayman bile hangimizin zeki oldugunu gosterir bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABSKNKSVR

quote:

agır oldu:)

Alıntıları Göster
    kanka öylesine girdiğim tm sözel sınavından sayısaldan iyi derece yapıyorsam tm ve sözelde rakip yoktur. En basitinden sbs ile geldik biz. 450+ puan alan adamların %90ı sayısal %10u tm diye biliyorum. 475 puanlı anadolu lisesinde okudum 14 tm 1 dil vardı 150 öğrencide gerisi sayısal. Tmler direk derece yapıyor

• ben hayatımda tm yapamadıgı için mfyr geçen görmedim ama mf beceremeyenler tmye çok geçti. ayrıca eserlerin kime ait oldugunu düşünerek mi yapıyosunuz acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: frkn.pasa

Eser yazarlari falan mantik sorusu sayman bile hangimizin zeki oldugunu gosterir bence
    ort bir sayısalcı kitap yüzü açmadan hukuğa gider.
  • quote:

Kadim dostum onuryum seni burada görmekkbeni son derece mutlu etti.
  • Merhaba ben 18 yaşında bir gencim bu sabah saat 10da geleceğimi kaybettim. Osym denen bir süper boss nevrimi dondurdu. Eğer bu gonderiyi 10 yerde paylaşmazsan OSYM yarın saat 4te senin de nevrini döndürecek

Kusura bakmayın arkadaşlar paylaşmak zorunda kaldım
  • Fizik dediğin zaten ezber hiç mantığa gerek yok. Edebiyat öyle mi. Mantığını kullanamazsan eserleri kimin yazdığını nasıl bileceksin,Işlem olmadan.
  • quote:

++++++++++
  • Simdiye kadar mat yapabilen 2 tm gordum biri zaten ilk 50ye falan cok rahat girer. biri de ygs den sonra tmye gecti. sinava bir ay kala 50 neti falan bulmustu. sen 2 ay fen calis bakalim 25 leri gorebilcen mi?
  • dersle zekanın alakası yok...biz 5 şık arasında. seçim yapıyoruz sadece... diğer ülkelerde klasik soruyorlar, dil ve yazma becerilerini ölçüyorlar, kompozisyon yazdırıyorlar... işte zeka bunlarda ölçülür zeka 1 çeşit değildir bir insanın zeki olması için birçğk zeka türünde iyi olmalı

sözel zeka
    sayısal zeka
    sosyal zeka vsvs

diğer ülkelerde bunların hepsini ölçerler siz gelmizsiniz tc sınavları ile zeka ölçüyorsunuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zteska

dersle zekanın alakası yok...biz 5 şık arasında. seçim yapıyoruz sadece... diğer ülkelerde klasik soruyorlar, dil ve yazma becerilerini ölçüyorlar, kompozisyon yazdırıyorlar... işte zeka bunlarda ölçülür zeka 1 çeşit değildir bir insanın zeki olması için birçğk zeka türünde iyi olmalı

sözel zeka
    sayısal zeka
    sosyal zeka vsvs

diğer ülkelerde bunların hepsini ölçerler siz gelmizsiniz tc sınavları ile zeka ölçüyorsunuz...
    geçen yıl tm 1. si boğaziçi endüstriye gitmiş. neden çünkü o bir sayısal :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayıogi

geçen yıl tm 1. si boğaziçi endüstriye gitmiş. neden çünkü o bir sayısal :D

Alıntıları Göster
    reisler gerekeni soylemıs bıze dıcek bıse kalmamıs
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.