Bildirim
Sayısalcıların kendini zeki sanması
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
peki çok bir şey bilmedigi halde yapabiliiyorsa -
Aynen bro siz yazar eseri mantigi kullanarak yapiyonuz biz mekanik sorularini falan ezberliyoz.
Allah zeka vermemis napalim sayisal sectik biz de -
Zekadan çok egoları var -
Bu arada tm1 sonucunu ss atsana bana. kim gecmis bakalim -
sadece fizik bile tüm derslerinize bedel.quote:
Orijinalden alıntı: Acıyokraki
Zekadan çok egoları var -
quote:
Orijinalden alıntı: onuryum
sadece fizik bile tüm derslerinize bedel.
agır oldu:) -
Biz sayisalcilarin çoğu zatem edebiyat yapamadigimiz için sozelde de bplum olmadigi icin seçtik. Sonumuz hayrolsun -
Eser yazarlari falan mantik sorusu sayman bile hangimizin zeki oldugunu gosterir bence -
kanka öylesine girdiğim tm sözel sınavından sayısaldan iyi derece yapıyorsam tm ve sözelde rakip yoktur. En basitinden sbs ile geldik biz. 450+ puan alan adamların %90ı sayısal %10u tm diye biliyorum. 475 puanlı anadolu lisesinde okudum 14 tm 1 dil vardı 150 öğrencide gerisi sayısal. Tmler direk derece yapıyorquote:
Orijinalden alıntı: ABSKNKSVRquote:
agır oldu:)
Alıntıları Göster
-
ben hayatımda tm yapamadıgı için mfyr geçen görmedim ama mf beceremeyenler tmye çok geçti. ayrıca eserlerin kime ait oldugunu düşünerek mi yapıyosunuz acaba ? -
ort bir sayısalcı kitap yüzü açmadan hukuğa gider.quote:
Orijinalden alıntı: frkn.pasa
Eser yazarlari falan mantik sorusu sayman bile hangimizin zeki oldugunu gosterir bence -
quote:
Kadim dostum onuryum seni burada görmekkbeni son derece mutlu etti. -
Merhaba ben 18 yaşında bir gencim bu sabah saat 10da geleceğimi kaybettim. Osym denen bir süper boss nevrimi dondurdu. Eğer bu gonderiyi 10 yerde paylaşmazsan OSYM yarın saat 4te senin de nevrini döndürecek
Kusura bakmayın arkadaşlar paylaşmak zorunda kaldım -
Fizik dediğin zaten ezber hiç mantığa gerek yok. Edebiyat öyle mi. Mantığını kullanamazsan eserleri kimin yazdığını nasıl bileceksin,Işlem olmadan. -
quote:
++++++++++ -
Simdiye kadar mat yapabilen 2 tm gordum biri zaten ilk 50ye falan cok rahat girer. biri de ygs den sonra tmye gecti. sinava bir ay kala 50 neti falan bulmustu. sen 2 ay fen calis bakalim 25 leri gorebilcen mi? -
dersle zekanın alakası yok...biz 5 şık arasında. seçim yapıyoruz sadece... diğer ülkelerde klasik soruyorlar, dil ve yazma becerilerini ölçüyorlar, kompozisyon yazdırıyorlar... işte zeka bunlarda ölçülür zeka 1 çeşit değildir bir insanın zeki olması için birçğk zeka türünde iyi olmalı
sözel zeka
sayısal zeka
sosyal zeka vsvs
diğer ülkelerde bunların hepsini ölçerler siz gelmizsiniz tc sınavları ile zeka ölçüyorsunuz... -
geçen yıl tm 1. si boğaziçi endüstriye gitmiş. neden çünkü o bir sayısal :Dquote:
Orijinalden alıntı: zteska
dersle zekanın alakası yok...biz 5 şık arasında. seçim yapıyoruz sadece... diğer ülkelerde klasik soruyorlar, dil ve yazma becerilerini ölçüyorlar, kompozisyon yazdırıyorlar... işte zeka bunlarda ölçülür zeka 1 çeşit değildir bir insanın zeki olması için birçğk zeka türünde iyi olmalı
sözel zeka
sayısal zeka
sosyal zeka vsvs
diğer ülkelerde bunların hepsini ölçerler siz gelmizsiniz tc sınavları ile zeka ölçüyorsunuz... -
reisler gerekeni soylemıs bıze dıcek bıse kalmamısquote:
Orijinalden alıntı: ayıogi
geçen yıl tm 1. si boğaziçi endüstriye gitmiş. neden çünkü o bir sayısal :D
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- eyüp b geometri pdf
- tür bakımından ne demek
- ceviz ishal yapar mı
- kenyalı asiye ip arakladıkça devamı
- en çok hakim savcı çıkaran üniversiteler
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X