Şimdi Ara

Sayısalcıların kendini zeki sanması (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu Tmler var ya aslında fen çözebilse zıplaya hoplaya sayısala geçer ama adam çözemiyor onu da suçlamamak lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uskkdky1 U kullanıcısına yanıt
    güldürdün
  • Bi mfci tmci kavgası eksikti.
  • Sizin sinava hazirlanma sureciniz bizden yuz kat daha rahat. Bir de boyle konusup durmuyor musunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PUAHAHHAHAHHAHAH FİZİKTEN KİMYADAN MATTAN KORKUP KACIPTA TM SECMEDİNİZ Mİ SİZ ??? YEMEYİN SİMDİ BİZİ :DDDD ONDAN TUM TM BİRİNCİLERİDE SAYISALDAN CIKIY DEMİ :D:DDD
  • quote:

Orijinalden alıntı: ashton_kutcher246

Fizik çözüyorsunuz diye zeki mi oldunuz?

Hayir zeki olduklari icin fizik cozuyor olabilirler mi ???

• quote:

Orijinalden alıntı: kdryzc

quote:

Orijinalden alıntı: ashton_kutcher246

Fizik çözüyorsunuz diye zeki mi oldunuz?

Hayir zeki olduklari icin fizik cozuyor olabilirler mi ???

Hayır olamazlar.Böyle bir genelleme yapmak büyük aptallıktır.Test çözmekle zeka belirleyen tipler sizi.Konuyu öğren iki çözümlü test çöz oldun zeki öyle mi?
    Tamam hadi fizik çözün türkiye'nin dehaları.

• Arkadaşlar konuya noktayı koyuyorum. Öncelikle mevcut eğitim sistemi üzerinden başarı-zeka vb. sıralama yapamazsınız. Sözel sayısal vs. zekalar için şunu diyebiliriz. Rönesans ve reform hareketlerinden sonra özellikle 19 yy. da Avrupa'da yayılan pozitivist akımlar bugün hala etkisini göstermektedir. Bugün iyi bir matematik zekası olan kişi değer görürken iyi bir felsefeci adam yerine konulmaz. Özellikle ülkemizde. 250 yıl önce bu durum tam tersiydi emin olun. Temelde ne sayısal zekanın sözel zekaya ne de işitsel zekanın görsel zekaya herhangi bir üstünlüğü YOKTUR. Hele bunu yapay bir sınav LYS ile ölçmek en büyük yanlış olacaktır. Dönemden etkilenerek değil asırlarca tecrübesi olan insanlık perspektifinden olaya bakmalısınız. İyi forumlar.
    Not: Sayısalım :)

• Aynen abi ne kadar ciddiye almislar adami belli dalga geciyor yazilanlari okuyup götüyle falan guluyodur su an :D

• Lise seviyesinde sayısalın ya da sözelin zekayla ne ilgisi var anlamadım. Hangi alan, hangi konu olursa olsun: Konu çalış, soru çöz, antrenman yap. Sonuçta derinlikli değil sadece başlangıç-temel dersler bunlar. Doğuştan matematikçi, fizikçi ya da sosyolog gibi dolaşan "aynştayn"lar sözelde de var sayısalda da. Kısaca lise seviyesinde gördüğümüz dersler hiçbir haltı ölçmüyor.
  • ashton_kutcher246 kullanıcısına yanıt
    kardesim benim, ben fizik cozen zeki dedim ama tmler aptal demedim ve ayrica sayisal sozel zekaya katiliyorum ancak sen simdi yuzde yuz ezber ders edebiyatla fizigi karsilastirip fizik cozen zeki degil dersen gulerim birader soyle o zaman ne cozen zeki edebiyat falan mi dicen.

• Dünyanın herhangi biryerinde bön zököyöm çönkö 2yıl çalışıp lise müfredatına göre başarılı oldum derseniz size götüyle güler millet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mfci mfcileri eziyor, ancak ironiden dolayı tmlere giydiriyor.

Bunu anlayamayan mfciler ve tmciler kavga çıkartıyor.
    Konu sahibi bir tarafıyla gülüyor, iki taraf da rezil rüsva.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.