Şimdi Ara

Sayısalcıların kendini zeki sanması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yazık la bu çocuğa konuşmasından ailesinin şımarttığı ve bir ömür başarının yakınından geçemeyeceği belli...
  • İyi bi sayısalcı matematiğin yanında edebiyata girip rahatlıkla hukuk tutturabiliyorken bir tmci fen sınavına girsin bakalım neyi tutturucak hala anlamıyorsunuz bunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uskkdky1

Neye göre kime göre zeki zannediyolar? Girdiginz sınav ezbere dayalı zekanızı kullandığınız bi yer yok, oysa tmciler öylemi
    matematiğide zekasıyla yapıyolar
    türkçe dediğim zaten anlama gücüne bakar
    Ah yokmu şu sayısalcılar

dahi anlamındaki "de" ayrı yazılır güzel kardeşim.
  • ben sayısalcıyım da sözelcilerin bu kadar itin dötüne sokulması saçmalık. arkadaş, iyi bir sözelci çıkıp çok iyi bir yazar, çok iyi bir avukat, çok iyi bir tarihçi olabilir. kötüsü de bizim kötü sayısalcılar gibi kötüdür.

merak ediyorum şu çok zeki sayısalcılar kaç kitabını okudu dostoyevski'nin? halil inalcık tarihçimiz mesela, la hanginiz onun kadar bilgili, zeki?

• o yüzden demi aq tmlerin yıl boyunca çalıştığı derse sayısalcı 1 hafta bakıp puan olarak katlıyor.Geçin bu işleri aq.Sayısalcı arkadaşların zeki olup olmadığını bilemem ama senin gerizekalı olduğun açık.
  • Fizik çözüyorsunuz diye zeki mi oldunuz?
  • uskkdky1 U kullanıcısına yanıt
    Girdiğin şu entryle. Sayısalcılar tmlerden daha zekidir tezini kanıtlamış oldun.

Edit:son gün edebiyat çalışıp tmde 900 küsür olmuştum. Konu açan kişinin rüyasında göremeyeceği puan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terane94 -- 21 Haziran 2015; 3:51:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz matematiği neyimizle yapıyoruz? Bizde edebiyat var yorum yapabiliyoruz sende gel fizik oku ondan sonra yorum yap bence.
  • Fen dersleri ezber olsa bi soruya bir buçuk dakika niye versinler ozaman? Hem ygs de sayısallar 160 soru çözmeye uğraşırken tmler feni esgeçiyo. 120 soru çözüyosunuz ağzınız amma açılıyo. Hala neyin tartışması bu?

• yav he he siz zaten edebiyattada işlem yapıyorsunuz Orhan pamuk/aşık veysel=namık kemal böyle işlemler var değilmi sizin edebiyatta sizin tüm dersleriniz gelse fiziğin ygs kısmı etmez yıkıl karşımdan .
  • sözelci .ss

• quote:

Orijinalden alıntı: Wheel

ben sayısalcıyım da sözelcilerin bu kadar itin dötüne sokulması saçmalık. arkadaş, iyi bir sözelci çıkıp çok iyi bir yazar, çok iyi bir avukat, çok iyi bir tarihçi olabilir. kötüsü de bizim kötü sayısalcılar gibi kötüdür.

merak ediyorum şu çok zeki sayısalcılar kaç kitabını okudu dostoyevski'nin? halil inalcık tarihçimiz mesela, la hanginiz onun kadar bilgili, zeki?

Çöp

• onuryum O kullanıcısına yanıt
    Zekilik:Çabuk ve kolay kavrayan,anlayışlı, kavrayışlı, zeka sahibi.
    Görüldüğü gibi zekilik fizik çözmek değil.Her alanın kendine özgü zeki insanları,o bölüme basan kafaları vardır.Edebiyat,Fizik,Matematik,Spor,Müzik hepsi farklı alanlar.Siz hala çözdüğünüz testlerden zekanızı ölçüyorsunuz.Ayrıca derece beklediğimiz arkadaşımız onuryumunda böyle dar düşünen biri olması içimi acıtmadı değil.Hala''böz ödöböyöt cözöbölöyöröz''diyen kuçu kuçular varsa az ötede oynasınlar.Ayrıca verdiğiniz eksilerden onur duydum sayısallar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ayıogi

geçen yıl tm 1. si boğaziçi endüstriye gitmiş. neden çünkü o bir sayısal :D

gecen yilki tm birincisi omer furkan parmaktir ve su an bilkent hukuta tam burslu okumaktadir.

• Düşüncene katılıyorum esasında ama ösym sınavına göre karşılaştırma yapman... Ne bileyim

• isvicresiz bilim adami kullanıcısına yanıt
    rekt
  • adam mfci tmlerle dalga geçmiş, mfci dangalaklar da ciddi sanıp cevap veriyor bunu anlayamayan adamlar gelmiş benim zekamla dalga geçiyor hayatın ironisi bu da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-813D491AA -- 21 Haziran 2015; 15:42:34 >
  • Hayır onu geçtim bu kadar zeki olduğunuzu iddaa ediyorsanız mf'den ilk 20k ya girin de görelim zekanızi.
    Not:2013 Mf-3:18.546 Tm-2:20.863

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wendez2

quote:

Orijinalden alıntı: uskkdky1

Neye göre kime göre zeki zannediyolar? Girdiginz sınav ezbere dayalı zekanızı kullandığınız bi yer yok, oysa tmciler öylemi
    matematiğide zekasıyla yapıyolar
    türkçe dediğim zaten anlama gücüne bakar
    Ah yokmu şu sayısalcılar

dahi anlamındaki "de" ayrı yazılır güzel kardeşim.

arkadaş noktayı koymuş

• Ulan arkadaş geçen yıl öylesine edebiyat sınavına girdi kendisi şuan hukuk okuyor. Tm puanında ilk sıralara bakılsın çoğu sayısalcıdır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.