Şimdi Ara

Sayısaldan eşit ağırlık sınavına girenler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
3.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mat ve ygs türkçe yardımıyla 7bin oldum tercih yapmıyorum :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de öylesine girmistim 1700 geldi sıralama..ama sayısaldan yapacağım tercihimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • odtü işletme hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar?
  • yanlış biliyorsam düzeltin ama bu sene 100k civarında daha fazla sayısaldan giren var. 1/4 ü bile iyi yapmış olsa en aşağı ilk 100k da 25k sayısalcı vardır. bunların bir çoğuda sayısaldan tercih yapar. yani işin özü sıralamalar bu sene daha çok değişebilir
  • ?blgn? ? kullanıcısına yanıt
    ilk 20-25k da o kadar oynayamayabilir. Ama bu sene, geçen seneye nazaran daha fazla sayısalcı girdiğini düşünürsek gelme ihtimalide var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: entalpiST

odtü işletme hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar?

iibf yi çok araştırdığım için az biraz bilgim var.
    Türkiye de odtü işletmeyi bitirip açıkta kalacak adam tanımam. Çünkü en başta ingilizce ve ders işleme metotları birçok üniversiteden farklı. Yanlış bilmiyorsam derslerinden bi tanesi de size bi şirket kurudurup onu yönetmenizi istiyorlar. Yalnız odtü işletme okuyan birisini bulupta sorarsan daha sağlıklı olur.
  • Sayısalcıyım 5k tm sıralamam var iyi matematik malesef tmlerin önüne geçmeye yetiyor İnan önünde çok fazla sayısalcı vardır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenerperest1881

quote:

Orijinalden alıntı: aykutello57

Bu sene matematikin standart sapması çok artmış eğer ki matematik netin yüksek değilse ve yaptığın edebiyata sayısalcılar yaklaşmışlar ise her türlü vardır. TM1 için tabi bu olay.

mattan 30 edebiyattan 40 netim var.

ygs nizi bilmiyorum ama muhtemelen 35-55 k arasındasınızdır diye düşünüyorum. Eğer öyleyse benim için çok iyidir
  • bende 3 k oldum belki hukuk yazarım diye girmiştim zaten ben tercih edicem ama tıplardan sonra olucak büyük ihtimalle.. sayısalcı çok fazla arkadaşım girdi sınava ve çok büyük bir çoğunluğu tercih yapmayacak..
  • aykutello57 A kullanıcısına yanıt
    lol 1.7k
  • quote:

quote:

quote:

Bu sene matematikin standart sapması çok artmış eğer ki matematik netin yüksek değilse ve yaptığın edebiyata sayısalcılar yaklaşmışlar ise her türlü vardır. TM1 için tabi bu olay.

mattan 30 edebiyattan 40 netim var.

ygs nizi bilmiyorum ama muhtemelen 35-55 k arasındasınızdır diye düşünüyorum. Eğer öyleyse benim için çok iyidir

ygs 37k tm2 26k
  • hocam ben tm'yim bu arada yanlış olmasın sayısal değilim :D
  • benim puanım 300ün üzerinde ve 130k dayım tm1'de. LYS sonuçlarında açıklanan sayısal bilgilere göre 300 ve üstü puan yapan TM öğrenci sayısı 75k. sayısal ya da sözel yani alan dışı 55k, hesabını siz yapın artık. tercih etmeyecekler mi? nereye etmiyorlar be, mühendislik beğenmiyorlar büyük şehirlerdeki tm'leri dolduruyorlar.
  • Bu sene önümüzdeki fenci sayısının daha fazla olduğunu düşünüyorum. Bu benim 3. girişim, azbuz birşeyler öğrendim artık.
    Söyle baktığımızda en düşük ygs puanları bu yıldı. YGS sosyal zordu, ygs matematik oyalayıcıydı yine çoğu tmciyi zorladı, lys mat normaldi ama tmcilerin durumu ortada ve geçen seneden daha kolay olduğu için fenciler zorlanmadı(iyi fenciler), lys edebiyat en zor edebiyattı. Bunları ben demiyorum zaten sayısal bilgiler de bunları diyor. Ondan dolayı bu sene önümüzde daha fazla tercih yapmıcak fenci olduğunu düşünüyorum. Atıyorum geçen sene 20k olan tmci bu sene 25k falandır. Zaten son yıllarda bakarsanız tm ile alan okulların sıralamaları çok iniş çıkışlı oluyor. Kesinlikle tercihinizi geniş aralıkta oluşturun. Bu sene herşeye gebe diye düşünüyorum.
  • quote:

hocam ben tm'yim bu arada yanlış olmasın sayısal değilim :D

Bende zaten sonradan fark ettim. Ama sizin önünüzde dahi 4-6k arası sayısalcı olabilir tm1 için. Tm2 de işler biraz daha değişiyo malum katsayılar vs...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manyofobi

benim puanım 300ün üzerinde ve 130k dayım tm1'de. LYS sonuçlarında açıklanan sayısal bilgilere göre 300 ve üstü puan yapan TM öğrenci sayısı 75k. sayısal ya da sözel yani alan dışı 55k, hesabını siz yapın artık. tercih etmeyecekler mi? nereye etmiyorlar be, mühendislik beğenmiyorlar büyük şehirlerdeki tm'leri dolduruyorlar.

Birde şöyle düşünün, bir çoğu hukuk dışında kolay kolay yazmazlar çünkü iş garantisi yok. Ama mühendislik veya mimarlıktan eğer biraz çevren varsa veya çevre yapabilirsen her türlü işin olur. Bir çoğuda zaten bunun farkında ve tm ci olupta mühendislik okumak isteyen insanlarda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: o gemi bir gün gelecek

Bu sene önümüzdeki fenci sayısının daha fazla olduğunu düşünüyorum. Bu benim 3. girişim, azbuz birşeyler öğrendim artık.
    Söyle baktığımızda en düşük ygs puanları bu yıldı. YGS sosyal zordu, ygs matematik oyalayıcıydı yine çoğu tmciyi zorladı, lys mat normaldi ama tmcilerin durumu ortada ve geçen seneden daha kolay olduğu için fenciler zorlanmadı(iyi fenciler), lys edebiyat en zor edebiyattı. Bunları ben demiyorum zaten sayısal bilgiler de bunları diyor. Ondan dolayı bu sene önümüzde daha fazla tercih yapmıcak fenci olduğunu düşünüyorum. Atıyorum geçen sene 20k olan tmci bu sene 25k falandır. Zaten son yıllarda bakarsanız tm ile alan okulların sıralamaları çok iniş çıkışlı oluyor. Kesinlikle tercihinizi geniş aralıkta oluşturun. Bu sene herşeye gebe diye düşünüyorum.

Aynen katılıyorum. Biraz uçuk gelebilir ama belki bu sene hukuk 40-45 k dan bile öğrenci alabilir ve tm1 de 40k larda alan yerler 55k lara kadar düşebilir

• tm-1 36k düsünme asamasındayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: KG680

tm-1 36k düsünme asamasındayım

mf ci iseniz oradaki sıralamanız nedir?
  • aykutello57 A kullanıcısına yanıt
    mf 4- 54 k
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.