Şimdi Ara

Sayısaldan eşit ağırlık sınavına girenler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
3.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tm2 18 k edebiyat sallamasyon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aykutello57 A kullanıcısına yanıt
    Haklısın ama isteseler de birçoğu kendi alanındaki bölümü zor kazanıyorlar, tm'de daha çok yığılma 20k'dan geride oluyor. buna dayanarak söylüyorum ki istiyorlar haklısın ancak isteseler de pek azı bunu başarabiliyor.
  • aykutello57 A kullanıcısına yanıt
    Evet ben de katılıyorum ancak ben sayısalların tm'den hayli tercih yapacağını düşünüyorum. En kötü son tercihlerine yazacaklar, sayısalda giremezlerse tm'den gireceklerdir. Ben de üçüncü kez girdim bu arada.
  • Manyofobi kullanıcısına yanıt
    aynen kardesim mesela ben kesinlikle yazıcam son tercih bile olsa sadece su anda tercih sıralamasına karar vermedim
  • 51 edebiyat yapıp rahat 10-15 tane salladım 21k dan 25k ya atmış tm2 de
  • KG680 kullanıcısına yanıt
    Ya saçmalık şu ki, ben eşit ağırlığım ama bu sene öylesine sözelden girdim. 28 edebiyata rağmen 10k geldi ts'ler. sayısallar için de o şekilde, yani burada bu bölüm kolay bu bölüm zor tartışmasına girmek niyetinde değilim ama puanlama sıralamada bi dengesizlik var ve katsayı kalktığından beri önüne geçilmiyor. katsayı varken de haksızlık oluyordu. ne yapılmalı bilmiyorum ama bu şekilde makul değil bence. üst sıralamalarda farketmiyor ama ortalardaki yığınlamada birçok insan sıkıntı çekiyor bence.
  • Bu yıl önünde kaç sayısal varsa geçen yıl da o kadar vardı.Ayakları yere basan tercihler yapın yoksa bu kafayla açıkta kalacaksınz.
  • Manyofobi kullanıcısına yanıt
    evet sistemde bence de cok buyuk yanlıslıklar var.
    bu yüzden ben de bu sene bölümlerin sıralamalarının biraz geriye gidecegini düsünüyorum.
    sayısallar da ortalama bi ea cı kadar sıralama elde edebildi cünkü
    ama tabiki mantıklı düsünüp garanti tercihler de yapmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KG680 -- 1 Temmuz 2014; 12:54:02 >
  • Alt siralar icin konusuyorum;
    Sayisal arkadaslar edebiyat cozmese bile matematik yaptiklari icin tm-1 tm-2 puanlari hesaplaniyor. 200-280 arasinda aşırı derecede sayisalci var. Bunlar istesede istemesede bu siralamaya dahil oluyorlar. Ama bunlar tmden tercih yapmayacaklar buyuk ihtimal, gecen yil 250 bin ile alan yer bu yil 280 binle alabilir. o yuzden korkmadan cekinmeden tercih yapin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim anladığım kadarıyla sayısalcılar büyük bölümü aynı bizim TS de yaptığımız gibi yapmış. Sınava girmişler ama bir çoğu alternatifim olsun puanım düşük gelirse oradan yazarım mantığıyla girmiş. Ha bide bazıları var ben mühendislik okuyacağıma iyi puan olursa hukuk okurum mantığıyla girmiş. Ama eninde sonunda bizim ts den belki en sonlarda tercih yapacağımız gibi olacak,yani bir çoğu garanti üniversiteden sonra tm yazacak. Yanlışsam düzeltin
  • Benim de çevremde gördüğüm üzere sayısalcı olup da lys3'e giren çok var. Tercihlerde tm-mf ayrımının kalkması ve geçen seneki sınav baya etkiledi bu durumu.
  • Edebiyatı sallamasyon çözdüm TM-1 58k geldi tercih yapabilirim.
  • sayısalcıyım edebiyatı salladım 25d 17 y geldi sıralamam 23k(tm2)
  • arkadaşlar bu arada kılavuzlar açıklanmış. Haberiniz yoksa söyleyeyim
  • mf4 85k , tm1 60k tm den de tercih yapacağım ve büyük ihtimal tm den yaptığım tercih gelecek.
  • Bunu niye baz aliyorsunuz ki gecen senede adamlarin onunde sayisalcilar vardi ona gore bir kapanis gosterdi üniversiteler yani onunde 10 bin sayisalci var diyelim mesela senin istedigin yer 10 bin dusmicek ki gecen senede vardi 10 bin kisi o sekilde devam ediyor

• Tmde 38bindeyım oylesıne sansımı denemıstım :) sayısaldan tercıh yapıcam

• kedikli34 K kullanıcısına yanıt
    fakat bu sene geçen seneye oranla daha fazla sayısalcı edebiyattan sınava girdi ve son 4 yıldır tm bölümleri düzenli bir sıralama düşüşü yaşıyor. En basitinden gazi işletme 2012 de 74k ile alırken 2013 de 94k ya kadar geriledi
  • puan türlerine göre değişiyor 120-130 k dayım tercih yapmayacağım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutello57

Arkadaşlar merhaba
    Konuyu açmamın sebebi eşit ağırlık öğrencisiyim ve tm1 de 110k dayım. Sayısalcı arkadaşlarımla konuştuğum da bu sene sayılsalcıların büyük bölümü TM den sınava girdi diyorlar. Acaba sizlerde sınava girdiniz mi? Eşit ağırlıktan tercih yapmayı düşünüyor musunuz? Ve eğer girdiyseniz kaç binlerde olduğunuzu yazar mısınız?
    Herkese şimdiden iyi günler

bunları hiç kafana takma uğraşma bunlarla. aklını çalıştır biraz şimdi kaç sayısalcı girmiş vb bunların önemi yok her sene fix gibidir birbirine yakındır tm puanı hesaplanan sayısalcılar. bunlar senin önünde tabiki de olabilir belki önünde 25k tane sayısalcı var ama burda önemli olan şu biz üniversitelerin başarı sıralarına baktığımızda orda TM başarı sıralarında sayısalcılar yok mu zannediyorsun? kısaca o başarı sıralamaları sayısalcılar dahil edilerek yazılmış tabikide. Mesela benim istediğim bölüm sayısalcılar olmadığı zaman yani alan ayrımı vakitlerinde 2000 küsürlerle kapatmış şimdi 6000 e yaklaştı.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.