Şimdi Ara

SBM Trafik Sigortası Teklif Sorgulama Sayfası Açıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
2
Favori
4.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Haber sitelerinde heyecan verici başlıkları görünce bir bakayım dedim ona da pişman oldum.Geçen yılki büyük kazıktan sonra 30 yaş indirimi hasarsızlık indirimi beklerken teklifleri görünce şaşırdım.Araç sigortasında yeni dönem hakikaten başlamış gecen yılki büyük soygun 1 serisi gitmiş ikinci soygun serisi başlamış.Umarım böyle devam etmez diyeceğim ama yıllar geçiyor somut adım atılmıyor sağ gösterip soldan vuruyorlar.Yine sigorta şirketleri prim yüksek tutarsa yaptırım gelecek diye dipnot düşülmüş bunun içinde yıllar geçer hep bir oyalama ve zaman öldürme taktiği..
  • Fiyatların düşmesini beklemeyin. O fiyatlardan sigorta yapacaksınız. Aşağısı olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu çıkan fiyatlara varsa eğer hasarsızlık indirimleri dahil mi?
  • sistem hikaye, ciddiye alıp da düşük birşey çıkacak diye beklemeyin
  • Yakın fiyatlar çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Messerschmitt BF109 -- 3 Ekim 2016; 10:51:11 >
  • Merhaba. Biz 2013 model Linea sahibiyiz. Bu işlerden hiç mi hiç anlamadığımız için 1500 küsur lira karşılığı bir akrabamızın önerisi ile bir firma ile çalışıyoruz 3 yıldır. Kasko+sigorta bedeli 1500 küsur lira ödüyoruz. En azından biz öyle sanıyoruz. Bize her yenileme döneminde gönderilen evraklardan bir şey anladığımız söylenemez. Bu işlere çok uzağız çünkü. Şimdi plaka ile sorgulama yaptık en ucuz halk sigorta çıkardı 644 TL ile. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Evrakların resimlerini çekip atabilirim dileyen olursa. Babam da seviniyor bir indirim varsa kaçırmayalım diye. Bir de ne kadr sigorta bedeli ne kadar kasko ödüyoruz bu konuda da yardımcı olursanız minnet duyarım. 4-5 yıldır evde değildim ve geri döndüm işleri ele almak gerekiyor artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Ugly -- 3 Ekim 2016; 15:50:35 >

• arkadaşlar plaka nasıl yazılıyor örnek yok ben yazıyorum hata veriyor mevcut sigortam var diye mi hata alıyorum plaka bölümünde ilk kareye şehir kodu yazılmayacak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vivalaozgur

arkadaşlar plaka nasıl yazılıyor örnek yok ben yazıyorum hata veriyor mevcut sigortam var diye mi hata alıyorum plaka bölümünde ilk kareye şehir kodu yazılmayacak mı?

Evet ilk kareye il kodu yazılacak. Harf ve rakam grubu arasında boşluk bırakmayın.
  • The Ugly kullanıcısına yanıt
    Evraklarin ilk sayfalarinda ne kadar odeyeceginiz yazar. Bulamiyorsan pmden ulas yardimci olmaya calisayim

• 2 ay önce Axa'dan 976 liraya yaptırdım. Geçen sene 560 liraydı Allianz'dan. Kaza da yapmadım çok şükür ama %100 zamlı yeniledim zorunlu. Haberlerde %50'ye varan indirim olacak deyince bir sorgulayım dedim Axa'dan 926 lira çıkıyor şimdi de. 50 lira indirmişler sağolsunlar. 10 litre benzin alınır.
  • Geçen yıl 678 liraya yaptırmıştır su an en dusuk 1200 lira civarı çıkıyor. Acaba fiyatlar acentalarda da bu mudur yoksa sitede mi fiyatlar uçuk. Eğer acentalarda da böyle ise bitmisiz demektir.

• vatandaşın üzerine binmişler neden insinlerki ?

Bir kere hükümet delikanlı olsa elindeki devlet kurumları ile sigorta fiyatlarını aşağı çekerdi...

Maksat yola bildiğimiz kadar vatandaşı yolalım...

Yav dönüp bakın allah aşkına hangi iş doğru gidiyorda bu gidecek ?

2 haftadır metro tüneli açık millet binbir eziyet kartala geliyor otobüslerle oradan metroya binecek adamlar keyif için metroyu açmıyorlar.. neymiş efendim açılış töreni yapacak zaman yokmuş...

allah bilir gündeme ne sokacaklarda ortalık bulansın diye açılış yapacaklar...

bu ülkenin çivisi çıkmış daha konuşmanında gereği yok zaten...
  • msbphoenix kullanıcısına yanıt
    kardeş , hükümet (bu işlemler devlet politikası değildir, hükümet politikasıdır, ikisinin farkını bilelim) bu işleri çözmek istese çözemez mi sanıyorsun ?? ziraat istese 50 liraya da sigorta yapar , zarar da etmez, ama o zaman patronlar gece rahat uyuyamaz, hükümete baskı yapar, işini zorlaştırır , şu anda al gülüm ver gülüm ortamı , 2 taraf da memnun
  • ben neden yapamıyorum bu işi ilk kareye plakayı yazıyorum ama 3 karakter oluyor yani örneğin 006 gibi sonrada diğer kutucuğa gerisi yazıyorum anlamadım bana hata kodu veriyor (Bilgi bulunamadı. Sigorta şirketinizden ve/veya acentenizden bilgi alabilirsiniz.) şu şekilde hata kodu veriyor acaba mevcut sigortam var diye mi bu hatayı alıyorum biri aydınlatsın kafayı yiyeceğim 2 gündür
  • tam 1 ay önce halk sigortaya 365e yaptırdım

bunlarda verilen teklifler yani düşme yok bindirim var.

AXA SİGORTA 520.17
    DOĞA SİGORTA 544.16

GENERALİ SİGORTA 689.01

KORU SİGORTA 898.53

NEOVA SİGORTA 1,573.46

SBN SİGORTA 564.76

TÜRK NİPPON SİGORTA 466.99
  • İmzamdaki araç:

Edit: En üstteki çıkmamış 6993 lira teklif verdi

Sanki çok çıktı ? 34 plaka diyemi acaba ?
    Bu mesaja eklenen görseller:

SBM Trafik Sigortası Teklif Sorgulama Sayfası Açıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DD82B0187 -- 3 Ekim 2016; 19:54:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: palpatine48

Plakayı nasıl yazıyoruz? Hiç örnek koymamışlar saçma sapan bir site. neyse hallettim.

En ucuz generali ve Allianz çıktı.

Generali 416 tl.

Allianz 426 tl.

Sizce hangisine yaptırayım? Kasımda bitiyor sigorta.

Plakayı nasıl yazdığınızı yazarsanız benzer mağduriyet yaşayanlar faydalanabilir.

• Benim sigortayi memleketteki sigortacı yenilemiş ve burdaki sorguda hata veriyor.. sigorta olsa bile 3 kuruşluk sorguyu yapabilmemiz lâzım.. neden bu kadar dandik site yapıyorlar aklım almıyor.

Harf ve numara grubuna ilk harf yazdırmıyor, harf yazamayan arkadaşlar önce bir sayı yazıp harfi yazsınlar sonra plaka bitince o sayıyı silebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.