Şimdi Ara

SBM Trafik Sigortası Teklif Sorgulama Sayfası Açıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
2
Favori
4.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TC Kimlik numaranızı ve araç plakanızı girerek 40'a yakın şirketten primleri öğrenebiliyorsunuz. Bazı şirketler teklif veriyor bazıları vermiyor. Saçma sapan fiyatlar var. Mesela Koru Sigorta denilen adını ilk kez duyduğum bir firma 7.000 lira fiyat çıkardı En düşük Axa çıktı 1.385 lira. Yine SBM yine bi halta yaramayacak uygulama şaşırmadım doğrusu.

https://teklif.sbm.org.tr/trm-teklif/public/trafikTeklifYenileme/sorgu.sbm

• zaten cogu acentenin 3 5 yerle anlasmasi var hadi en kotu whatsaptan resim atip fiyat aliriz gereksiz bi uygulama 7 bin cok iyi para :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

zaten cogu acentenin 3 5 yerle anlasmasi var hadi en kotu whatsaptan resim atip fiyat aliriz gereksiz bi uygulama 7 bin cok iyi para :)

7000 de bir şey mi 12.000 liralık tempraya 28.015 tl çıkardı koru sigorta :D
  • bi iki ay önce yaptırdım. aynı firma şimdi 37 kat daha fazla istiyor. en ucuz teklif 100 lira daha fazla. bazıları 2 kat vermiş.
  • Acenteye gidip teklif alsak burada ki teklifle arasında çok aşırı bir fark olur mu?Axa 380'e yaptırdık şuan 464 görünüyor bunlar tahmini rakamlar mı?
  • bu nasıl iş, saçma sapan fiyatlar çıkartıyor
  • Benim acenteci akrabamdan aldığım tekliflere çok yakın sonuçlar çıktı. Mesela burada neova da 968 lira teklif var ben 880 e yaptırdım aynı şirketten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeman6161 -- 2 Ekim 2016; 22:53:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En azından referans olmuş olur.

• bu iş çok sulandı sigorta zorunlu olmasın artık yada kasko ile rekabet artsın kasko misliyle daha ucuza geliyor artık hele birde kaza yapanın vay haline 1000lira sigorta ödüyorsun kazasız adam kaza ediyor sigorta 1000lira masraf öderse gelecek sene sigorta oluyor 3.000 zaten ödediğini bvir sonraki poliçede geri alıyor
  • vay be ne aracmis aractan pahali sigorta :)

• Sorgulayıp moralinizi bozmayın bildiğin bindirmişler yine

• ne zaman yeni bir icat çıkarsalar daha yüksek fiyat çıkıyor.devlet bu işe hiç karışmasa daha iyi olacak

• Ben şimdi sorguladım 860 TL'ye yaptırdığım sigorta için 1250 TL en ucuz fiyat çıkardılar. Soygundan başka birşey değil.
    Bir şeyi zorunlu yapar ve kontrolüde elden bırakırsan olacağı budur.
  • Fiyatlar dusmez beklemeyin... Hazineye para lazim. Devlet borcu odemek icin hazinedeki fonlardaki biriken paralari donduruyor... Yok BES fonu.sigorta fonu.tazminat fonu.İsleri gucleri milletin cebindeki parayla devleti yonetiyorlar.

• 2010 1.4 fiesta, Nisan ayında 720 liraya halk siğortaya yaptırmıştım(3 gün gecikmeli) şu anda en az veren 828 küsür lira istiyor. En fazlada doğa siğorta 6691.23 tl
    Diğer bir kaç örnek;
    1_Anadolu Siğorata: 1655 tl
    2_Genaralli siğorta: 1978 tl
    3_Hdi siğorta: 3576 tl
    4_Koru siğorta: 5321 tl
    5_Mapfree: 2370 tl
    6_ Turkland: 3219 tl
    7_Ziraat siğorta: 1624 tl

Bu işe bir önce bir çözüm bulunmalı, şahsen ben yetkili makamların yerinde olsam devletin şirketi olan örneğin ziraat siğortanın çıkan fiyatının en fazla 4/1 ne siğorta imkanı sağlarım. Hem devletin kasasına fazladan para girer, hemde problem çözülür. Birde benim anladığım kadarıyla devlet ne derse desin biz istediğimiz fiyatları sunarız anlayışı var galiba çünkü fiyatlar düşmeli dendi ve hala durum aynı yada birileri bizi baya güzel yiyor...
  • Sigorta şirketleri gene çakallık pesinde.

Devlet peşlerine düştü , şimdi düşünün orda 300- 500 lu fiyat ciksa milyonlarca insan iptal edip mevcudu, tekrardan yaptıracak.

Onlarda tatlı kârlarından olacaklar.

Devletin peşine düşme sebebide halkı sadece ben soyabilirim başkasına soydurmam.

Son çırpınışları bence sigorta şirketlerinin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L&M -- 2 Ekim 2016; 23:46:34 >
  • 2010 i20 geçen sene 350 yaptırdık doğa sigorta şimdi uçmuş
    Axa verdi en ucuz
    Bu mesaja eklenen görseller:

SBM Trafik Sigortası Teklif Sorgulama Sayfası Açıldı SBM Trafik Sigortası Teklif Sorgulama Sayfası Açıldı

• Plakayı nasıl yazıyoruz? Hiç örnek koymamışlar saçma sapan bir site. neyse hallettim.

En ucuz generali ve Allianz çıktı.

Generali 416 tl.

Allianz 426 tl.

Sizce hangisine yaptırayım? Kasımda bitiyor sigorta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wraith Todd -- 2 Ekim 2016; 23:58:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: palpatine48

Plakayı nasıl yazıyoruz? Hiç örnek koymamışlar saçma sapan bir site. neyse hallettim.

En ucuz generali ve Allianz çıktı.

Generali 416 tl.

Allianz 426 tl.

Sizce hangisine yaptırayım? Kasımda bitiyor sigorta.

Hangisi ucuzsa ona yaptırın. Trafik sigortası sonuçta.
  • Haklısınız. Bana bir faydası olmadığına göre generali ye yaptırayım bari. Geçen sene 310 liraydı hiç indirim yok.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.