Şimdi Ara

Sbot envy sorunu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi beyler yeni char aldım(wiz) ilk kez eu oynıcam ama bu lanet moblardan gına geldi bu envyleri görünce sbotta bless bastırma yada diğer bufları bastırmanın bi yolu varmı ?

TABİKİ EMERGENCY BUFLARI DIŞINDA

• dimension pillar'ları vurmayı kapat hocam sbottan yakında çıkarsa vurmaz en azından
  • Kapattım da rahat bırakmıolar :D gelip kesio diğer oyuncular Dlwl yapıorum resmen
  • Eğer dimension pillars ayarını kapattıysan,sorun olacağını düşünmüyorum.Ben de ilk sbot kullandığım dönemde o envylerden çok çekmiştim hatta konu bile açmıştım buraya :) o ayarı kapattıktan sonra sorun olmuyor,kendi adıma konuşuyorum;str charım.başkalarının kestiği dimension pillarlardan da en fazla 1-2 tane geliyor,yani genelde kesiyorlar onları,nerede kestikleri de önemli tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodzina -- 11 Ağustos 2011; 13:59:11 >
  • Alan vurmuyorsan ve ayarlar kapalıysa sorun olmaz. Onun dışında itemleri sağlamlaştırmak dışında yapabileceğin bir şey yok.
  • ibot da bile var ya envy görünce bless basma neyse üstü başı o zman sox dizecez yapacak bişi yok
  • Oyuna gelmiş en saçma sistem, az da vurmuyorlar, normal bir champ. mob'a göre daha zor ölüyorlar, hızlı da koşuyorlar ayrıca peşine takıldı mı bırakmıyor keretalar, bir keresinde kaçtım kaçtım kurtulduğumu sandığımda bir anda gelip kesti şerefsiz. Botta olsun olmasın bir wizard için ölümcül moblar hele iki taneyse. Bottaki ayara ya da üstünüzdeki sete bakar. Sbot'ta canınız belli bir yüzdenin altına inince bassın bence bless'i, her halükarda lazım olacak birşey zaten, ayrıca envy'ler illaki götürüyor candan büyük oranda
  • quote:

Orijinalden alıntı: windsurf

Oyuna gelmiş en saçma sistem, az da vurmuyorlar, normal bir champ. mob'a göre daha zor ölüyorlar, hızlı da koşuyorlar ayrıca peşine takıldı mı bırakmıyor keretalar, bir keresinde kaçtım kaçtım kurtulduğumu sandığımda bir anda gelip kesti şerefsiz. Botta olsun olmasın bir wizard için ölümcül moblar hele iki taneyse. Bottaki ayara ya da üstünüzdeki sete bakar. Sbot'ta canınız belli bir yüzdenin altına inince bassın bence bless'i, her halükarda lazım olacak birşey zaten, ayrıca envy'ler illaki götürüyor candan büyük oranda

2-3 tane gelse bişey demiyecem 7 tane ne demek ya 7 si 1 den 1 koyo towndasın

• Çin charlar için büyük sorun yaratmıyor itemler sağlamsa. Aslında eu ptler için de hepsini towna yolluycak bi sistem getirseler, çin charları ptye almak zorunda kalsalar ne güzel olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Finsternis

Çin charlar için büyük sorun yaratmıyor itemler sağlamsa. Aslında eu ptler için de hepsini towna yolluycak bi sistem getirseler, çin charları ptye almak zorunda kalsalar ne güzel olurdu

okcumu arar hale geldim tank gibiydi değil 7 14 üne kafa tutuodu walla
  • bendede bower var 5-4 lüat mayı kullanınca diamonslar kırılıp canavarlar geliyordu o sorunu söyle düzellttim.Eğer normal kasılırken blesse gerek yoksa onu skill bölümünden.ayarlıyalım.Şimdi envyler dalınca 5-6-7 mobla dalıyolar ya emergeny bölümünde 6 dan fazla mob dalarsa bu diye işaretle buff kısmında da whie in trainini while in emergeny yi sec ve ordan blessi bul onu koy yani envyler daldıgında seni koruyacak bir buff koy.Anlamadıgın bir nokta olursa gel.Birde berserk modunu 6 dan fazla mob dalarsa bas olarakda işaretleyebilirsin envyler gelince zerk basar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: The senator

bendede bower var 5-4 lüat mayı kullanınca diamonslar kırılıp canavarlar geliyordu o sorunu söyle düzellttim.Eğer normal kasılırken blesse gerek yoksa onu skill bölümünden.ayarlıyalım.Şimdi envyler dalınca 5-6-7 mobla dalıyolar ya emergeny bölümünde 6 dan fazla mob dalarsa bu diye işaretle buff kısmında da whie in trainini while in emergeny yi sec ve ordan blessi bul onu koy yani envyler daldıgında seni koruyacak bir buff koy.Anlamadıgın bir nokta olursa gel.Birde berserk modunu 6 dan fazla mob dalarsa bas olarakda işaretleyebilirsin envyler gelince zerk basar...

dediğin gibi yaptım artık ne kadar dayanırsa wiz bu sonuçda bildğin saman gibi char

• wiz olmasıda dezavantaj tabi.Neyse bişey olmaz inş ;)
  • Bot kullanma
  • Blader için "No problem! Piece of cake!"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 15 Ağustos 2011; 1:26:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PrettyKiller

Bot kullanma

botsuz char kasamam çalışıorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.