Şimdi Ara

Sbot hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben 4-5 senedir sro oyuncusu 2-3 senedirde isro bot kullanıcısıyım ama artık Sbot'a geçme vakti geldi diye düşünüyorum fakat banlanan herkez Sbottan dolayı banlandım diyor.Karar veremedim gerçekden Sbot'a geçmek mantıklı mı?

• ya asLında süper bir bot... ama anLayamadım bende bLockLandım.. o kadar zamandır kuLLanıyorum iLk defa böyLe oLdu :S
  • Sbotla alakası yok her botta banlanma riski vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalperest_77

Sbotla alakası yok her botta banlanma riski vardır.

+1
  • Sınırsız olarak banlamayı göze alamıyolar oyuncu kaybederiz diye.Göz dağı vermek içinde 1 hafta veya 2hafta gibi blocklama yapıyolar.Benim düşüncem bu yönde.Bu arada sBot harika bi bottur...
  • sbot silkroad tarafından üretiliyor sbot daha seri ancak kullanımı isrobot tan biraz farklı sbotun en kötü özelliği pot aldın dielim senin elle aldığın pot ve oklar saymıyo ve tekrar pot alıo
  • quote:

Orijinalden alıntı: I__ArcheR__I

arkadaşlar ben 4-5 senedir sro oyuncusu 2-3 senedirde isro bot kullanıcısıyım ama artık Sbot'a geçme vakti geldi diye düşünüyorum fakat banlanan herkez Sbottan dolayı banlandım diyor.Karar veremedim gerçekden Sbot'a geçmek mantıklı mı?

Sbot veya başka bir bot, Clientless yaparsanban ihtimalin her zaman var, ama Salı gününden beri block yiyenlerin içinde az da olsa göstermelik silk alanları koymayabaşladılar, Clientless özelliğinden uzak durmakda fayda var. Yoksa joymax botun markasına bakacak değil.
  • Clientles yaparsan ban ihtimali düşükte olsa var.

En ucuz S-bot hesabı ve süre uzatımı için TIKLAYINIZ
  • Al derim fiyatı çok ucuzladı zaten bu aralar
    Almak istersen PM
  • quote:

Orijinalden alıntı: _aNaToLia_

quote:

Orijinalden alıntı: I__ArcheR__I

arkadaşlar ben 4-5 senedir sro oyuncusu 2-3 senedirde isro bot kullanıcısıyım ama artık Sbot'a geçme vakti geldi diye düşünüyorum fakat banlanan herkez Sbottan dolayı banlandım diyor.Karar veremedim gerçekden Sbot'a geçmek mantıklı mı?

Sbot veya başka bir bot, Clientless yaparsanban ihtimalin her zaman var, ama Salı gününden beri block yiyenlerin içinde az da olsa göstermelik silk alanları koymayabaşladılar, Clientless özelliğinden uzak durmakda fayda var. Yoksa joymax botun markasına bakacak değil.

bumudur yha banlananlar arasında yerimi aldım guilde 3 kişi kulllanıyoruz birimiz 1 senedir kullanıyor ben 2 hafta kullandım direk ban yha millet 100 ff yaptı :(((

• Biz ilk çıktığında kullanmaya başladık hala da kullanıyoruz ama ban yemedik daha Sbotla alakası yok bence çok seri atak yaptığından ve normal bi oyuncu okadar seri olamayacağından banlıyolardır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.