SBÜ Gülhane hakkında bilgisi olan var mı Keçiören de bulunuyormuş pek bilgi bulamadım kyk sorunu felan çeker miyim ?
up
Kardeşim üniversite keçiören aşağıeğlence bulunmakta olup ulaşım kolaydır.Gel gelelim kyk mezusuna.Ulusdaki yurtta kalırsan işin kolay yakındır(otobüsle).Eğitimi nasıldır bilmem lakin Tus sınavında sürekli derece çıkarmıştır.Lakin gülhanenin sivilleşmesiyle birlikte eğitim kalitesinin şu an ne düzeyde olduğunu tahmin etmek zordur.
quote:
Orijinalden alıntı: Arkedian
Kardeşim üniversite keçiören aşağıeğlence bulunmakta olup ulaşım kolaydır.Gel gelelim kyk mezusuna.Ulusdaki yurtta kalırsan işin kolay yakındır(otobüsle).Eğitimi nasıldır bilmem lakin Tus sınavında sürekli derece çıkarmıştır.Lakin gülhanenin sivilleşmesiyle birlikte eğitim kalitesinin şu an ne düzeyde olduğunu tahmin etmek zordur.
kykya gerek yoktur kampüsün içinde zaten 2 tane 1000 kişilik yurt bulunmaktadır
quote:
Orijinalden alıntı: kartanx
Sivillerin çıkması şans degil mi hocam askeriler banko yurtta zaten
quote:
Orijinalden alıntı: KingtheNazgul
quote:
Orijinalden alıntı: kartanx
Sivillerin çıkması şans degil mi hocam askeriler banko yurtta zaten
Alıntıları Göster
ankara dışı geliyorsan çıkar
KingtheNazgul
kullanıcısına yanıt
NE Alakaı var siyasetle siyasetle gatanın işi olmaz. Gel bi gör gözünle normal hi hastane ya da okuldan farkı var mıymış
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme