Şimdi Ara

SBÜ GÜLHANE TIP/GATA (sivil Ankara 4k-7.8k) tanıtım günleri 5-20 Ağustos' (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.087
Cevap
45
Favori
154.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: animallover.

kulüpler güzeldir umarım hocam çok teşekkür ediyorum. Gülhane olursa buradayız gene:)
    size bi önerim var hocam sıralamaya göre tercih degil de araştırarak tercih yapın
  • quote:

Orijinalden alıntı: natrak

gülhane tıp ankara gatada eğitim veriyor.
    sbü tıp ve uluslararası tıp istanbul haydarpaşada eğitim veriyor

Alıntıları Göster
    Tamamdır, üçü de sivil ama değil mi? Özellikle Ankara'daki de normal bir Tıp fakültesi yani?
  • hocam yıldırıma da iyi diyolar öneriniz için çok teşekkürler sıralama gelsin tek tek gezeriz
  • Bandobrass kullanıcısına yanıt
    Evet kesinlikle öyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Evet kesinlikle öyle
    Hocam peki sıralamasının 10.000 lerde olmasının nedeni nedir GATA gibi bir okulun? Üniversitenin 2016 yazındaki olaydan sonra yaşadıkları mı sadece?
    Askeriyeden sivile döndüğünde kimsenin bilmemesi. Ben yazarken 4000le kapatır gazi tıpı gecer diye düşünüyordum hatta cogu arkadasım gazi tıpı gecer diye düsünüyormus

• quote:

Askeriyeden sivile döndüğünde kimsenin bilmemesi. Ben yazarken 4000le kapatır gazi tıpı gecer diye düşünüyordum hatta cogu arkadasım gazi tıpı gecer diye düsünüyormus
    Üniforma, askeri disiplin ve benzeri kısaca askeriye ile alakalı herhangi bir uygulama yok en nihayetinde değil mi hocam? Sivilliği bunu da kapsıyor yani?
    Evet yok

• quote:

Evet yok
    Tamamdır, çok teşekkür ederim.
  • Hocam size birkac sorum var
    1- demissinizki 1.sinif olan herkese yurt cikiyor bu kesin mi yani gelen herkese yurt cikiyor mu? Ayrica yemekleri odalari felan nasil?
    2-1.sinifta olan birinin kadavra inceleme hakki var mi?
    3-deneysel hayvan labaratuarida varmis orayi da ayni sekilde 1. Siniflarda kullanabilir mi?
    4-sinavlariniz ne kadar zor? Akdeniz kadar zor mu? Calisinca 80 almak cok mu zor?
    5-istanbul sbüde 1.sinif ogrencisi bir ameliyati izle imkani bulmus ayni imkani gatada bulabilir miyiz

• Benim de ekstra bir sorum olacaktı, hoca ve öğrenci profili nasıl?
  • 1- evet çıkıyor yemekler eh işte erkeklerin odaları kötü
    2- evet istediğin kadar hatta kadavra üzerinden sınav bile olacaksın
    3- eğer hocalardan izin alırsan gösterirler onun dısında hayvan laboratuvarı akademik çalışma yapmak için bu yüzden bi öğrencinin pek işi olmuyor. Bi hoca ile akademik çalışmaya katılırsan sen de hocalarla beraber uğraşabilirsin
    4-sınavlarımız zor bir sınavdan 80 almak demek her gün uyuyana kadar ders calışmışsın demek
    5-evet hocAm bunlar basit şeyler ki siz girişken olun yeterli hatta sabahlara kadar acilde dikiş bile atabilirsiniz

• Cok tessekkurler

öğrenci profili genelde ders çalışıyor. Hocalar tatlı tontişler
  • up
  • Hocam final çalışmaları nasıl gidiyor, Gülhaneden selamlar :)) Gülhane'yi yazın arkadaşlar.Ben yazdım ve okulumdan gayet memnunum. Ne demiş Ord.Prof.Tbp.Tuğgeneral TEVFİK SAĞLAM
    Ben her vakit Gülhane'deyim, Gülhane'de kalacağım çünkü insan Gülhane'ye bir defa girer fakat ondan hiçbir vakit çıkmaz ve çıkamaz.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.