Şimdi Ara

SBÜ GÜLHANE TIP/GATA (sivil Ankara 4k-7.8k) tanıtım günleri 5-20 Ağustos' (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.087
Cevap
45
Favori
154.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Matematik öğretmenimin kardeşi gata mezunu ve şu an gülhanede anestezi anabilim dalında akademisyen. Üstelik 35 yaşlarında. Hocama hâlâ asker olup olmadığını sorduğumda özlük haklarının korunduğunu ama tam ne olduğunu bilmediğini söylemişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mehmet burak eşkin dersinize giriyor mu?

• askeriyeden yazarsan göz no filan bakıyorlar mı

• Sururiermete913 S kullanıcısına yanıt
    ilk 2 sene anestezi dersi almadık ama üst sınıflara giriyordur
  • ben yazmak istiyorum ama program akredite değil bir de çankaya next level avm oralardan ulaşım nasıl bilgi verirmisin

• Yürüyenokb Y kullanıcısına yanıt
    dostum okul aslında akrediteydi ama sbüye geçince akreditesi yok oldu tekrar başvuru yapacaklarını söylediler. next levelın ordan metro ile gelirsin basınevlerine kadar ordan da dolmuş ya da otobüse biner 2 dk yokus cıkarsın okula varırsın. milli kütüphanenin oradan falan da paralı 263 falan geçiyor okulun önüne bırakıyor. kızılaya gelirsen zaten birsürü ulaşma şansın tekrar oluyor
  • Teşekkür ediyorum, 17 kişilik kontenjan verilmiş, yıllık mezun sayısına oran iyi gibi duruyor.

• gülhane diş hekimliği hakkında bilginiz var mı? masrafları okul mu karşılıyor , eğitimi nasıl?
  • Pavli3040 P kullanıcısına yanıt
    Diş hekimliginin eğitimi bayağı sağlam hocaları bakanların milletvekilerinin diş doktorları. Ama zorluk olarak Türkiyenin en zor dişi olabilir

• Hocam 6-10 k arası en iyi tıp demişsiniz. Mesela bir çukurovadan, akdenizden ya da bursadan ne gibi artıları var?

• ksantin.oksidaz K kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim detaylı bir açıklama olmuş.

• Princess Leia kullanıcısına yanıt
    Up hocam bu soruyu cevaplar mısınız özellikle akdeniz vs gata kısmını

• Princess Leia kullanıcısına yanıt
    1.si ankarada olması
    2.si tüm devlet adamları, genarellerin tüm türkiyeden gelen askerlerin çözülmeyen sağlık sorunları için geldiği son hastane olması (mesala içine şarapnel parçaları girmiş hastanın buraya taburcu olması ya da yüksek irtifa hastalığına yakalanmış hastaların burda tedavi olması veya deniz baykalın tedavisi burda devam ediyor)
    3.sü türkiyede sadece gatada olan porfinya laboratuvarı ya da yanık merkezi gibi sadece gatada olan özel şeylerin olması
    4.sü türkiyenin ilk tıp fakültesi olması buna baglı 120 yıllık geleneğinin olması
    5.si her hoca olmasa da alanında kendini geliştirmiş sağlam hocaların olması
    6. Türkiyenin en büyük devlet hastanesine sahip olması
    7. Hava ve uzay hekimliği su altı hekimliği askeri cerrahisi gibi sadece gatada görebileceğin derslere sahip olması
    8. Gatalı oldugunu ve buraya ait olduğunu hissediyorsun içinde manevi bağda oluşuyor
    O okullara göre eksik yönleri yok mu var ona göre tartıp karar vermek gerekir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natrak -- 10 Temmuz 2019; 17:41:29 >

• cevapladım
  • Pavli3040 P kullanıcısına yanıt
    Her türlü masraf size ait. Teorik dersler biraz sor sebebini anlamadım tıptan bi derece kolay olmalıydı bence. Arkadaşın da dediği gibi hocalar çok üst düzey hocalar olduğu için bir şey beğendirmek de zor açıkçası. Ama ankara için kesinlikle tercih edilir.

• Hocam derslikler o meşhur giriş kapısından yürüme kaç dk alır ?
    Etlik’ te kalacak yerim var o yüzden aybü yerine burayı tercih etmeyi düşünüyorum, sizce mantıklı mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: i am creeping death

Hocam derslikler o meşhur giriş kapısından yürüme kaç dk alır ?
    Etlik’ te kalacak yerim var o yüzden aybü yerine burayı tercih etmeyi düşünüyorum, sizce mantıklı mı?
    7 dakika
    Evet hocam gayet mantıklı

• Up

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.