Evet arkadaşlar kararsızlıktan mezuna falan kalacağım artık. Hangisi daha mantıklı olur aralarında bir seçim yapamıyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SBÜ Hamidiye vs Medeniyet tıp
-
-
hocam nickiniz neden hala yuruyenmuhendis sbü tıpta değil misiniz
-
Uzun zaman önce koymuştum değişme gereği duymadım , belki az da olsa tanıyanlar vs vardır diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
anladım hocam sbü hamidiye için forumda iyi mesai yapıyorsunuz kolaylıklar dilerim
-
- sen nerde okuyorsun önce bunu sorayım ?
- okul staj için Anadolu yakasında oturanlara anadolu için , avrupa yakasında oturanlara avrupa için öncelik sağlıyor . Hastanelere açılan kontenjanlar yeterli Avrupa oturup stajını Anadolu yakasında da yapabilirsin . Hastanelerin bazıları branş hastanesi atıyorum siyami ersekte gidipte göz stajı yapmazsın , ya da eren köy ruh sinir de gidipte kardiyoloji stajı yapmazsın . Branş hastaneleri dışında stajlar için kontenjan açılıyor sen de seçiyorsun staj için . Yani yüzde 95 oranda kendi tercihlerine göre şekilleniyor stajlar , bilgin olmadıgı konularda saçma sapan yorumlar yazmazsan sevinirim
eyv , tercih yapcaklara tanıtıyom okulu dh de çok bilgi yok sbü hakkında sanırım
Konu sahibine vereceğim cevap ise medeniyette dersler tusa yönelik işleniyor , sbüde de görece bu şekilde tus sorusu hazırlayan hocalarımız vs var . Kampüs olarak sbü daha iyi bence , ulaşım açısından ikisi de iyi otobüs metrobüs dalan geçiyor ulaşımda zorlanmazsın . Klinik eğitimleri arasında da gömlek farkı var baya , sbü klinik olarak tahminimce tr de en iyisi olabilir . Tus demo derslerinde tus hocaları hayatlarında bu kadar klinik bilginin işlendiği başka okul görmedik vs diyolardı mesela . Medeniyetin hastanesi göztepe diye biliyorum, bizim okulun 28 tane var staj imkanları vs daha iyi
Yerinde olsam sbüyü tercih ederdim ve ettim de
Şu hastane işi benim de içime sinmedi büyük ihtimal medeniyet yazacağım oranın düzeni daha çok oturmuşa benziyor
Her şey bir yana sbü'nün siyasi bağlantısı, ortamı vs. beni korkutuyor çok kasıntı bir okulmuş izlenimi veriyor. Sosyal imkanları dışarıdan göründüğü gibi mi yoksa her kafadan insan var mı?
Yuruyenmuhedis vs MustafaTosun
-
Okuldaki öğrencilerle siyaset ne alaka ?
Bir de medeniyet ne alaka la , medeniyet asıl homojen değil bizim okul kadıköyün dibinde . Kadıköy tayfa bizim okulu yazıyor , tr de kaç tane zannettiğin gibi eleman varsa bezmialemle medeniyet yazdı çevremde
knk ben özdebir tr 1.si + 2.5k yks + 3.4 gpa + c1 ing kombinasyonuna sahibim . Bana hacettepe ing den falan getir daha adil bi vs olur medeniyete göre
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- doping hafıza şikayet
- ikileme ve pekiştirme farkı
- sin sonsuz nedir
- türkçe netleri nasıl artar
- tecil tarihi nedir
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X