Sizce hangisi |
Sbü tıp mı yoksa Gazi tıp mı?

Sbü tıp mı yoksa Gazi tıp mı?
(En Son Oy Tarihi: 31.1.2024)
-
-
Yürüyen mühendis gelmeden
-
akp mı mhp mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gazi bi tık zayıf maalesef sbüye kıyasla
ilk kez sbü
Sbü haterlerı gene toplanmış oy vermek için ;
Gata dahiliye büyüktür gazi dahiliye
Zeynep kamil kadın doğum büyüktür gazi kadın doğum
Siyami kvc kardiyo büyüktür gazi kvc kardio
Yedikule göğüs göğüs cerrahisi büyüktür gazi göğüs göğüs cerrahisi
Mazhar osman beyin cerrahisi pskikyatri büyüktür gazi yine
Etfal plastikle gazi plastik denk
Numune kbb gazi kbb denk
Numune derma gazi derma denk
Anestezi numune ilk kurulan anestezi kliniği gene gaziden iyi
Pediatri de yine zeynep kamil çok iyi
Genel cerrahide ise teknolojik şehir hastanelerimiz var
Gaziye oy atanlar bile sbünün iyi olduğunun farkında ama kıskanıyorlar işte yukarıdaki hastane kombinasyonunun hiçbir yerde bulamazsın
durumlar bunu göstermiyor ama
-
Tus zamanla oturur mezun sayısı az
tus değil asistanlık programlarının puan ortalaması
sallıyorum gazi gözün puanı 77 gazi kardiyo 79 gazi ortopedi 70 ve onların ortalamasını alarak hesaplanıyor
-
Bizim hastaneler belli alanlarda iyi ve biz hastane hangi alanda iyiyse oraya gidiyoruz . Yani bi hastane tüm alanlarda yüksek kapatamıyosa normal . Üni hastaneleri bu konuda daha dengeli , sıralama normal o yüzden herhangi bi handikap oluşturmuyor sbü için . Atıyorum kardiyoloji ve kvc dışı ben zaten siyami erseği övmüyorum diğer alanlarda da nası bilmiyorum açıkçası
mesela kardiyoloji stajında herkes siyami tercih etti ya da internlükte öyle bir olay oldu bu durumda ne yapılıyor
ve internlükte bir gününüz nasıl geçiyor üst dönemden duyduğun kadarıyla intern ne yapar kardiyolojide
-
6 lara daha sormadım , hastane tercihi 4 ve 6 da oluyor diye biliyorum . 5 de ; belli bir kişi sayısı + dilekçe vermezsen hastaneler sabit . Ben mesela 5. Sınıfta hastane seçmedim zaten hepsi okey geldi bana , 4 de seçmiştim bir de 6 da seçeceğim . Dediğin konu ise bi hastaneyi herkes seçerse yoğunluk durumu sanırım 5 de mesela gruplara böldüler bizi herkes siyamide aldı kardiyoyu ve eğitim iyiydi sayı açısından sıkıntı olmadı , bunun sebebi bu hastanelerin aldıgımız stajlar üzerine özelleşmiş olması bu yüzden öğrenci sayısını ve eğitimini kaldırıyor . 4 de kontenjanlar yeterliydi genel anlamda çoğu kişi istedikleri yerlere gitti ama arada gelmeyedebiliyor seçtiğin hastaneler 4 . Sınıf özelinde konuşmam gerekirse bu şekilde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X