Şimdi Ara

Yeditepe mi Çapa mı (Tıp için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okuyan tanıdıklarınız falan varsa bilgi verebilir misiniz arada kaldım özelde sıkıntı çekeceğimi sanmıyorum eğitim olarak nasıl onu merak ediyorum daha çok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çapa tek atar

• İmkan ,kampüs ve karı bakımından yeditepe

• eğitim istiyorsa devlet üniversitelerinin babalarına gideceksin. yani çapa > yeditepe.

yok yaşamım güzel olsun, ben alemlere akıcam diyorsan hangi özel üniversite olduğunun bir anlamı yok hepsi sana bunları sunar, bu demek değildir ki çapada kötü yaşamın olacak. bir üstteki arkadaşın dediği yaşamdan bahsediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lax Guy -- 25 Temmuz 2018; 20:43:41 >
  • Lax Guy kullanıcısına yanıt
    Teşekkürlerrr ortam önemli ya

• Hocam sınavla'ya göre puanın kaç oluyor senin?
  • Yeditepe

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çapa Tıp mı Koç MBG mi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: uchihagaeshi

Hocam sınavla'ya göre puanın kaç oluyor senin?
    509 küsür

• Artılarıyla eksileriyle yazayım sana Yeditepe Mezunu olarak.

Yeditepe kampüsüyle ilk 3 sene çok güzel bir kampüs yaşamı sunuyor.Çapa da ise hastane içerisindesin ilk sınıftan itibaren.Kampüs hayatı diye birşey yok açıkçası.Yeditepenin ise İstanbulda bulamayacağın bir ormanın içerisinde çok güzel bir kampüsü var.Çapa ise muhit olarak benim sevdiğim bir yer ama "Üniversite okumak " diyince akla gelen o kampüs ortamı yok.

Yeditepe de çok iyi bir ingilizce eğitimi alabilirsin.Bunun yanında burs olanakları ve klüplerin çok aktif olmasıyla oldukça güzel zaman geçirebilirsin.Eğitici kadrosu Türkiye nin en iyi kadrolarından biri zaten hele klinik hocalarını araştırırsan dünyanın sayılı hocaları ile birlikte eğitim alma şansın var.Çok daha az kişi olduğu için profesörlerle birebir eğitim alabilirken,Çapada ancak asistanlarla poliklinik yaparsın o kalabalıkta kendini göstermen için çaba göstermen gerekecek.

Yeditepenin bana göre tek kötü yanı isim olarak bir önyargıya sahip olması.O da camia içerisinde değil halk içerisinde.Artı burslu olduğunu belirtme ihtiyacı duyuyosun bazen millet parayla okumuş moduna giriyo anlıyosun.

Umarım yardımcı olmuştur.İkisi de gayet iyi fakülteler hangisini seçersen seç pişman olmazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: tugrulmd

Artılarıyla eksileriyle yazayım sana Yeditepe Mezunu olarak.

Yeditepe kampüsüyle ilk 3 sene çok güzel bir kampüs yaşamı sunuyor.Çapa da ise hastane içerisindesin ilk sınıftan itibaren.Kampüs hayatı diye birşey yok açıkçası.Yeditepenin ise İstanbulda bulamayacağın bir ormanın içerisinde çok güzel bir kampüsü var.Çapa ise muhit olarak benim sevdiğim bir yer ama "Üniversite okumak " diyince akla gelen o kampüs ortamı yok.

Yeditepe de çok iyi bir ingilizce eğitimi alabilirsin.Bunun yanında burs olanakları ve klüplerin çok aktif olmasıyla oldukça güzel zaman geçirebilirsin.Eğitici kadrosu Türkiye nin en iyi kadrolarından biri zaten hele klinik hocalarını araştırırsan dünyanın sayılı hocaları ile birlikte eğitim alma şansın var.Çok daha az kişi olduğu için profesörlerle birebir eğitim alabilirken,Çapada ancak asistanlarla poliklinik yaparsın o kalabalıkta kendini göstermen için çaba göstermen gerekecek.

Yeditepenin bana göre tek kötü yanı isim olarak bir önyargıya sahip olması.O da camia içerisinde değil halk içerisinde.Artı burslu olduğunu belirtme ihtiyacı duyuyosun bazen millet parayla okumuş moduna giriyo anlıyosun.

Umarım yardımcı olmuştur.İkisi de gayet iyi fakülteler hangisini seçersen seç pişman olmazsın
    Çok teşekkür ederim hocam

• tugrulmd T kullanıcısına yanıt
    Hocam Yeditepe'de burs kesme durumu hangi kriterlerde oluyor? Cevaplarsan çok sevinirim, pek net bir bilgi bulamadım.
  • Hahahajhha açtığım konuya bak 4k geldi bana iyimserler yaktınız beni

• Ariana Grande kullanıcısına yanıt
    Hocam SBÜ'den niye memnun değildiniz?

Nere geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Sururiermete913

Hocam SBÜ'den niye memnun değildiniz?
    Ortam aşırı sıkıcı sosyallik sıfır kulüp falan hiçbişey yok
    Ayrıca tıptan da memnun değilim o yüzden

• quote:

Orijinalden alıntı: Donsuzlastik

Nere geldi
    Sbü tıp istanbul

Hocam peki eğitim nasıldı sizce yeni kurulan bir üni olarak sistem de çok aksama var mıydı, yoksa yeni kurulan bir yer için olağan diyebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sururiermete913

Hocam peki eğitim nasıldı sizce yeni kurulan bir üni olarak sistem de çok aksama var mıydı, yoksa yeni kurulan bir yer için olağan diyebilir misiniz?
    Yani yeni kurulan bir yer için olağan diyebilirim
    Eğitim de bence iyiydi yani derslere girdiğim kadarıyla

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.