Şimdi Ara

Sc2 Footmen oynayan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar footmen kısaca dotaya benzeyen ama daha ufak haritalı ve creepleri bizim yönlerdiğimiz bir oyun modu diyebiliriz. Şimdilik hero sayısı çok fazla değil. Ama zamanla gelişir diye tahmin ediyorum. Oyunu oynayan baya bir adam var. Sizlerden oynayanlar varsa bilgi paylaşımı yapmak isterim. Ben daha yeni sayılırım ve merak ettiğim şeyler var.

• Buradan adam bulman zor çok oynayan yok burada genelde izleyenler falan var ya sc türkiye'ye yaz ya da kolay yolu tur-1'e gir sotis var oda dota modu galiba ona ilgi çok sürekli atanlar var kanalda, footmen'de oynanıyordu sanırım da ben oynamıyorum ama tur-1 kanalına gelirsen kesin bulursun oynayacak birilerini. Tek seferde bulamasan bile farklı saatlerde yaz kanala genelde akşamüstü-akşam daha çok kişi oluyor bir süre sonra bulursun birilerini ya da sotis'e falan girersin custom atan çok kişi var.
  • ya ben bu footmen moduna biçok defa girdim ama beceremedim sanki millet çözmüş işi sonra sıkıldım artık girmiyorum
    şu bilizard da elini çabuk tutsada devam paketini çıkarsa artık millet bayılmaya başladı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.