Scallop Borsası, yatırım yapıp, USDT/SCLP çiftinde 100$ işlem yaparsanız 25 adet SCLP token veriyor. Token değeri anlık olarak $8. KAMPANYA SONA ERDİ. - 24 HAZİRAN 09:58 ÖDEME DAĞITIMI YAPILDI. - 26 HAZİRAN İşlemler yapılırken veya borsa kaynaklı oluşabilecek sorunlarda sorumluluk kabul etmem. Gereken araştırmaları kendiniz de yapınız. Paylaşımlarım yatırım tavsiyesi değildir. Scalloptwitter “Huge thank you for the interest.
New rules:
Earn 25 SCLP in minutes...
🔥Buy or Sell 100 USD worth of SCLP on #ScallopExchange and we'll reward 25 SCLP to BOTH the buyer and seller!
Rewards subject to reduce anytime based on demand
📉Trade Now: https://t.co/B2MdAEnlPJ” https://twitter.com/ScallopOfficial/status/1540001282429272066REFERANSIM İLE ÜYE OLAN KİŞİLERE, ÖDÜLLER GELDİKTEN SONRA %50 DEĞER ÜZERİNDEN $4 GERİ ÖDEME YAPACAĞIM. BENDEN ALACAĞINIZ ÖDÜL %50 ÜZERİNDEN OLACAKTIR. FİYATA BAĞLI OLARAK DEĞİŞKENLİK GÖSTEREBİLİR. Referans Linkim:https://www.scallop.exchange/en_US/register?inviteCode=QZAZHTEW Referanssız Link: https://www.scallop.exchange/en_US/register NOT: TELEFON İLE SİTEYE GİRERKEN 403 HATASI ALIYORSANIZ, MASAÜSTÜ SİTE İSTE DİYEREK SORUNU ÇÖZEBİLİRSİNİZ. Referans ile üye olmak zorunlu. İstediğiniz miktarı yatırıp, $100'lük USDT/SCLP çiftinde işlem yapmak zorunlu. KYC zorunlu. Yatırımı tutmak zorunlu değil. İşlemler bitince çekim yapabilirsiniz. 24 saat içerisinde ödül hesaba yansıyacakmış. Ödüller geldiğinde listeli olduğu borsalara aktarabileceksiniz. (KuCoin, Gate.io, MEXC); Yatırımımı FTX hesabıma başarıyla çektim. |
⚡ Scallop - $100 Hacim ile $8 Ödül + $4 Benden Kazan! (BİTTİ!) [Wadjet Güvencesi ✅] ⚡
-
-
üye oldum tşkler.
-
üye oldum siteye paranın geçmesini bekliyorum
-
Sitede referans paneli mevcut. Ödüller yattığında, UID ve mail/telefonu ileterek benimle iletişime geçerseniz ödemeleri ileteceğim.
-
"İstediğiniz miktarı yatırıp, $100'lük USDT/SCLP çiftinde işlem yapmak zorunlu." Bu spot mu yoksa marjin için mi geçerli?
-
Spot
-
Yaptık bakalım hayırlısı
-
Referansla üye oldum. 100 dolar yatırıp al sat yaptım bekliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende girdim hocam senin referansınla işlemleri yaptım az önce yarın görüşmek üzere
-
TRX olarak geri çekim dedim, 2 saat oldu hala işleme bile sokulmadı. Telegramdanda yazamıyorum gruplarına girince direk ban yiyorsunuz. Dikkatli olmanızda fayda var. Allah bilir TRX gelene kadar dibin dibini görür coin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Hiroshima- -- 24 Haziran 2022; 4:37:42 > -
Ben de zor çektim status yerinde "pass" yazıyordu desteğe ticket açtım 1-1,5 saat sonra işleme aldılar öyle çektim.
-
Kampanya sona erdi. 24 Haziran 09:58 itibari ile. Ödemeler geldiğinde UID ve mail/telefon ile bana ulaşmayı unutmayın.
-
Ödül 24 saat geçtikten sonra mı veriliyor yoksa 24 saat içinde mi? 20 saat oldu hala gelen giden bir şey yok bende.
-
banada gelmemiş daha birşey yatırmayacaklar herhalde bende dün gece yaptım
-
Telegram grubunda 48 saat muhabbeti var, umarım scam çıkmaz.
-
borsa bir gün daha ödeme yapmazsa adını scamlop olarak değiştirebilir. Bu tarz referans ödüllü kampanya düzenliyorsan güven zedelememek ve marka değerini ayaklar altına almamak için hemen ödeme yapmak zorunda olduklarını sokaktaki simitçi bile bilebiliyorken nasıl böyle çuvallayabiliyor koca şirketler asla anlayamıyorum.
-
Planladıklarından çok daha fazla sayıda işlem olunca çuvallıyorlar maalesef.
Umarım ödüller gelir, halen dağıtılacak diyorlar bakalım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
48 saatide geçti.
-
Ödül dağıtımı yapılıyor.
Referansım ile üye olup işlemleri gerçekleştiren arkadaşlar;
UID numaranızı ve kayıt olurken kullandığınız mail/telefon bilgisini iletin lütfen.
Kontrol ettikten sonra, anlık değer üzerinden gelen ödülün %50'sini göndereceğim.
Ödemeleri Binance Pay veya USDT TRC-20 ile yapacağım.
Benzer içerikler
- time farm ne zaman listelenecek
- anında 100 tl kazan
- listelenecek airdroplar
- kcex güvenilir mi
- cexp token
- türk coinleri
- ath yapmak ne demek
- binance güvenilir mi
- binance hesap açma
- spk onaylı kripto borsaları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X