Şimdi Ara

SCARFACE GİBİ Bİ FİLM YAPMAK İSTESEM KAÇ PARA GEREKİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tek hayalim suç dünyası yani scarface gibi dipten liderliğe sonra tekrar dibe inen bi film yapmak istiyorum sizce kaç para gider ?

• 62 tl 15 kuruş.
  • kardeşim dalga mı geçiyosun hayalimle ayıp be
  • Hocam öğrenmek amacıyla mı soruyorsunuz yoksa ciddi ciddi yapmayı düşünüyor musunuz?
  • ya filmi kafamda kurdum replik falan herşey var elime çok para geçinvce yapıcağım ilk iş bu valla söyleyin kaç para gider ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: entelseven

Tek hayalim suç dünyası yani scarface gibi dipten liderliğe sonra tekrar dibe inen bi film yapmak istiyorum sizce kaç para gider ?

20 milyon $
  • 20 milyon ne 20 milyarmı trilyon mu ne dolarlardan anlamıyom
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Scarface bütçesi 25 milyon dolarmış. Oradan hesapla işte. Yaklaşık 50 milyon tl. Eski hesap 50 trilyon. Türkiye şartlarına indirirsen belki 10-15 milyona halledersin (amatör düşüncem)...
  • çok teşekkür ederim hocam eski paradan konuşalım ya baba naptın sen benim 1 trilyonum olsa ölene kadar idare ederim o parayla şöyle 150 milyara falan çekilmez mi bi film hem o 2- 3 saat benimki o kadar olmaz
  • ya mesela bu barda falan kaç paraya çekiliyo ki o kadar para olmaması lazım
  • Valla işin uzmanları bilir ama bana sorarsan o paraya yanından bile geçemezsin gibi geliyor. Belki bi kısa film...
  • vay arkadaş ya yemin ediyorum aklımdaki filmi bi çeksem bu türk filmlerinin hepsine kök söktürür ama para yok işte
  • Peki başrolde kim olacak? Bi de oyunculara verecegin paraları düşün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En az 1.5Milyon TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25,000,000 $
  • 150 milyara çekersen büyük ihtimalle elinde patlar.Ben bulaşmayın derim.
  • İyi bir oyuncu olmadan o film asla tutmaz.
  • 25,000,000 $

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alakurt79 -- 3 Eylül 2013; 1:03:22 >
  • Al bi tripod, gerisi hallolur
  • yönetmen ve senarist sensin artı müzikti sesti bunlarıda sen halledersin . baş rolde de sen oynarsın 4-5 tanede figüran oyuncu alırsın (bazıları peruk filan takar 2 tane rol oynar ) . bire orta karar kamera yada cep telefonu ile de olur , bir kıyafeti filande evden getirir herkes . figuran oyuncularıda üniversiteden bulursun günlük 20 lira birde karınlarını doyursan kapında 100 tane ögrenci birikir .
    5 günde 5 figuranla çeksen filmi 5x20=100 x 5 = 500 . lira harçlık tutar , yemek filan 5 günde de 100 lira tutar etti mi 600. sana 600 liraya mal olur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.