Şimdi Ara

Scart girişli LCD monitör çıkar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
16.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LCD TV almak istiyorum ama hala fiyatlar çok pahalı geliyor bana, acaba bu LCD Tv lerin scart girişi olanları piyasaya çıkar mı? Bir LCD tv ye TV tuner ekliyorlar, fiyat kat kat artıyor.. Yok kardeşim, ben uydu receiver a bağlayacağım, scart veya hani şu sarı (video), beyaz ve kırmızı (ses) kablolarla, compozit mi deniyordu öyle bir şey işte..

20" LCD monitör ortalama 300 YTL, aynı boyutta LCD TV 600 YTL.. ikisinde de laptopa bağlayıp film izliyom, aynı şeyi yapıyo..?

VGA girişinin yanında Scart girişi de olan bir LCD monitör çıksa, acayip tutar gibi geliyor bana..

Ya da scart vga dönüştürücü olsa görüntü kalite düşer mi?

Belki de saçmalıyorum, lütfen yorumlarınızı bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fotoseyhan -- 13 Ağustos 2008; 1:50:01 >

• evet böyle bir ürün vardı 1,5 yıl önce bir yakınımıza pc toplamıştım kampanya dahilinde olan philips in bir lcd monitoru scart girişi vardı + ekran üzerinde 4 adet mini speaker ve harici 1 tanede iri bir sub woofer kutusu vardı ve bunun fiyatı bize 550 ytl olarak söylenmişti bizde hemen kaçırmadan almıştık çünkü son 5 tane kalmıştı daha sonra ürünü 950 ytl den satmaya başladılar model no su neydi bilmiyorum ama şu an yok o ürün.
  • Philips 190G
  • samsung un hd modellerinde var ne yazıkki getirmiyolar satış politikalarına!!! önce bunları yediriyolar sonra hd modelleri sokucaklar piyasaya onlarda herşey var ama burda 2 kat pra olur!http://www.samsung.com/us/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS24TDNSUV/ZA
  • Arkadaşlar bu tarz monitörler çıktı mı acaba? kullanan bilen varmı?
  • Bu tarz monitorler var mı? AV girişi olan bir monitor almak istiyorum. Uydu alıcıyı bağlamak için.
    Böylece hem monitor hem de TV gibi kullanabilirim.
  • bende sizin bahsettiğinize yakın bir sistem kullanıyordum 1 hafta önceye kadar baştan anlatayım benim analog tv kartım vardı normal anten ile izlemeye çalışıyodum ama çok kötü bi görtüntü oluyodu bende digital tv kartı almadan nasıl receiver bağlarım bilgisayarıma diye düşündüm tv kartı üzerinde bulunan s-video compozit bağlantısından receiver bağladım seside bi şekilde hallettim gayette güzel oluyodu taki 19" crt monitörüm bozuluncaya kadar sizi ilgilendiren kısmı bundan sonrası galiba philips 24" lcd monitör aldm üzerinde hdmi+dvi+vga çıkışları var digitürk abonesiydm 8 tl hd kampanyaları vardı ona geçtim hdmi çıkışışında dt receiverı bağladım monitöre dvi çıkışından da bilgisayarı bağladım çok güzel bi şekilde kullanıyorum eğer hd uydu alıcınız varsa çok güzel olur yoksa maliyet artıyo tabi hd uydu alıcıları 250 tl min. ama 70 tl digital tv kartları var onları alarakta işi halledebilirsiniz oda işe yarar bi yöntem olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.