Şimdi Ara

SCART MI YOKSA RCA MI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
9.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben de hama Scart kullanıyorum çok memnununm yalnız altın uçtan ziyade yalıtımının iyi olmasına dikkat edin.
  • Scart kabloları içinde en iyisi Hama altın kaplama olanlar mı arkadaşlar? Teknosa veya Bimeks'te bulabilir miyim?
  • Bu konuyu yeni gördüm.
    cevap çok geç ama topiği canandırmışlar bende cavap vereyim.
    Malesef Her iki cihazda RGB destekli bile olsa SCART üzerinden Progressive tarama aktaramazsınız.
    Benim gibi servis çağırmak zorunda kalabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!

Scart kabllo ile Progresive scan özelliği kullanılabiliyormu?
  • Görüntü ve ses aktarımında kalite/performans olarak en iyiden zayıfa doğru çok kullanılmakta olan
    kablolarda sıralama şu şekildedir arkadaşlar.

1-HDMI (Dijital) : Full HD Görüntü 7.1 Kanala kadar Dijital/Mull Chn. PCM
    2- DVI (Dijital) : Full HD görüntü aktarımı ses yoktur.
    3-VGA : Görüntü aktarır. Ses yoktur. Anwalog olarak en iyi görüntü aktarım şeklidir.
    4-COMPENENT (Analog) : Full HD görüntü Mavi/Kırmızı/Yeşil RCA kablo. Ses aktarımı yoktur.
    5-RGB SCART : Görüntü ve ses aktarılır. Görüntü aktarımı analog olarak gerçekleşytirilir.
    6-S-Video : Analog görüntü aktarır. Ses iletimi yoktur.
    7-SCART : Analog olarak görüntü ve stereo ses aktarılır.
    8-Composit : Görüntü ve stereo sesi analog iletir. Mecbur kalınmadıkça kullanılması önerilmez.

• arkadaşlar elimde sunny 14005 fta diye bi uydu alıcım var scart çıkışlı ve sorunum tv de scart giriş yok onun yerine RCA (Audio/Video) denilen girişlerden var dönüştürücüyele denedim ama görüntüyü alamadım .... ağlamak üzereyim bir tarafı scart diğer ucu RCA (Audio/Video) olan kablolardanda denedim gene olmadı sonunda arıza varmı diye vcd oynatıcımı RCA (Audio/Video)- RCA (Audio/Video) bağladım görüntüyü aldım sizlerin bir fikri varmı acaba
  • Arkadaşlar Led tv'de scart girişi olmadığından rca to rca kablodan uyduya bağlantı yaptım.Görüntü güzel fakat dreambox müthiş vınnlama yapıyor.Boş bir scartı uyduya bağlayıp vga ucunu da tv'ye şaselediğimde ses kayboluyor.
    Acaba
    www.hepsiburada.com
    TTAF Scart - 3 X Rca Kompozit 24K Gold Premium Serisi 1,5 Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=157410&productid=evttaf96128
    satılan resimdeki kablo ile uyduyu tv'ye bağlasam problemi aşabilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: ersin_168

arkadaşlar elimde sunny 14005 fta diye bi uydu alıcım var scart çıkışlı ve sorunum tv de scart giriş yok onun yerine RCA (Audio/Video) denilen girişlerden var dönüştürücüyele denedim ama görüntüyü alamadım .... ağlamak üzereyim bir tarafı scart diğer ucu RCA (Audio/Video) olan kablolardanda denedim gene olmadı sonunda arıza varmı diye vcd oynatıcımı RCA (Audio/Video)- RCA (Audio/Video) bağladım görüntüyü aldım sizlerin bir fikri varmı acaba

başlık eskide kalmış ama cevap verilmemiş. benim sorunum da ersin ile aynı. 37 ekran tv ye skytech uydu alıcıyı scart to rca bağlamaya çalışıyorum iki farklı kablo ile denedim bir türlü olmadı. ancak rca to rca dvd player bağlayınca görüntü geliyor. bunun çözümü nedir?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.