Şimdi Ara

SCART MI YOKSA RCA MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
9.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, uydu alıcımı plazma tv me scart kabloyla bağladım. fakat öğrendimki scart tipi bağlantı ile görüntü kayıpları çok yüksek oluyormuş... Peki bunun yerine alternatif olarak sarı rca tekli kablo ile yaparsam video bağlantısını, görüntü scarta göre daha mı iyi olur? zaten sinyal seviyesi yüzde 65 in üstüne çıkmıyor... Bari bu şekilde görüntü kaybını önliyelim...

• Yokmu bilen??
  • quote:

Orjinalden alıntı: okan

Arkadaşlar merhaba, uydu alıcımı plazma tv me scart kabloyla bağladım. fakat öğrendimki scart tipi bağlantı ile görüntü kayıpları çok yüksek oluyormuş... Peki bunun yerine alternatif olarak sarı rca tekli kablo ile yaparsam video bağlantısını, görüntü scarta göre daha mı iyi olur? zaten sinyal seviyesi yüzde 65 in üstüne çıkmıyor... Bari bu şekilde görüntü kaybını önliyelim...

Sakın haaa. Sarı RCA kablo Scarttan kötü olur. Scartlar artık RGB sinyalide taşıyor. Scart kablo S-Video dan bile daha iyi çok yerde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: topaz42

quote:

Arkadaşlar merhaba, uydu alıcımı plazma tv me scart kabloyla bağladım. fakat öğrendimki scart tipi bağlantı ile görüntü kayıpları çok yüksek oluyormuş... Peki bunun yerine alternatif olarak sarı rca tekli kablo ile yaparsam video bağlantısını, görüntü scarta göre daha mı iyi olur? zaten sinyal seviyesi yüzde 65 in üstüne çıkmıyor... Bari bu şekilde görüntü kaybını önliyelim...

Sakın haaa. Sarı RCA kablo Scarttan kötü olur. Scartlar artık RGB sinyalide taşıyor. Scart kablo S-Video dan bile daha iyi çok yerde.

ok hocam teşekkür ederim en iyisi scartta kalalım

• scart iyidir ya...
  • Scart kabllo ile Progresive scan özelliği kullanılabiliyormu?
  • kaliteli bir scart kablo kullanırsanız Component sinyali taşıdığı için RCA bağlantıdan çok daha iyidir,(RCA kablo composite video ve stereo Audio sinyallerini taşır.)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • RGB sinyali taşıyan scart kablo aynı zamanda Component video izlettiriyor demektir. Ama Tv nin ve bağlı olduğu cihazında (DVD veya Digital Receiver gibi) RGB çıkış özelliği olması şart.
  • Arkadaslar gunaydin,

iyi bir scart kablo olarak hangi markayi tavsiye edersiniz? Teknosa gibi yerlerde varmidir?

tesekkurler.
  • teknosa larda altın uçlu -zannedersem AR markalı- scart kablo satılıyor
  • fiyatları ne seviyede acaba???
  • Ben yeni aldım AR marka 20.99 ytl. Büyük Teknosaların hepsinde var.
  • hmm 2 tanede bana lazım ya. teşekkür ederim ilginiz için...
  • Home Technology dergisi ürün incelemelerinde her zaman Aqoustic Research marka kabloları kullanıyor. HAMA marka da iyidir.
  • metrolarda Hama altın kaplama scart lar 32 ytl, ben aldım memnunum, görüntü farkediyor, Migros izmir de egemen tic standında altın kaplama scarta 54 ytl dediler (marka hatırlamıyorum) yuhhhh dedim, metroda hesaplısını buldum.......
    dikkat 25-30 dan düşük fiyatlılar altın kaplama değil boyalı...........
    selamlar
  • scart
  • arkadaşlar, hamanın altın kaplama olanlarına baktımda biraz uyduruk gibime geldi. birde thomson var metroda... kaliteli birşeye benziyor... sizce hangisini alıyım... 5 tane alıcam. thomson 35 ytl...
  • quote:

arkadaşlar, hamanın altın kaplama olanlarına baktımda biraz uyduruk gibime geldi. birde thomson var metroda... kaliteli birşeye benziyor... sizce hangisini alıyım... 5 tane alıcam. thomson 35 ytl...

Aqustic Research veya HAMA ol. Daha fazla araştırıp kafanı karıştırma.
  • DÜN TEKNOSA'DAN HAMA SET ALDIM .BU SETİN İÇİNDEKİLERDEN BAZILARI :

SCART MI YOKSA RCA MI

SCART MI YOKSA RCA MI
    (aslında aradığım ürün buydu ama tek bulamadım)

SCART MI YOKSA RCA MI

BUNLARIN DIŞINDA SCART ADAPTÖR VE 3.5mm Plug - 2 x 3.5 mm Socket ÇIKTI. TAMAMI ALTIN KAPLAMAYMIŞ. AMA BEN GÖRÜNTÜDE PEK BİR FARK HİSSEDEMEDİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackal78 -- 15 Haziran 2006; 17:04:05 >

• MERHABA ARKADAŞLAR,

EVDE 99 YILINDA ALINAN 70 EKRAN BİR SONY TV VAR.ARKASINDA SCART GİRİŞİ VAR. ÖNDEDE 3'LÜ SARI-KIRMIZI-BEYAZ GİRİŞTEN.

YENİ BİR VOXLİNE DVD PLAYER ALDIM. İÇİNDEN SCART KABLO ÇIKMADI.BİR ÖNCEKİ SCART KABLOSUNDAN ÇOK MEMNUN DEĞİLİM.

FİLM SEYREDERKEN ARA SIRA GÜRÜLTÜ VERİYOR.HER İKİ SCARTIDA OTURTUNCA GEÇİYOR AMA YENİDEN TEKRARLIYABİLİYOR DOĞAL OLARK FİLM İZLEME KEYFİ KALMIYOR.

ŞİMDİ ÖNCELİKLE YUKARDAKİ SONY TV VE VOXLİNE DVD PLAYER KULLANIMI İÇİN.

GÜRÜLTÜ GELMEYEN VE İYİ BİR DVD FİLM GÖRÜNTÜ KALİTESİ İÇİN

ALTIN SCART ALMANIN BİR ANLAMI VARMI?
    VARSA PHİLİPSMİ? TOMHSON'MI HEMA'MI DAHA İYİDİR?

ALTIN OLAN BU SİSTEM İÇİN GEREKSİZ İSE. DEĞİŞİK FİYAT ARALIKLARINDA BİRÇOK NORMAL SCART VAR.

YİNE HEMA-PHİLİPS-TOMHSON İÇİNDEN HANGİ SCART-SCART ALMAMI ÖNERİRSİNİZ.

YOKSA UCUZ BİR SCART-SCART ALSAMDA FARKETMEZMİ?

BİR SATICIDA ALTIN UÇLU S-VİDEO ÖNERDİ. BU SCART-SCART'TAN DAHAMI İYİDİR?

ARKADAŞLAR KISA BİR SÜRE İSTANBULDAYIM BURDA ÇEŞİT ÇOK, KISA SÜREDE YANIT VERİRSENİZ SEVİNİRİM.

TEŞEKKÜRLER.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.