Şimdi Ara

Scenic 2 Kalorifer Kokusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2007 Scenic 2 aracım var. Kaloriferi sıcak konumda çalıştırdığım zaman içeriye pis koku geliyor. Nere ye baklmalıyım sorun ne olabilir ?

Araçta su eksiltme yok.
    Soğuk konumda gelmiyor.
    Polen filtresini değiştirdim.
    Fan motoruna baktım temiz.
    Yön ayarlayan klipeler sağlam ve temiz.

• motor bölmesinini orada fare leşi filan varsa kötü kokuyor deniliyordu klimalar için, bu durum kaloriferde de geçerli mi bilemem.
  • anyhill kullanıcısına yanıt
    ona da baktım. Öyle bir durumda yok. Motorda yağ su vs. sıvı sızıntısıda yok.
  • Radyatör e baktirin, miyadini doldurmuş olabilir. Benim bacanağın arabasında da kokuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polen filtresini değiştirip deneyin.Ayrıca silecek suyu uzun süre değişmediyse o da koku yapıyor olabilir.
  • Kalorifer radyöterinde sıkıntı vardır.en iyisi radyatörcüye uğramanız.

• Büyük marketlerin oto reyonlarında araba kaloriferi temizleyici spreyler var onlardan alıp uygulayın. Kaloriferin içine sıkıp en sıcak derecede bir kaç dakika çalıştırıyorsunuz içindeki birikmiş pislikleri yumuşatıp atıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 4 termostat
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigen

Radyatör e baktirin, miyadini doldurmuş olabilir. Benim bacanağın arabasında da kokuyor.
    Aracı yeni aldım.

Plastiklerin arasından radyatöre baktım. Yeni gibi duruyor.
    Radyatörde olsa soğuk üflerkende aynı koku gelmez mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Josepth

Polen filtresini değiştirip deneyin.Ayrıca silecek suyu uzun süre değişmediyse o da koku yapıyor olabilir.
    Polen filtresi ve cam suyu yeni değiştirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtagucu

Büyük marketlerin oto reyonlarında araba kaloriferi temizleyici spreyler var onlardan alıp uygulayın. Kaloriferin içine sıkıp en sıcak derecede bir kaç dakika çalıştırıyorsunuz içindeki birikmiş pislikleri yumuşatıp atıyor.
    Deneyeceğim ancak ızgaralara giden plastik yollarda nerdeyse toz bile yok
  • Klimayı devreye alıp soğuk hava al, sonra sadece klimayı devreden çıkar eğer koku geliyorsa sorun temiz dediğin hava kanalındadır, kokuyu gidermek için karbonlu polen filtresi kullanırsan azaldığını ve zamanla kaybolduğunu görürsün. Bahsettiğin koku antifiriz kokusuysa ki gerçekten pis kokar kaputun altını tüm motor kabinini kaliteli bir temizleyici ve balata spreyi contact cleaner ve silikon sprey ile arındırman gerekir.

• Bakteri kaynaklı bir problem ise, klima koku giderici bomba adı verilen ürünü kullanabilirsiniz. Etkilidir. Ben würth marka kullanmış ve memnun kalmıştım. Havalandırmayı iç sirkülasyona alıp, ürünü arabanın içine bırakıyorsunuz.

• Febreze alın kolarifere takın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.