Merhaba, aracımı satıp Birtane Scenic II Privilage Almayı düşünüyorum Ancak dizelmi LPG mi konusunda kararsızım.. LPG li alamaya kalkttığımda LPGyi kendim taktırsam bile çok fazla seçeneğim var.. ancak dizelde maalesef yok, hem çok az araç var hemde çoğunun KM si fazla.. Donanım olarak eksik.. Bu araç istanbul Trafiğinde Kullanan varmı nekadar yakar bu konularda bana bilgi verirseniz çok sevinirim, bir de 2006 Privilage Cam tavan yok Hız SAbitleyici YOk, LPG var Sahibi markasını bilmiyor, yani çok kaliteli değil LPGsi, araç 24000 KM de 25500 istiyor, birtanede 2004 var 83000 de Cam tavan var oda temiz Onda da hız sabitleyici yok , LPG de yok 23000 YTL diyor ancak 22000 Ye alırım Sanırım Adam biraz sıkışık bide 2004 var 95000 Km de Dynamic cam tavan hız sabitleyici felan yok araba komple boyalı 19000 olur dedi ama oda sanırım 18500 e bırakır sizce hangisi daha mantıklı.. Bu paralar bu araçlara verilirmi Masraf çıkartırmı yedek parçası pahalımı özellikle yakıtta durumu nasıldır, LPG uyumu nasıl bana bu konularda bilgi verirseniz çok sevinirim, saygılarımla...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme