Şimdi Ara

Schalkenin sorunu ne?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler schalkeye baktigimizda zaten koklu bir kulup oyuncu kadrosu deseniz lige kiyasla orta- ortaustu denecek seviyede. Gelecek vaad eden gencler var sikinti ne bu sezon neden boyle husran oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyuncu kadrosunun neresi orta üst seviye.

• the wow kullanıcısına yanıt

Alman ligi icin soyledim amina biefeld freiburg falan bunlardan katbekat ustun kadrosu. Amine harit Raman mustafi sead kolasinac stambouli bunlar bos oyuncular degil

• Schalkenin küme düşeceği sene başinda belliydi.Ozan ve Mc Kennieyi zorunlu satin alma opsiyonu olmadan kiralayip yerlerine Mustafiyi almalari Schalkenin nasil yönetildiğinin göstergesi.

Hucumlari kötü, savunmalari kötü.Armina Biedefeld en azindan dirençli savunma yapiyor.Schalke de o da yok.Suat ve Harit dişinda kadrolari 2.lig seviyesinde.

• Yonetimsel sikintilar oldugu cok acik 5sene once sampiyonlar liginde mucadele eden takimin dibe demirlemesi akil alir gibi degil

• Hiç Almanya ligi maçı izlemedin sanırım bu sezon. Dediğin takımların oyunu shalkeden 2-3 seviye üstte. Grifo saydığın topçuların hepsini cebinden çıkarır bu sezon. 2 pas yapmayı bilmeyen yeteneksizler topluluğu bir takım shalke. Amerikalı çocuk olmasa boş kaleye bile gol atamazlar.

Hocam kadro kalitesi anlaminda soyledim mustafi alman milli takimi arsenal oyuncusu kolasinac keza bosna ve arsenal kariyeri var. Raman potansiyelli harit fena degildi birkac sezondur. Stambouli PSG gormus oyuncu. Nastatic oldukca iyi bir stoper kaleci Fahrmann 2-3 sezon once devlere yaziliyordu. Suat serdar keza yukselen bir oyuncu. Diger oyuncular da duz lig oyuncusu. Schalkenin kalitesinin dustugunun zaten farkindayim ama kagit ustunde bu kadro dibe demirlemeyi hak etmiyor. Teknik ekip bugun sepetlenmis. Yonetim mi kotu isler yapiyor teknik ekip mi yetersiz oyuncular mi sabote ediyor. Akil erdiremedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Garip bir bakış açın var. Saydığın adamlar bitik isimler. Kağıt üzerinde yazana ne bakıyorsun sen. Sahada olana bak sen.

Hocam iste sahadaki basarisizligi soruyorum zaten simdi mesela bundesliga2 ye dusunce bu oyuncular dagilir cogu muhtemelen geri gelebilecekler mi acaba yoksa bir cinar yikiliyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-58877ED11 -- 28 Şubat 2021; 20:41:39 >
  • Yıllardır son anda düşmekten kurtuluyorlardı. Çekirge misali zıpladılar zıpladılar buraya kadarmış. Onlar için bence düşmek iyi olacak. Gerçeklerle yüzleşip doğru bir yol çizebilirler. Vadesi dolmuş adamları gönderip gençlere yer verecekler. Tek kurtuluşları bu. Stutgard buna iyi bir örnek.

Bu sene Huntelaar'i geri aldiklarini gordum bu nasil bir kafa dedim icimden 37 yasindaki adamdan mi medet umuluyor

• Schalkenin önce bir futbol akli bulmasi lazim.Hertha Berlin Bobiçi getirip, 500 milyon bütçe verecekmiş haberleri vardi sabah. Sağlam hamle.Hütleri de götürür.

Herthayi alan adamin kafasi çalişiyor. 1 sene kötü gidişten sonra hemen futbol aklini bulup getirdi.

• Sonu Stuttgart, HSV, Kaiserslaturen gibi olacak. Stuttgart hadi bir nebze topladı bunlar dibi fena görecekler.

• Böyle bir konu açıp beni etiketlememek nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirrüs

Sonu Stuttgart, HSV, Kaiserslaturen gibi olacak. Stuttgart hadi bir nebze topladı bunlar dibi fena görecekler.
    Neye dayanarak söylüyorsun bunu? Stuttgart küme düşeceğini önceden kabullenip yeni bir sistem oluşturdu. Kaiserslautern'i şuan bizle karşılaştırmama bile gerek yok. HSV desen her yıl kendi hataları yüzünden ligden çıkamıyor bu sene yine aynı hataları yaptılar.
  • Konunun asıl sebebi oyuncuların psikolojik ve mental olarak tamamen bitik olması,kötü teknik direktör seçimleri ve kulüp içi huzursuzluk. Oynanan oyun hakkında hiçbir şey söylemek istemiyorum sadece bir maçımızı bile izleyen bilir ki halı sahada oynanan futbolda daha fazla ciddiyet var.

Aynı bu kadroyla geçen sene ligde ilk devreye dördüncü veya beşinci olarak girmiştik. Sonrasında pres futbolu'nun doğurduğu kötü sonuçlardan biri olan üst üste sakatlıklar meydana geldi. Kadro ilk 11 olarak iyi olsa da yedekler yeterli olmadığından resmen 16 maç kazanamayan bir takım haline geldik ve sezonu noktaladık. David Wagner'in oyuncularla iyice arası açılmıştı. Sezon başı 2 seçeneğimiz vardı. Ya oyuncuları değiştirip Wagner ile devam edecektik ya da Wagner'i kovucaktık. İlk seçenek zaten şu ekonomik durumla yapılması imkansızken üstüne Wagner'de kovulmadı.

Lig başlamadan önce Schalke konusuna yazdığım gibi çekirge misali bu sene oldu. Üst üste felaket şekilde kaybedilen maçlar,oyuncu-teknik ekip arası gerginlikler,kavgalar derken takım 30 maç üst üste kazanamadı. 4-0'lık Hoffenheim maçı var ki takım tam toplanıcak derken yine loser ruh haline geri büründü.

Teknik direktör seçimleri olarak Manuel Baum'u bir nebze anlayabiliyorum fakat Christian Gross anlaşılması güç bir seçimdi. En son antrenmanda Alessandro Schöpf'e Schüpp,Can Bozdoğan'a ise Kaan Erdoğan diyormuş kafa o kadar gidik. Şuan takımın başına Dimitrios Grammozis getirildi ve benim azıcık umudum var. Futbolda taktikten ziyade 2-3 kat önemli olan oyuncularla ilişkiler konusunda çok iyi.

Oyuncular ise tamamen bitik durumda. Psikolojik olarak o kadar bitikler ki bırak atak yapmayı altıpastan gol kaçırıyorlar resmen. Sene sonu takımın çoğu satılacak. İleriki sezonların planlanması şimdiden yapılıyor. Yeni bir sistem oluşturulacak artık. Bu küme düşme aslında takımın iyiliğine oldu diyebiliriz.

Son olarak üstteki yorum gibi yok takım 1.FCK,HSV gibi olucak unutulup gidilecek gibi bir şey yok. Yaklaşık 3-4 sezondur altyapıya çok önem veriliyor. Buna ek olarak satılacak oyunculardan gelicek iyi bir para olucak elimizde. Umarım takım gelecek sezon kafasını tamamen toparlayıp sistemli bir şekilde lige geri dönmüş olur.

• Shalke de ligin en kötü kadrosu var sen iyi diyorsun, pandemi de biseyler oldu bu takıma taraftar olsa bence düşmezdi ama hamburg bile düştü. Galiba yönetim paraları çukkalayp saçma kisiler almislar.

1 2 maçlarını izledim ligin en kötüsü 3 pas yapamaz hakanın kardeşi bile bu takımda arsenalden 2 tane bos topçu felan almislar devre arası herhalde.

Kadrosu berbat bir kere orta seviye adam bile yok bu kadro ile 2 ligte bile cikamaz

• Schalke'nin sonu Hamburg gibi olacak

işçi sınıfı şehirlerin takımlarının sonu bellidir her zaman.

• Almanyada yönetimini beğendiğim tek kulüp.2 gün önce Leipzig eğer Psg ve Liverpool gibi takimlari elemek istiyorsa büyük maçlarda iş yapacak forvet almali yazdim. 1 gün sonra yeni Haaland Brobbeyi açikladilar.Beklerin stoperde akmasi yüzünden pozisyon veriyorlardi. Gvardiolu aldilar. Simakan ve Claudinhoyu da almişlar.Cluadinho Brezilya ligindeki en iyi adam.Onlar hata yapmiyorlar mi? Yapiyorlar. Sörtloth transferi patladi. Ne oldu? Schalke olsa 20 milyon verdik, üzerinde duralim derdi. Bunlar ne yapiyor? Yeni Haalandi kapiyor. Fulhamdaki Lookman Leipzigten kiralik. 20 milyon vermişlerdir. Patladi, sabir gösterdiler mi? Göstermedller. Çünkü vasatliğa tahammüleri yok.Dortmund oyuncu alip, geliştirip satarim parama bakarim kafasinda. Vasatlik Schalkenin kanina işlemiş durumda.Küme düşmemeye oynayan takim gidip Mustafi, Kolasinac ve Huntelaari alir mi? Akil var, mantik var.

Schalkenin borçu çok, para yok diyorlardi. Googleda tarattim.223 milyon geliri var.Dünyada 16.sirada. Borçu da 150. Bu gelirle çok rahat döndürülebilir bir borç. interin ŞLyle 291 geliri var. Borç desen daha fazla. Bir onlarin kurduklari kadroya bakin, bir de Schalkeye.

Bu takim bu kafayla devam ederse ikinci ligde ya küme düşer ya da uzun süre kalir. Vasatliği kaniksamişliklarindan kurtulup iyi bir futbol akli bulacaklar.Tek çözüm bu.

• Schalke ;

- 11 mactir ligde kazanamiyor. (8M,3B)

- Son 10 maçta yalnizca 3 gol atabilmisler.

- Sezon boyunca 1 mac kazanabildiler.

-Yalnizca 3 maçta 2 gol ve uzerine cikabildiler.

- 4-0 kazanilan Hoffenheim maci disinda 25 macta 12 gol.

Bir efsanenin yikilisi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.