Şimdi Ara

Schecter C-7 Blackjack ATX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Schecter C-7 Blackjack ATX 7 telli elektro gitar
    Gitar evden dışarıya pek çıkmadı, sıfırı kadar temiz durumda. Sadece İstanbul içi elden teslim.

Construction: Set-neck w/ 26.5' scale
    Body: Mahogany
    Neck: 3-pc Mahogany
    Fingerboard: Ebony
    Frets: 24 jumbo
    Inlays: "Active" symbol at 12th fret
    Pickups: Seymour Duncan Blackouts neck/bridge
    Electronics: Vol/Vol/Tone/3-way switch
    Bridge: TonePros w/ strings thru-body
    Binding: Aged multiply body/headstock, simple cream/aged white binding on the neck
    Tuners: Grover Rotomatics
    Hardware: Black Chrome
    Color: Aged Black Satin

3650 TL
    Sıfırı şu an batimuzikmarket'te bulunabiliyor ve 6754 TL fiyatı var. Fiyatı oldukça makul tuttuğumu düşünüyorum o yüzden lütfen pazarlık teklif etmeyiniz.

Schecter C-7 Blackjack ATX

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zephyrune -- 18 Mart 2019; 14:47:26 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Batı müzik midir nedir ona bakmanız yanlış. Sallamışlar bi fiyat, denk gelirse diye bekliyorlar. Ayrıca sizin gitar eski seri, sıfırı olduğunu da sanmıyorum. Gitarın zamanında sweetwater ve guitarcenter satış fiyatı 850 dolar. Schecter'ın distribütörü dore ise yurt dışı fiyatı neyse ona satıyor bu gitarları. Yani sizin gitarınız eğer temizse en fazla 550-600 dolar eder. Neredeyse sıfır fiyatına fiyat çekmişsiniz.
  • Kendi yorumunuza göre değer biçmeniz elbette çok hoş ancak 2. elde satışı olmayan bir gitar için değer kaybı referansınız nedir çok merak ettim.
    En iyi ihtimalle ebay'deki ikinci el fiyatlarıyla karşılaştırıp Türkiye etkisini de değerlendirmek gerekir ki onu yaptığınızı da sanmıyorum zira bu fiyatı verirken bu bahsettiğim şeyleri değerlendirdim, sıfır fiyatından aklıma esen miktarda fiyat kırarak ilan açmadım.
    Sonuç olarak elbette değerinin altına satmak gibi bir niyetim yok, değerinden fazlasını da istemiyorum, ilgilenen alıcı için gayet makul olduğunu düşünüyorum. Satılmazsa da 2. gitarım olarak kalmaya devam eder :)

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.