Şimdi Ara

schecter vs ltd elektro yardim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gencler her daldan caliyorum line 6 spider iv 15 amfim var gittigim kursdaki gitari caliyodum ama artik bi gitar almam lazim yani aklimda schecter omen solo 6 veya ltd ec-100qm var ayrica epiphone les paul studio da alternatifler arasinda diyebilirim
    Siz ne dersiniz hangisini alim harici oneri de olabilir dedigim gibi her telden caliyorum benim icin bu butcede en ideali hangisidir
    Thx

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben olsam ltd yi alırdım sadece sevdiğim için tabi ama shecter daha iyi diye biliyorum
  • Knighton kullanıcısına yanıt
    Her türü çalıyorsan epiphone al. ltd ve schecter serttir biraz
  • Ben de aynı durumdayım 1300 lira bütçem var ve ltd mh100qm çok hoşuma gidiyor, hem de daha ucuz. Kullanan var mı tremolosu stabil mi?

• Cevap verenler tesekkurler fakat hala karar veremedim up pls

• quote:

Orijinalden alıntı: Knighton

Gencler her daldan caliyorum line 6 spider iv 15 amfim var gittigim kursdaki gitari caliyodum ama artik bi gitar almam lazim yani aklimda schecter omen solo 6 veya ltd ec-100qm var ayrica epiphone les paul studio da alternatifler arasinda diyebilirim
    Siz ne dersiniz hangisini alim harici oneri de olabilir dedigim gibi her telden caliyorum benim icin bu butcede en ideali hangisidir
    Thx

Her daldan çalıyorsanız ya bütçeyi artırın biraz schecter omen extreme 6 alın ya da epiphone u alın derim.extreme 6 coil tap lı bir model olduğu için sert tonların yanında clean de de başarılı bir model.ltd sadece metal müziğe uygun zaten yaklaşmayın derim.onun dışında çok sert değilse çaldığınız müzikler HSS strat da düşünebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: recko

quote:

Orijinalden alıntı: Knighton

Gencler her daldan caliyorum line 6 spider iv 15 amfim var gittigim kursdaki gitari caliyodum ama artik bi gitar almam lazim yani aklimda schecter omen solo 6 veya ltd ec-100qm var ayrica epiphone les paul studio da alternatifler arasinda diyebilirim
    Thx

Her daldan çalıyorsanız ya bütçeyi artırın biraz schecter omen extreme 6 alın ya da epiphone u alın derim.extreme 6 coil tap lı bir model olduğu için sert tonların yanında clean de de başarılı bir model.ltd sadece metal müziğe uygun zaten yaklaşmayın derim.onun dışında çok sert değilse çaldığınız müzikler HSS strat da düşünebilirsiniz

Butceyi arttirmam zor baya epiye yoneliyorum o zaman? Sustaini tonlari vs iyiidir epinin arastirdim biraz ama bir de sizin gorusunuzu aliyim. Thx

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyi midir*

Gitar teknikleri diye bir site var orda epiphone les paul standard tanitimi izleyebilirsin
    Benim fikrimi sorursan epiphone standard plus gerçekten guzel ve ideal
  • Yalniz ben yukarda epiphone les paul studio demistim, standart degil. Standrt modeli benim butcemi asiyor.

Sorry bro gormemisim direk schecter vs ltd yi okudum
    Epiphone les paul studio pek iyi olmayabilir
    Model olarak tam bilmiyorum ama marka olarak shecter oneriyorum ltd biraz odun parçasi gibi gelebilir
  • Sorun degil bro ama aklima takildi odun parcasi derken?

Pardon Esp ltd ec100qm yani senin istedigin model fena bir model degil ben kirk hammetten signature modelinden bassediyosun sandim
  • Hiç kafanı karıştırmadan Schecter'la yoluna devam et dostum.Schecter Omen Bass kullanıyorum ceviz desenli versiyonunu ve gayet memnunum,kendini kanıtlamış bir marka.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.