Şimdi Ara

Schengen İle Bulgaristan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Herkese merhabalar,
    03.08.2015 tarihi itibarı ile Bulgaristan'dan dönmüş bulunmaktayım. 5 günlük kısa bir gezi yapmış bulunmaktayım. Ama konuyu açmamım sebebi Bulgaristan'a yapmış olduğum seyehat değil. Gitmeden önce forumda araştırdığım gibi Bulgarista çalışan bir türk arkadaşımla görüşmem sonucu yanlış bir kanıya kapılmış olmam. Konuya gelirsem, Schengen vizesi ile Bulgaristan'a girilip aynı kapı üzerinden çıkış yapılabilir miydi? Gerek bu forumda gerekse başka bir şekilde edindiğim izlenim Schengen vizesi ile Bulgaristana girişin sadece transit amaçlı olması idi. Bu yüzden giriş sırasında göstermek için ne otel rezervasyonu ne de dönüş biletlerimin çıktısını almadım. Giriş esnasında sorarlarsa transit geçeceğim diye karar vermiştim.
    Fakat giriş sırasında (Varna Havalimanı) bunun böyle olmadığını bizzat gördüm.
    Sonuç itibarı ile sadece Schengen vizesi ile Bulgaristan'a girdiğiniz zaman transit geçmek sorunda değilsiniz girdiğiniz kapıdan rahatlıkla tekrar çıkıyorsunuz.

• yani multi schengen vizesi ile bulgaristana gidip gelmek sıkıntı mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SakinAdam16 -- 10 Ağustos 2015; 17:17:42 >
  • Hayır. Hiç bir sıkıntı yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hollanda Vizesi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.