Şimdi Ara

Schengen vize başvurusu hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba biliyorum çok geç kaldım başvuru için fakat 25 aralık için uçuş planladim almanya icin perşembe günü basvurumu yaptım şuan evraklarım konsoloslukla önümde 5 iş günü var. Sonrasında kapalılar. Cumaya kadar vize sonuçlanırsa iyi. Acaba 5 gün içinde sonuçlanma olasılığı varmı? Pasaportum 10 senelik Evraklarımı eksiksiz bir şekilde teslim ettim rahatlıkla 10 bin euro ve 110 bin tl nakit 180 gram altın gösterdim. Hareketli olarak. Şirket personeliyim ingilizce olarak izin belgelerimide aldim . Almanya konsolosluguna almanca olarak mail attım aynı gün geri dönüş yapıp barkod numarasını istediler incelemek için ve gönderdim sizce durum ne olur %kaç şansım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Niko51 -- 15 Aralık 2018; 14:0:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vizem sonuçlandı arkadaşlar. 13 aralıkta başvuru yaptım 14 aralık akşamı konsolosluga gönderildi. 15-16 hafta sonu tatili 17 sinde isleme alınıp 18 aralık tarihinde vizem onaylanmıştır 9 günlük istemiştim 6.5 ay vermişler çok girişli 90 gün. 25 aralıkta ucuyorum . Istanbul konsolosluğu çok hızlı çalışıyor. Eğer imkanınız varsa başvurularınızı istanbul konsolosluğundan yapmaya çalışın. Ve konsolosluk vize bölümüne orjinal almanca olarak mail atarsanız mutlaka geri dönüş cevabi alırsınız. Ben hep aldim yardımcı oldular. 1 günde vize verilmesi beni çok şaşırttı. Saglicalikla kalın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.