Şimdi Ara

Schengen vizesi ile ilgili sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • olay şu, üniversite öğrencisiyim. Benim banka hesabimda oldukça yeterli miktarda para var vize için. Hesap hareketlerim çok canlı. Ama öğrenci olduğum için bana sponsor olması gereken babamın hesabında para yok, hatta eksi 400 falan. Ben şimdi buna başvurayim mi napayım. İdata'daki kadın en çok babanın hesabına bakarlar dedi ama benim hesaplarimda iyi bir miktar para var. Böyle bir durumla karşılaşanınız var mı. veya vize işinden çok iyi anlayan birisi akıl verebilir mi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• öğrenci olduğum için bana sponsor olması gereken derken? turistik amaçla vize alacaksanız öyle birşeye gerek yok
  • tabii ki de var. çalışmıyorsan emekli değilsen, fark etmez sponsora ihtiyacın var ne kadar paran olursa olsun

• Babana az para ver

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nakit parayı babanın hesabına yatırın,kendi hesabını hiç ibraz bile etme.Mümkünse bir de davetiye mektubu ayarlayabilirsen kesin alırsın.
  • yolculuk nereye emmoğlu? bende ingiltere vizesi düşünüyorum ama çok zorluyorlarmış araştırdığım kadarıyla kişi başı da 150usd ücreti var. ama asıl sıkıntı çuvalla belge istiyorlar. ilk cinsel hayatını hangi kızla yaşadıysan onun vukuatlı nüfus kayıt örneğini dahi isterse şaşırma
  • Parayı babanın hesabına yatır öyle başvur geri alırsın sonra veya sürekli kontrol edeceklerse sen dönene kadar o hesapta dursun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ehliyet ile ilgili !
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sponsor olacak kişinin son 3 aylık hesap dökümlerinde hatrı sayılır bir para giriş çıkışı yok ise zor olabilir. Yani babanın hesabına şuan yüksek meblağ da para yatırsan bile son 3 aylık duruma göre değerlendiriyorlar. Yapabilirsen gideceğin ülkenin bir vatandaşına davet mektubu yazdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.