Şimdi Ara

Scions Of Fate 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu yıl büyük patlamalar ile karşı karşıyayız.
    1.Oyunu animeye yakın olan Scions Of Fate,Bu sefer sağlam grafikerle geliyor gibi.
    Oyun daha yeni Açıklandı,Yapılan açıklamara göre Bu yıl sonunda Closed Beta olarak piyasaya sürülecek.
    PvP'den çok RvR yani Realm Versus Realm olacak.
    Good And Evil yani İYİ VE KÖTÜ olmak üzere 2 seçeceğimiz buluncakmış.
    Gökyüzünde yürümek gibi yeni sistemler gelmiş.Saldırılarımız Çok farklı Martial Arts dediğimiz dövüş sanatlarıyla yapılıcakmış.

Yapılan ilk açıklamalara göre 4 Sınıf var bunlar :

Warrior
    Warlock
    Assassin
    Formaion Master

İlk Teaser Görüntüsü

Scions Of Fate 2

Scions Of Fate 2

Scions Of Fate 2

• Bu gun kaç oyun buldun tam olarak
    çok güzel haber oyun çok iyiye benzio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ice King -- 15 Temmuz 2009; 20:20:04 >
  • Birçok oyun buldumda incelemeri uzun sürüyor,Gece 3 tane falan daha paylaşacam
  • Yuh ilk oyunla alakası yok grafiklerin

bu aralarda herşeyin 2.si çıkıyor ha
  • quote:

Orjinalden alıntı: DEMosTy

Yuh ilk oyunla alakası yok grafiklerin

Sistem gelişiyo kullanıcılar daha iyisini istiyo doğal olarak onlarda 2. yi cıkarıyor :D

Eline sağlık spider :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: Grimmj0w

quote:

Orjinalden alıntı: DEMosTy

Yuh ilk oyunla alakası yok grafiklerin

Sistem gelişiyo kullanıcılar daha iyisini istiyo doğal olarak onlarda 2. yi cıkarıyor :D

Eline sağlık spider :P

Kullanıcılar daha iyisini istemiyor,Bu son günlerin Moda stratejisi.1. Oyunu belli bir kitleye hitaben yapıp para kazanıyorlar,Daha sonra çok daha iyisini çıkartarak Listelere bomba gibi oturuyorlar.

Örnek Olarak : Twelve Sky 2 verilebilir.

• güzel konu bro eline sağlık =)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben bunun 1ini 1 hafta felan oynamıştım sonra sıkılmıştım ama bu tam oynancak oyun gibi
  • Sorry Hort ;

Daha cıkmadımı 2.si merak ettim .. ?

http://www.youtube.com/watch?v=or51oejYq8Q

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WE neED -- 28 Aralık 2009; 21:16:00 >
  • ilk oyunun forumdaki tek konusunu ben açmıştım üzerinden 2 yıl geçti hala arada mesajlar geliyor oyun hakkında
    hile olmasayd anime sevenler için ilk oyun çok güzeldi ama hileyi engelleyemediler.Umarım bu oyunda ilkine benzemez
  • bu konuyu açan arkadaşımdan rica etsem normal oyununa nasıl giriliyor söyleyebilirmisin acaba :):) çünkü üyelik aldım oyunuda indirdim fakat oyuna girmiyor :( beni siteye yönlendiriyor start a bas tiyor tıklıyorum hiçbir menü vs çıkmıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: salavatgtr

bu konuyu açan arkadaşımdan rica etsem normal oyununa nasıl giriliyor söyleyebilirmisin acaba :):) çünkü üyelik aldım oyunuda indirdim fakat oyuna girmiyor :( beni siteye yönlendiriyor start a bas tiyor tıklıyorum hiçbir menü vs çıkmıyor...

İE la dene olur

Ayrıca Bi gelişme yokmu SoF 2 için ???? Bekelemedeyiz ..

Şuanda scions of fate oynuyan warsa paslaşalım bnde takılıorum arda öle .. [Animelerin in kıyağı]

Sorry Hort !

• ie'de yanıt vermiyor :S
    baska bi yolu yokmu girmenin?
  • oyunun indirme linki neresi ben arayinca hep korece seyler cikti ve bekledigim bir oyundu
    ve nereden kayit olucam :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WindChaser -- 27 Ocak 2013; 20:57:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.