Şimdi Ara

Sciphone i68 4G Aldım Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle bayramınız kutlu olsun bugün Sciphone i68 4G aldım ama pek bişe bilmiyorum nedir neyin nesidir hangi java oyunları kurabilirim normal bir java kurdum age of 3 ama tıklanmıyor Cheesy sanırsam dokunmatik oyun kurmak lazım birde wifiden airtes buldum girmiyorum bilen kullanan arkadaşların yardımını bekliyorum aydınlatırsanız sevinirim.
     Sciphone i68 4G Aldım Yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevkan12 -- 10 Eylül 2010; 15:07:36 >

• kullanan kimse yok mu ?
  • Merhaba Sevkan, öncelikle iyi günlerde kullan telefonunu. aynı telefondan ben de alamayı düşünüyorum. sormak istediğim bir kaç sorum olacak. sen alalı baya olmuş gerçi, o zamandan bu zamana herhangi bir sorunla karşılaştın mı? internet kullanımı, ekran dokunmatiği, kitlenme sorunu, şarj tutmama, ekranın kitlenmesi ve resetleme gibi klasik sorunlarla karşılaştın mı hiç? ne tavsiye edersin? Bir de bu telefon hangi işletim sistemini kullanıyor? bazı forumlarda symbian diye okudum ama emin olamadım. yeni yazılım bulmak zor oluyor mu? nereden yüklüyorsun? çok fazla soru sordum ama yardımcı olabilirsen çok memnun olurum. teşekkür ederim.
  • evet aynı soruları ben de sormak istiyorum, compeq veya pinphone olanı araştırıyorum, çünkü compeq biraz pahalı gibi geldi:
    -mesaj yazarken telefonu yan çevirdiğinde klavye yan oluyor mu?
    -batarya kaç gün gidiyor?
    -internette sorun yaşıyor musun?
    -internet bankacılığı deneme şansın oldu mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.