Şimdi Ara

SCIROCCO (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.608
Cevap
20
Favori
269.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: w1k1nG

VW Türkiye'nin sitesindeki "Kendi Scirocco'nu Yarat" bölümünde bulunmayan fakat VW İngiltere'nin sitesinde bulunan opsiyonel seçenekleri screenshot alıp ekledim.

VW Almanya'nın sitesinde bundan kat kat fazlası var ama malesef bende Almanca yok.

Buradaki opsiyonel seçeneklerden hangileri Sportline veya Sportline Plus ile geliyor, bilginiz var mı ?

SCIROCCO

Scirocco 'nun yeni bir model olmasından dolayı Doğuş çalışanlarının araç hakkındaki bilgisi neredeyse yok denecek kadar az. Kendi aracımı alırken satış elemanına özel ders vermiştim. Umuyorum ki bu eksiklik zamanla giderilecektir.

Gönderdiğiniz sayfada Sportline ile Sportline Plus arasındaki farklar;

Elektrikli açılır-kapanır aynalar,
    MEDIA-IN dijital ses-görüntü bağlantı soketi,
    İç denetimli alarm,
    Kendiliğinden kararan dikiz aynası,
    Yağmur sensörü,
    Home Coming fonksiyonu
    Leaving Home fonksiyonu

• VW Almanya sitesinde yaptığım "Agresif Scirocco" seçeneğini sizinle paylaşmak istiyorum

Modeli
    Scirocco 1,4 lt TSI 118 kW (160 hp) çift debriyaj şanzıman DSG €25,300.00

Dış boyası
    Şeker-Beyaz €0,00

İç Mekan
    Deri "Viyana" €2050,00
    Koltuk kaplaması: Siyah
    Enstrüman paneli: Titanyum Siyah
    Halı: Siyah

Lastikler
    8 J x 19 Lastikler 235/35 R 19 DCC şase kontrolü için "Lugano" alaşım jantlar €1175,00

Far Takımı
    Bi-Xenon farlar €1.175,00

Ses Sistemi
    "510 Dynaudio Excite" Volkswagen Bireysel €1.500,00 (RCD-510)
    Multimedya soket MEDYA-IN €305,00

Ekstra Özellikler
    Spor ön koltuklar, elektrikli ayarlanabilir sürücü koltuğu €395,00
    Adaptif şasi kontrolü DCC €945,00
    Ayna paketi (Kendiliğinden kararan dikiz aynası, elektirikli açılır kapanır yan aynalar) €335,00
    Kış Paket (Isıtmalı koltuklar) €53,00
    Panoramik Cam Tavan €995,00
    Hırsızlık uyarı sistemi "artı", tek kapının açılması €270,00
    Park Pilot ve arka alandaki engellerden için akustik ses sinyali €385,00
    Cruise Control €200,00
    2 "Climatronic with" Klima bölgeli sıcaklık kontrolü, ve sağ ayrı ayarlanabilir €320,00
    3 kollu çok fonksiyonlu direksiyon simidi, direksiyondan vites ve radyo kontrolü €365,00
    Konsolda metal çıta €55,00
    Sis farları €160,00
    Sigara içenler için €20,00
    Arka yan camlar için %65 geçirgenliğe sahip cam filmi €205,00
    Ön ve arka paspaslar €95,00
    Yağmur sensörü €320,00

Toplam: 36,623.00 Euro

• Scirocco Opsiyonel Donanım Listesi ( Güncelliğinden Emin Değilim )

SCIROCCO
  • Arkadaşlar, resimleri çektim ekleyemedim bluetooth adaptörünü bulamadığım için ancak,
    vw in sitesine girdiniz, orda mesela 160hp dsg sportline var, ve fiyat olarak, 29.000 Euro + 704 TL**
    denmiş. Bu fiyatın içerisine rcd510 dahil. O listedeki tüm araçların üzerlerinde rcd510 standart olarak
    geliyor. Ancak, siparişte, neden rcd510 ücretli onu bende anlayamadım. Fotoğrafları en kısa zamanda
    koyucam, -ki bahsettiğim 29.000 Euro + 704 TL** liralık araç benim aracım. Aynısı. Ne eksiği var ne fazlası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okan

Arkadaşlar, resimleri çektim ekleyemedim bluetooth adaptörünü bulamadığım için ancak,
    vw in sitesine girdiniz, orda mesela 160hp dsg sportline var, ve fiyat olarak, 29.000 Euro + 704 TL**
    denmiş. Bu fiyatın içerisine rcd510 dahil. O listedeki tüm araçların üzerlerinde rcd510 standart olarak
    geliyor. Ancak, siparişte, neden rcd510 ücretli onu bende anlayamadım. Fotoğrafları en kısa zamanda
    koyucam, -ki bahsettiğim 29.000 Euro + 704 TL** liralık araç benim aracım. Aynısı. Ne eksiği var ne fazlası.

Dostum bizde RCD 510 standart geliyor diyor biliyorduk.Senden doğruladığımız çok iyi oldu..

Bu arada sen 29.000 Eur değil de 27.700 Eur'ya almıştın sanırım. Buna benzer indirimi herkese yapıyorlar mı?

• ben 27700 e almıştım, en son gelen 540 euro zammı bana yansıttılar ve 28240 +894lira ödedim
    Bu arada arkadaşlar app plaka yaptırdım. Plakalığı söktüm ve 3m çift taraflı bant ile montajını yaptım.
    Çok güzel oldu, bu araca plakalık kesinlikle yakışmıyor.
    Resimleri dün akşam plakayı taktıktan sonra tekrar çektim.
    Resimleri telefonla ve gece çektiğim için birazcık kötüler, idare edin

SCIROCCO

SCIROCCO

SCIROCCO

SCIROCCO

SCIROCCO

SCIROCCO

• selam arkadaşım TorwaK,
    en kıdemli scirocco sahibi olarak beni es geçip üç scirocco buluşmuşsunuz darıldım:)), valla kıskandım sizi arka arkaya 3 scirocco ve bebek muazzam bişey olmalı.istanbulda oturanlar veya imkanı olupta istanbula gelebilen scirocco sahipleri bir gün ayarlayalım ve buluşalım derim. Bağdat caddesi olabilir mesela. bunuda scirocco hakkında en bilgili arkadaşlarımızdan biri olan TorwaK ayarlayabilir sanırım. bana hergün uyar.

quote:

Orijinalden alıntı: TorwaK

Her hafta yıkamadayız

SCIROCCO

SCIROCCO

SCIROCCO

SCIROCCO

SCIROCCO

• Okan kardeşim hayırlı olsun aracın, ALLAH kaza bela vermesin inşallah, yolun açık olsun.
    sizlerin yazdıklarını okuyorum galiba en iyi paketli araç benim:) ÖTV Paketli...
    57.000tl ye 31 Ocak 2009 da teslim aldım ve bu fiyata 1.4 tsı 160 hp düz vites sadece sportline siyah alabildim. DSG lisini istedim ama 1-2 ay beklersiniz dediler bende bekleyemedim ve ÖTV Paketli aldım. aracı teslim aldığımdan yaklaşık 1-2 ay sonra ötv indirimi çıktı. içimde kaldı bunca zamandır yazmadım ama ÖTV mağduruyum benim için bildiğiniz bir yol varsa ettiğim zararı karşılayabileceğim bir formül varsa paylaşın sevinirim.
    10 gün önce scirocco ile tatile antalya ya gittim İstanbuldan doldurdum depoyu 97 oktan burdura kadar 600 km gitti ve kırmızı ışık yandı (cons: 7.5lt/100km sabit 100 km ile gittim yarım saatte 200-220 ile gitttim). beldibi kaş arası özellikle finike yolu son derece kötü, karayolları sağolsunlar satıh kaplamayı bahar aylarında değilde yazın yaptıkları için her yer mıcır dolu. 50km/h ile yol almama rağmen arabamda 2 adet taş izi ve en ilginci kaşa varınca ön taraftan cızzzzzzzzzzzz diye bir ses ve kesilmiyor tekerlekler döndüğü sürece. otogarın orada bir lastikçi var oraya çektim bagaj dolu şifreli somun anahtarını almak için tüm bagajı boşalttım . (burdan çıkarılacak sonuç: uzun yola giderken ve bagajınız dolu ise şifreli somun anahtarını istepnenin oradan çıkarın ve torpidoya koyun:) o kesilmeyen (cızzzzzzzzzzzzzz.)sesi ön sağ tekerleğin diski ile diskin arkasında disk koruyucu kapağın arasına sıkışan mıcır yapmış. neyse çıkarttık mıcırı taktık lastiği ses kesildi, otele yerleştik ertesi gün araba ile geziyorum, arabanın tekerleklerinden takırt tukurt sesler geliyor. tekrar aynı lastikçiye götürdüm ve günlerden pazar adam kapalı. neyse yanında yağcı vardı çıkarttık tüm lastikleri ve arabanın salıncaklarında 4 tekerleğin bağlandığı yerde basket potası olan yerde, her tekerlekten 3-4 adet mıcır çıkarttık. bunları yazıyorum arkadaşların benim düştüğüm duruma düşmesini istemem. uzun yola çıkmak isteyenler benzin alacakları yerleri (şehirleri) önceden ayarlasın çünkü her yerde 97 oktan benzin bulunmuyor. ve tatlı sert kullanımda klima açık 550-600km kırmızı ışık yanana kadar yol gidiyor, farklı yakışı olanlar consumption değerlerini yazabilirler. mıcırlı yolları tercih etmeyin

quote:

Sevgili arkadaşlar,
    Aracımızı geçtiğimiz çarşamba günü teslim aldık. Ancak bir farkla; bayi bize aracın ruhsatta 2010 olabileceğini fakat 1 ağustosa
    kadar beklememiz gerekeceğini söyledi. Düşündük ve kabul ettik. Fiyatında zamlar hariç bir oynama olmadığından olsun
    bari 2010 dedik. Aracı plakasız teslim aldık ve sitemizin garajına park ettik. Aracı verirken yalvardı bayi kaskosu yok ruhsatı
    yok yakalanırsan büyük ceza yersin bekle 2 hafta diye. Ancak, bukadar bekledikten sonra alalım evimizin önünde garajımızda dursun
    dedik. Öncelikle söylemek istediklerim; araç performans olarak mükemmel. Çok memnun kaldık. 2010 lardaki değişiklikler bahsettiklerimle
    sınırlı aynen. Yeni direksiyon ve gösterge paneli. RCD510 dahili olarak 6 lı cd changer içeriyor. Dynaudio falanda mevcut değil. İçermiyor
    diyenlere duyurulur. Eksikliğini hissettiğim şeyler ise, cruise control ve arka havalandırma ızgaraları. Kol dayamayı koyup havalandırma
    ızgaralarını koymamak büyük yanlış. Bu arada tabi çarşambadan beri aracın içerisindeyizBu arada 6lı changer aslında çok gereksiz diyeiblirim.
    Vatan bilgisyardan 42 liraya 8gb sd kart aldım. Harika bir olay. Ekrandan dokunarak albüm seçip dinlemek hep hayalimdi Tek sıkıntı klasörler
    arası birazcık yavaş geçmesi ve olacağını düşündüğüm resim görüntüleme(albüm kapağı) olmaması. Keşke oda olsaydıda her albümün coverını direk
    görebilseydik Aracı kullanamıyorum şuan malesef, ancak dün ve bugün evin etrafında birazcık dolaştım Buna rağmen aracın herşeyini
    çözdüm ve tüm sorularınızı yanıtlayabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: must_be

selam arkadaşım TorwaK,
    en kıdemli scirocco sahibi olarak beni es geçip üç scirocco buluşmuşsunuz darıldım:)), valla kıskandım sizi arka arkaya 3 scirocco ve bebek muazzam bişey olmalı.istanbulda oturanlar veya imkanı olupta istanbula gelebilen scirocco sahipleri bir gün ayarlayalım ve buluşalım derim. Bağdat caddesi olabilir mesela. bunuda scirocco hakkında en bilgili arkadaşlarımızdan biri olan TorwaK ayarlayabilir sanırım. bana hergün uyar.

Merhaba,

Ocak tarihli Scirocco mu? Desenize size resmen Dede dememiz lazım! Şaka bir yana geçenki buluşmamız hem çok eğlenceli hemde bilgi paylaşımı yönünden doluydu. Bu hafta sonu değil fakat, 2 hafta sonra Cumartesi günü yeniden buluşacağız. Ben size de kontak bilgilerini yollar, aramıza davet ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TorwaK -- 28 Temmuz 2009; 22:09:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: must_be

Okan kardeşim hayırlı olsun aracın, ALLAH kaza bela vermesin inşallah, yolun açık olsun.
    sizlerin yazdıklarını okuyorum galiba en iyi paketli araç benim:) ÖTV Paketli...
    57.000tl ye 31 Ocak 2009 da teslim aldım ve bu fiyata 1.4 tsı 160 hp düz vites sadece sportline siyah alabildim. DSG lisini istedim ama 1-2 ay beklersiniz dediler bende bekleyemedim ve ÖTV Paketli aldım. aracı teslim aldığımdan yaklaşık 1-2 ay sonra ötv indirimi çıktı. içimde kaldı bunca zamandır yazmadım ama ÖTV mağduruyum benim için bildiğiniz bir yol varsa ettiğim zararı karşılayabileceğim bir formül varsa paylaşın sevinirim.
    10 gün önce scirocco ile tatile antalya ya gittim İstanbuldan doldurdum depoyu 97 oktan burdura kadar 600 km gitti ve kırmızı ışık yandı (cons: 7.5lt/100km sabit 100 km ile gittim yarım saatte 200-220 ile gitttim). beldibi kaş arası özellikle finike yolu son derece kötü, karayolları sağolsunlar satıh kaplamayı bahar aylarında değilde yazın yaptıkları için her yer mıcır dolu. 50km/h ile yol almama rağmen arabamda 2 adet taş izi ve en ilginci kaşa varınca ön taraftan cızzzzzzzzzzzz diye bir ses ve kesilmiyor tekerlekler döndüğü sürece. otogarın orada bir lastikçi var oraya çektim bagaj dolu şifreli somun anahtarını almak için tüm bagajı boşalttım . (burdan çıkarılacak sonuç: uzun yola giderken ve bagajınız dolu ise şifreli somun anahtarını istepnenin oradan çıkarın ve torpidoya koyun:) o kesilmeyen (cızzzzzzzzzzzzzz.)sesi ön sağ tekerleğin diski ile diskin arkasında disk koruyucu kapağın arasına sıkışan mıcır yapmış. neyse çıkarttık mıcırı taktık lastiği ses kesildi, otele yerleştik ertesi gün araba ile geziyorum, arabanın tekerleklerinden takırt tukurt sesler geliyor. tekrar aynı lastikçiye götürdüm ve günlerden pazar adam kapalı. neyse yanında yağcı vardı çıkarttık tüm lastikleri ve arabanın salıncaklarında 4 tekerleğin bağlandığı yerde basket potası olan yerde, her tekerlekten 3-4 adet mıcır çıkarttık. bunları yazıyorum arkadaşların benim düştüğüm duruma düşmesini istemem. uzun yola çıkmak isteyenler benzin alacakları yerleri (şehirleri) önceden ayarlasın çünkü her yerde 97 oktan benzin bulunmuyor. ve tatlı sert kullanımda klima açık 550-600km kırmızı ışık yanana kadar yol gidiyor, farklı yakışı olanlar consumption değerlerini yazabilirler. mıcırlı yolları tercih etmeyin

Istanbul-Antalya yolunu bende geçen ay yaptım. Bahsettiğiniz mıcırlı yollardan gece geçtiğim ve az miktarda vasıta olmasından dolayı taş izi sorunu yaşamadım. Toplam 15km 'lik mıcır yolu 30km hızla yavaş yavaş bitirdim. Gündüz vakti olsaydı tek kelimeyle hapı yutmuştum çünkü kaput üzerinde koruma filmi yok Bizi sollayacak bütün araçlar cama ve kaportaya taş fırlatacaktı. Şanslıyım ki sizin başınıza gelenler benim başıma gelmedi.

Benzin konusuna gerçekten şaşırdım. Ben Antalya 'ya giderken Maslak OPET 'den 95 oktan alıp depoyu fulledim. Antalya 'ya geçip Serik 'e geldiğimde toplam 840km yaptığımı anladım, bu sırada yol bilgisayarı gidilebilecek max yol miktarı olarak "20km" gösteriyordu. Serik 'te benzin aldım ve yoluma devam ettim. Sanırım siz yolu hızlı almak açısından biraz sürat yapmışsınız çünkü ben 120km 'yi hiç geçmedim diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TorwaK -- 28 Temmuz 2009; 22:12:59 >

• quote:

ben 27700 e almıştım, en son gelen 540 euro zammı bana yansıttılar ve 28240 +894lira ödedim
    Bu arada arkadaşlar app plaka yaptırdım. Plakalığı söktüm ve 3m çift taraflı bant ile montajını yaptım.
    Çok güzel oldu, bu araca plakalık kesinlikle yakışmıyor.
    Resimleri dün akşam plakayı taktıktan sonra tekrar çektim.
    Resimleri telefonla ve gece çektiğim için birazcık kötüler, idare edin

Aracınız hayırlı olsun, Allah kazasız belasız binmeyi kısmet etsin.
  • Öncelikle torwak ve must_be arkadaşım çok teşekkür ederim sizlere, Allah hepimize bu araçlara
    sevdiklerimiz ile huzur içinde binmeyi nasip eylesin.

must_be hocam;
    Benim asıl aracım 2009 passat 1.4tsi. Onuda yaklaşık 2 hafta önce aldım. Ankaradan mersine gittim
    aldığım gün. Ertesi gün mersinde dolaşırken bi gıcırtı duydum arka amortisörden. Gıcırtı devam edince
    kendi kendime dedimki, yahu 500 km deki araba nasıl gıcırdıyor? Mersin opat(doğuş bayisi) a götürdüm.
    Kendileri, ziftli bir taşın arka diskin arkasına yapıştığını söylediler ve çıkardıklarını, birdaha taş yapışmassa
    kesinlikle öyle bir ses yapmayacağını söylediler. Ciddende öyle oldu birdaha ses olmadı. Ve dedilerki, "bu
    şikayetten 3 güne 1 araç geliyor" yani buna kronik bir sorun(denebilirmi bilmiyorum ama) diyebiliriz
    Sizinde aynı şeyden bahsettiğinizi görünce dedimki, servisin söylediği doğruymuş. Ancak anlayamadığım şey
    taşın girdiği yer passat ve sciroccoda aynımı?

• quote:

SCIROCCO

Okan benim aklıma takılan bir soru işareti var. 22 nci haftadan sonra (1 Temmuz sonrası yani 2010 diye tabir ettiğimiz araçlar) üretilen bütün Scirocco 'larda kadran, direksiyon ve klima paneli değişti. Sizin araçta kadran ve direksiyon değişmiş olmasına rağmen klima paneli bizimkilerden. Ben açıkçası buna anlam veremedim.

SCIROCCO

• arkadaşlar,

bende scirocco almayı kafaya koydum ve iki gündür araştırıyorum, özellikle opsiyonları ve 2010 modelleri.
    seçtiğim opsiyonlarla anahtar teslim fiyatı doğuş'tan daha gelmedi, bekliyorum, almanya'dan fiyat alacaklarını bildirdiler türkiye'de olmayan opsiyonlar için.
    ben almanya fiyatlarını baz alarak ÖTV ve KDV ekleyerek aracın fiyatının tahmini olarak 39.000Euro'yu bulacağını hesapladım.
    doğuş'un fiyatları beklentimden çok yüksek olsa bile almanyadan araç ithal eden bir akrabam aracılığı ile aracı getirtmeyi planlıyorum.
    tek kafamın takıldığı nokta, bu arabaya bu kadar para verilir mi ? sizce verilir mi ?
    yorumlarınızı bekliyorum çünkü çok karasız kaldım ve bir an önce sonuçlandırmak istiyorum.

10.000Euro'luk fiyat artışının;
    yaklaşık 2.500Euro RNS-510 ve DYNAUDIO
    yaklaşık 2.500Euro Deri Koltuklar ve Elektronik Amortisör Kontrolü
    yaklaşık 2.500Euro 18” Jant, Panoramik Cam Tavan, Bi-Xenon Far
    yaklaşık 2.500Euro Diğer 15 Opsiyonel Donanım

----------

Volkswagen Scirocco
    1.4 lt TSI 160 hp
    Tiptronik DSG
    Sportline

Opak
    Şeker Beyazı

PXE
    Bi-Xenon Farlar
    Far Yıkama Sistemi
    8WD
    Ön Sis Farları
    3FG
    Panaromik Cam Tavan
    4KF
    Karartılmış Arka ve Arka Yan Camlar
    WL1
    Deri Paketi
    “Vienna”
    Siyah – Titanyum Siyah – Siyah
    WW1
    Kış Paketi
    R2D
    "RNS 510" DYNAUDIO Excite"
    Volkswagen Individual 300 W
    WDI
    Multimedya Paketi ( Ön kol dayama ve MEDIA-IN multimedya soketi )
    PLB
    Aydınlatma Paketi
    PDD
    Elektronik Amortisör Kontrolü ( Adaptif Şasi Kontrol )
    7X1
    Park Mesafe Kontrolü
    8T2
    Hız Sabitleyici
    WD4
    Alarm Sistemi
    1K1 064 205
    Pedal Kaplama Seti
    1K8 061 180
    Bagaj Tepsisi
    1K8 071 305
    Paslanmaz Çelik Marşpiyel Kaplaması

Türkiye'deki opsiyonlar arasında bulunmayan;

"Chicago" Volkswagen Bireysel 4 alaşım jantlar 8 J x 18 Lastikler 235/40 R 18
    2 "Climatronic with" Klima bölgeli sıcaklık kontrolü, sağ ve sol ayrı ayrı ayarlanabilir
    DSG işlemi, çok görüntü ve radyo için fırsat ile alüminyum décor ile Çok fonksiyonlu direksiyon simidi (3 spokes),
    Spor ön koltuklar, elektrikli ayarlanabilir sürücü koltuğu
    Lastik göstergesi

SCIROCCO

SCIROCCO

SCIROCCO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w1k1nG -- 29 Temmuz 2009; 10:34:36 >

• 1.4 tsi bir Scirocco'ya neredeyse 40 bin euro çokk fazla bence..bende 27700 Euro ya aldım benimkini ve kur indirimi yaptırıp toplam 55,900 Tl ye
    geldi 17 Haziranda.. Tabii ki bu kadar özel akseusarlarla almadım ama genede RCD 510 var üstünde..

O fiyata 2.0 tsi alınır bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TorwaK

quote:

SCIROCCO

Okan benim aklıma takılan bir soru işareti var. 22 nci haftadan sonra (1 Temmuz sonrası yani 2010 diye tabir ettiğimiz araçlar) üretilen bütün Scirocco 'larda kadran, direksiyon ve klima paneli değişti. Sizin araçta kadran ve direksiyon değişmiş olmasına rağmen klima paneli bizimkilerden. Ben açıkçası buna anlam veremedim.

SCIROCCO

Hocam bizimkiyle birlikte toplam 3 kişiye scirocco geldi aynı gün. 3üde aynı donanım birisi benim beyaz birisi daha beyaz ve bir tane siyah.
    Hepsinde direksiyon-kadran rc510. Ancak hiçbirisinde klima paneli değişik değildi. Ordakilerde, öyle bir değişiklik olacağından haberleri olmadığını
    ancak belki "R" olan modelde olabileceğini söylediler Ve şöyle bir durum var, rcd510 ile kadran ışıklandırma açısından çok uyumlu. Ancak, mor
    klima paneli çok abes duruyor her binen bu olmamış diyor. Passatımda kadran rcd310 ve klima mor aydınlatmalı ve hepsi bir bütün duruyor. VW in
    sciroccoda böyle detaylara dikkat etmemesi çok üzücü. Akklıma gelen bir durum ise, ellerindeki eski klima panellerini bitirmeye çalışmaları diyebilirim.
    Nedeni ise, golf 6, CC de bu panel artık yok. E passatında yeni kasası geliyor ondada olmayacak. Eski panelleri takıyor olabiliirler bu durumdan dolayı.
    Tabi yeni panel olsaydı bir avantajıda klima kontrolleri rcd510 üzerinde görünecekti. Neyse sağlık olsun diyorum ancak var bu işin içinde birşey.

• herkese selam,
    sağ ön diskin arkasında yarım daire şeklinde metal bir koruyucu kapak var, o kapak ile diskin arası 1 cm var yok, işte o araya girdi.
    arkadaşlar 3-4 gün önce ziebarttan 2 numara film yaptırdım ve nakite 350 tl verdim acaba kazık yedim mi?
    benim sciroccoda kol dayama yok ve aux inn girişi var kablosu falan yok sadece yuvarlak bir giriş, girişte aux in yazıyor. okan arkadaşımızın söz ettiği gibi sd kart alıcam ama kablo lazım nereden temin edeceğimi bileniniz varsa sevinirim. en ucuz yollu orjinal kol dayamayı nereden bulabilirim.

quote:

Öncelikle torwak ve must_be arkadaşım çok teşekkür ederim sizlere, Allah hepimize bu araçlara
    sevdiklerimiz ile huzur içinde binmeyi nasip eylesin.

must_be hocam;
    Benim asıl aracım 2009 passat 1.4tsi. Onuda yaklaşık 2 hafta önce aldım. Ankaradan mersine gittim
    aldığım gün. Ertesi gün mersinde dolaşırken bi gıcırtı duydum arka amortisörden. Gıcırtı devam edince
    kendi kendime dedimki, yahu 500 km deki araba nasıl gıcırdıyor? Mersin opat(doğuş bayisi) a götürdüm.
    Kendileri, ziftli bir taşın arka diskin arkasına yapıştığını söylediler ve çıkardıklarını, birdaha taş yapışmassa
    kesinlikle öyle bir ses yapmayacağını söylediler. Ciddende öyle oldu birdaha ses olmadı. Ve dedilerki, "bu
    şikayetten 3 güne 1 araç geliyor" yani buna kronik bir sorun(denebilirmi bilmiyorum ama) diyebiliriz
    Sizinde aynı şeyden bahsettiğinizi görünce dedimki, servisin söylediği doğruymuş. Ancak anlayamadığım şey
    taşın girdiği yer passat ve sciroccoda aynımı?

• selamlar,
    adapazarı istanbul otoyolunda 200km/saat hızla gidiyordum ve farklı bir ses duydum, ordaki bir benzinliğe çektim ve gördüğüm manzara hayret vericiydi.
    antalya dönüşü tek gidişli yollarda serçeler uçuşuyordu ve akıllı serçenin biri ön ızgaradan geçerek o küçücük baklavanın içinden geçmiş ve radyatöre yapışmış olarak gördüm. tabi radyatörden uzun bir sopa vasıtası ile kazıdım. ama radyatör bölmesi kapalı olduğu için kuş radyatörün dibine düştü anlayacağınız ön tanponun içerisinde kuşla istanbula vardım, ilk işim tamaşa gitmek oldu, lifte kaldırdılar aracı baktık hiçbiryerinde kuş yok hertarafı kapalı sadece tekerlek tarafında ufak hava delikleri var, usta kuş parçalanarak burdan gitmiştir dedi, bilirkişi raporu böyle. lifte kaldırdıklarında sciroccoyu alttan biraz inceleme fırsatım oldu; bizim sciroccolarda karter koruma diye bişey yok, plastik birkapak korumaya çalışıyor motoru . metal karter koruması olması lazım değil mi arkadaşlar benim bildiğim opellerde sonradan taktırıyordunuz. vw de takılıyorsa fiyatı hakkında bilgi verebileniniz var mı?

saygılar.

• 160 hp scirocco ile 260km/h hızı göreniniz oldumu, kısaca makinanın yapacağı en yüksek hız kaçtır.
  • Daha önce görmemiş olabileceğini düşündüğüm arkadaşlar için 1nci Türk Scirocco kullanıcıları buluşmasından görüntüleri paylaşıyorum

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.