Şimdi Ara

SCIROCCO (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.608
Cevap
20
Favori
269.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Playboy22

quote:

Orjinalden alıntı: prince_de_lyon

SCIROCCO hayranlari burda bulussun istedim;gaza basmak hic bu kdr zevkli olmamisti;efsanenin tadi baska oluyo

SCIROCCO

bu kadar güzel araç yapıyorsunda neden direksiyonun sol tarafına farları açmakiçin döndürmeli düğme koyuyorsun..varmı böyle bir mantık ya..artık far sensörü olmayan araçmı kaldı..üstelik u araç lüks bir araçken..yuh sana VW..
    Çok uyanık VW ya şuna bak..direksiyon her VW de aynı,golflerde falanda aynı.konsolda aynı..ooh ne güzel..

o döndürmeli düğme dediğin bmw 7 serisinden,mercedes s serisine hatta 1,5 trilyonluk rolls-royce phantoma kadar her araçta var. O olmazsa parkları nasıl yakacak adam? Yada atıyorum gece araba çalışsın sokakta ama farlar yanmasın. Yada, çok ağız sisli dağ yollarında sadece park yakıp kısaları kapatıp nasıl gidiceksin?(sis+park) yada yada yada vs.. vs.. vs.. o olmadan nasıl olacak bir açıklama yaparmısın?

• Aynı hafta sonu aldım. Tamaş'dan 35 TL.

quote:

Orjinalden alıntı: alibekir

egsoz uçlarını buldum nihayet...takınca fotolarını çekecem...
    bu arada bizim arabalarla GOLF V kasanın paspasları aynımı...orjinal geçmelisi(sabitlemeli) bayide 170 i buluyor...eliftuning.com da 120 civarı çünkü...

• Sevgili arkadaşlar herkese merhabalar. Donanım Haber birinci Ankara buluşmasını 7 Şubat'ta yapmıştık. Şimdi ikincisini düzenlemeye geldi sıra. Sizlerinde desteğiyle düzenleyelim diyorum. Katılmak isteyen arkadaşlar fikir verirse sevinirim.

7 Şubat'taki Ankara buluşmasının konusu.
    http://forum.donanimhaber.com/m_29459192/mpage_1/key_/tm.htm

Yeni yapmayı düşündüğüm buluşmanın konusu.
    http://forum.donanimhaber.com/m_32341909/mpage_1/key_//tm.htm#32341909

Gelmek isteyen tüm arkadaşlara kapımız açık.

Selamlar.

• Bu arada bugünde servise gitmişken; sol ayak dayama-krom ve kauçuk paspasları sipariş ettim yarın onlarda gelcek...Sonuçta yarın takılacaklar: kol dayama( arka hava giriş bağlantısıyla beraber)+krom pedallar+scirocco yazılı krom kapı eşiği+sol ayak dayama-krom(46 TL)+kauçuk siyah renk paspas takımı(ön+arka=150 TL)...Şimdilik başka masraf yapmayı düşünmüyorum: 1-2 gün içinde krom egsoz uclarıda gelince şu aşamada yeterli olacaklar bunlar bana...
  • nasııı yani şimdi 125 TL dahamı fazla verdim...o kadar ucuza nasıl aldınız, bizim eskişehirden temin şansımız varmı...almam vallaha orjinalini, bu kadar fark olurmu ya...yarında gelecek çünkü...
    quote:

Orjinalden alıntı: yusufcetin

Aynı hafta sonu aldım. Tamaş'dan 35 TL.

quote:

Orjinalden alıntı: alibekir

egsoz uçlarını buldum nihayet...takınca fotolarını çekecem...
    bu arada bizim arabalarla GOLF V kasanın paspasları aynımı...orjinal geçmelisi(sabitlemeli) bayide 170 i buluyor...eliftuning.com da 120 civarı çünkü...

• sciroccosu olan, almayı düşünen yada beğenen tüm arkadaşlara selam,
    merak ettiğim şu; DSG daha az yakıyor gözüküyor test verilerinde, acaba doğru mu?
    DSG şanzıman 160hp sciroccosu olan arkadaşlar ve düz 160hp si olan arkadaşlar araçlarının şehir içi ve dışı tam gaz yarım gaz değerlerini yazabilirlermi.
    öncelikle bende 160hp düz vites scirocco var ve şehir içi tam gaz 9,5lt/100km( full depo verisi) den 5 aydır aşağı yakamadım. en yüksek 12,3 lt/100km otobanda tamgaz 220-230km hızlarda yaktı
  • selam torwak,
    cam filmin hayırlı olsun çok güzel olmuş araban ,
    sorması ayıp ama ne kadara ve nerede yaptırdın acaba.
    Orjinalden alıntı: TorwaK

Tatil dönüşü bu konuya noktayı koyacağım... ne zor şeymiş şu egzos ucu

LLumar ATR serisi 20 numara cam filmi sonrası resimler...
  • Arkadaşlar bende yaptırdım cam ve kaput filmlerini ..

SCIROCCO

SCIROCCO
  • Bugün egzos uçlarıda geldi, 2 dakika sürmedi takmak, bence bu fiyatada baya orijinal duruyor..

SCIROCCO

SCIROCCO

SCIROCCO

SCIROCCO

• quote:

Orjinalden alıntı: must_be
    selam torwak,
    cam filmin hayırlı olsun çok güzel olmuş araban ,
    sorması ayıp ama ne kadara ve nerede yaptırdın acaba.

Merhaba,

Cam filmini Bostancı Sanayii 'de Hakcam 'a yaptırdım. Toplam 200TL ödedim. Usta 'dan pazarlık gereği mutlaka LLumar 'ın ATR serisini istedim o da beni kırmadı.

quote:

Orjinalden alıntı: MerTango
    Bugün egzos uçlarıda geldi, 2 dakika sürmedi takmak, bence bu fiyatada baya orijinal duruyor..

Maaşallah hem cam filmi hem de egzos ucu çok şık durmuş. Cam filmine ve egzos ucuna ne kadar ödediniz? Egzos uçlarını nereden sipariş verdiniz?

Teşekkürler.

• quote:

Orjinalden alıntı: MerTango
    Arkadaşlar bende yaptırdım cam ve kaput filmlerini ..
     SCIROCCO

Resimde dikkatimi çekti bu araçta Yağmur Sensörü yok mu?
  • Teşekkürler..
    Egzos ucunu,http://www.tuningpiyasa.com 'dan aldım, daha dün girdi stocklara 55 TL civarı..

Cam filmini doğuş otomotion'ın servisinde yaptırdım, baya pahalıydı aslında, kaput filmi 350 civarı galiba, camlarda 250 gibi bişeydi..

Yağmur sensörü yok yeni gelen paketlerde!!
  • Egzos ucunu bende az önce sipariş ettim. Artık darısı RNS-510 'nun başına
  • yeni aracınız vede aksesuarlarınız hayırlı olsun,..

benimde kanıma scirocco girmeye başladı, hatta dün bayiye gidip sordum ellerinde hiç yokmuş, hatta sunroof lu modeli istemem durumunda sipariş olacağı vede fiyatının belli olmayacağını söyledi...

sizden ricam sizler araçlarınızı nekadara aldınız? + aracınız dsg limi,teşekkürler...
  • valla cok güzel arac kazasız belasız kullanırsınız inşallah perfomans nasıldır acaba araçta
  • selam,
    galiba herkes sciroccosunu baba parasıyla almış.
    benzin yakış değerlerini yazın dedim kimseden ses çıkmadı, benzin deposu da baba parasıyla fulleniyor ki benzin yakışı hakkında bir cümle edilmedi. hayırlı olsun!!!

quote:

sciroccosu olan, almayı düşünen yada beğenen tüm arkadaşlara selam,
    merak ettiğim şu; DSG daha az yakıyor gözüküyor test verilerinde, acaba doğru mu?
    DSG şanzıman 160hp sciroccosu olan arkadaşlar ve düz 160hp si olan arkadaşlar araçlarının şehir içi ve dışı tam gaz yarım gaz değerlerini yazabilirlermi.
    öncelikle bende 160hp düz vites scirocco var ve şehir içi tam gaz 9,5lt/100km( full depo verisi) den 5 aydır aşağı yakamadım. en yüksek 12,3 lt/100km otobanda tamgaz 220-230km hızlarda yaktı

• quote:

selam,
    galiba herkes sciroccosunu baba parasıyla almış.
    benzin yakış değerlerini yazın dedim kimseden ses çıkmadı, benzin deposu da baba parasıyla fulleniyor ki benzin yakışı hakkında bir cümle edilmedi. hayırlı olsun!!!

Ah keşke benimde öyle bir babam olsaydı ama maalesef Şaka bir yana benim aracım şehir dışında 1 depo benzinle 840km yapıyor. Şehir içersinde daha test edemedim çünkü iş güç vs, arabayı kullanamıyorum.
  • İlk depoyu Çarşamba-Pazar arası bitirdim, yaklaşık 500 km gidebildim,tamamen şehir içi ve trafik kullanımı,
    şu an ikinci depomun yarısına gelmek üzereyim, Pazar doldurdum 250 km civarı yaptım, yarıdan 1 çizgi
    daha fazla var, 300 km daha menzil gösteriyo, ve zırt pırt trafik yüzünden o 300 km bi 270 oluyo, bi 320 oluyo,
    komik komik oynuyo anlıcaanız..ne kadar yakıyo hesaplayın artık..
  • Arkadaşlar araç arayanlar varsa ben almadan önce baya bir aramıştım Avek otomotivde var bir tane beni aradılar bir ay oldu alalı dedim :) sunroof ve rcd 510 lu 160 beygir araç 61.600 YTL fiyatı dedi arayanlar kaçırmasın....
  • Arkadaşlar. Bu Scirocco'nun dizel seçeneği yok mu? Dizel seçeneği olsaydı ben de almayı düşünüyordum....
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.