Şimdi Ara

SCIROCCO (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.608
Cevap
20
Favori
269.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • özelden cebini yazabilirsen seni aramak isterim,

selamlar,
  • quote:

Orjinalden alıntı: SearMe

Öncelikle vermiş olduğun bilgiler ve resimler için teşekkür ederim,
    Bir aksilik olmaz ise yarın akşama siparişimi geçeceğim fakat konu ile ilgili olarak hala kafama takılan 1-2 sorum var.

Bunlardan 1.si , katalogdaki bodykit fiyatını doğuşa sorduğumda bana bir cevap veremediler, zira aracın bu parçalarının henüz ürün kartlarının bile açılmadığını, fiyatları sormak için Almanya'ya mail attıklarını, en geç yarın sabaha bilgi alabileceklerini belirttiler. Sen bu 3500 TL lik teklifi nereden almıştın? İçerisine montaj dahil miydi?

2.si Jant seçimi : Interlagos 18" ya da 19" düşünüyorum, ama 19" bizim yollarda tangır tungur bir etki yaparmı bunu bilemiyorum. Zira aracı sadece F1 pistinde deneme fırsatım oldu, gerçek şartlarda denemedim. 19" siparişi ile birlikte adaptif şasi kontrolünü tercih edeyimmi? Yoksa hiç bulaşma direk 18" al mı dersin?

Yorumlarınızı ve değerli görüş tecrübelerinizi paylaşmanızı rica ediyorum zira yarın akşama sipariş geçeceğimden az bir vaktim kaldı.

Body kit fiyatını Doğuş Otomotiv yedek parçada çalışan Serkan bey 'den (0 212 366 51 51 / Dahili: 5115) aldım. Aracım için sipariş ettiğim bütün aksesuarların takibi kendisi yaptı ve sorunsuz olarak teslimini gerçekleştirdi. Eğer body kit yaptırmayı düşünüyorsanız sizde ondan yardım alabilirsiniz.

Öncelikle Scirocco 'nun spor araba olmasından ve yol tutuşunu güçlendirmek açısından sert süspansiyona sahip olduğunu belirtmek isterim. Bu nedenle Scirocco 'ya 17" üzerinde takacağınız jant ülkemiz yollarında size her küçük çukurda zıplama efektiyle "oy oy oy" dedirtecektir. Kendim 17" janta sahip olmama rağmen düşük süratle ufak çukurun üzerinden geçtiğimde dahi acaba motor yere mi düştü diyerek irkiliyorum çünkü zeminin sertliğini oturduğunuz o konforlu koltukta hissediyorsunuz. Size tavsiyem 17" olacaktır fakat aracım daha spor görünsün bende hafif çileye hazırım diyorsanız 18" Interlagos 'u tercih edin derim.

Adaptif şasi kontrolü sipariş edilebilir fakat çok ısrarla aranacak bir opsiyon değil. Asfaltımızın ve yollarımızın kalitesi malum.

Olmazsa olmaz opsiyon için kesinlikle panoramik tavan diyebilirim. Scirocco 'nun arka koltukları tam anlamıyla mağara ve içeri çok az ışık giriyor. Bu nedenle panoramik tavan aracın içersini çok daha keyifli yapabilir (Sırf bunu kullanarak kirlenmesin diye aracın arkasına kimseyi oturtmuyorum, halen bakir ). Ayrıca Bi-Xenon mutlaka satın alınmalı diye düşünüyorum, sonradan yapacağınız Xenon uygulamasında otomatik far yükseklik ayarı ve far yıkama bulunmayacağından çakma duracaktır.

Dynaudio 'nun alımı tamamen sizin kişisel tercihinize bağlı. Eğer aracınızda disko ortamı yaratmak istiyorsanız 8 adet hoparlör ve toplam 300W çıkışla aracın kapılarını açtığınızda açık hava konseri verebilirsiniz. Fakat bunun yanında normalde de aracınızla birlikte toplam 8 adetlik 200W 'lık hoparlör sistemi gelmekte. Açıkçası ben bu sistemde daha sesin %60 'dan fazlasını açamadım çünkü arabada durulmuyor

Ayna paketi sanırım Sportline Plus 'larda gelen elektirikli açılır kapanır ayna. Açıkçası benim çok işime yarıyor, özellikle dar alanlardan geçerken kapatıp açmak çok faydalı.

Vienna Deri Döşemeye sıcak bakmıyorum... araçla birlikte kış paketi (ısıtmalı ve elektirikli koltuklar) alınmazsa kışın koltuğa oturamıyorsunuz, çok soğuk oluyor. Yazında ne kadar isterseniz klimayı açın poponuz mutlaka terliyor. 1-2 yıl sonra da aşınmadan dolayı renk atıyor.

• Teşekkürler Bora,

Serkan ile görüştüm sağolsun yardımcı oldu, ama fiyatları oda bilmiyor, araştırıp haber verecek bana, bende buradan sizlerinde bilgisi olması adına bildiririm size. 2008 golfümdede 8 hoparlor vardı, fakat sesi %75 seviyesine getirdiğimde ses çatlıyordu, dynaudioda olurmu olmazmı bilmem, en azından bir amfisi vardır umarım, yoksa sadece bir subwoofer için 450€ mi istiyorlar, ingiltere sitesini çok güzel yapmış adamlar ama bizim tr de bilgi almak çok zor, orayıda incelemenizi tavsiye ederimwww.vw.co.uk. Adaptif şasi kontrol seçeneğini zaten bozuk yollarımızdan dolayı bir seçenek olarak düşünüyorum, ama kararımı henüz vermedim, birde panoramik cam ile sunroof birbirinden farklı şeylerimi anlatıyor sciroccoda? Yani araç hem panoramik hemde sunrooflu olabiliyormu işin açıkçası o konuya hiç dikkat etmedim, bu konuda yorum paylaşırsanız memnun olurum. Birde bayiler bile hala 2010 larda gelecek standart opsiyonlara hakim değiller. 2010 modellerin sportline ile sportline plus arasında birpaket olarak sportline adında geleceğinden bahsettiler. Şu an neye para verip neye vermeyeceğimizi kesin olarak bilemiyoruz. Resmi bir açıklama yapılsada rahatlasak.

• Ön Spoiler, Arka Spoiler, Kapı çitaları hakkında henüz Türkiyede taktıran olmadığından ötürü fiyat belli değil bilgisini verdiler, fakat araştırıyorlarmış.

Marbiyeller hakkında 298 TL KDV dahil
    Bagaj Havuzu 179TL KDV Dahil
    Arka Cam Perdesi için 166 TL+KDV
    Vites Topuzu için 335 TL KDV Dahil

fiyatlarını verdiler arkadaşlar.
  • quote:

Teşekkürler Bora,

Serkan ile görüştüm sağolsun yardımcı oldu, ama fiyatları oda bilmiyor, araştırıp haber verecek bana, bende buradan sizlerinde bilgisi olması adına bildiririm size. 2008 golfümdede 8 hoparlor vardı, fakat sesi %75 seviyesine getirdiğimde ses çatlıyordu, dynaudioda olurmu olmazmı bilmem, en azından bir amfisi vardır umarım, yoksa sadece bir subwoofer için 450€ mi istiyorlar, ingiltere sitesini çok güzel yapmış adamlar ama bizim tr de bilgi almak çok zor, orayıda incelemenizi tavsiye ederimwww.vw.co.uk. Adaptif şasi kontrol seçeneğini zaten bozuk yollarımızdan dolayı bir seçenek olarak düşünüyorum, ama kararımı henüz vermedim, birde panoramik cam ile sunroof birbirinden farklı şeylerimi anlatıyor sciroccoda? Yani araç hem panoramik hemde sunrooflu olabiliyormu işin açıkçası o konuya hiç dikkat etmedim, bu konuda yorum paylaşırsanız memnun olurum. Birde bayiler bile hala 2010 larda gelecek standart opsiyonlara hakim değiller. 2010 modellerin sportline ile sportline plus arasında birpaket olarak sportline adında geleceğinden bahsettiler. Şu an neye para verip neye vermeyeceğimizi kesin olarak bilemiyoruz. Resmi bir açıklama yapılsada rahatlasak.

Merhaba,

Serkan sanırım hatırlayamadım fakat bundan 1 ay önce ben kendisinden fiyat bilgisini mail ile almıştım. Az önce kontrol ettim fakat gelen maili silmişim mutlaka kendisinde mevcuttu. Bodykit 'in toplam fiyatı 3500TL gibi aklımda kalmış.

Scirocco 'daki ses sistemi bana kalırsa Golf 'den daha üstün. 2008 model Golf V sahibi arkadaşım aracıma binip müzik dinlediğinde "Oha bu ne ya?" diye bi tepki vermişti. Müsait olduğum bir zamanda size aracın içerisinde ki sesi kaydetip dinletebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TorwaK -- 1 Temmuz 2009; 10:45:17 >

• Hmm ses sisteminin iyi oluşuna sevindim zira Otoyolda son ses Metallica dinleyemedikten sonra ne yapayım 160HP yi ben

4 Bir koldan haber bekliyorum şu an bodykit için, birde panoramik cam tavan ve sunroof soruma yanıt alamadım henüz bir bilgin varmı? Yani araç hem panoramik hem sunrooflu olabiliyormu?
  •  SCIROCCO
  • Arkadaşlar aracınızın kapısının altında L kesitinde bir braket göreceksiniz, bu braket ok ile gösterilen yere giriyor, buradan bir kilitleme mi gerçekleşiyor? Bunun ne işe yaradığını çözemedim aracı detaylı inceleyemediğimden. Kapı merkezlemesi ve güvenliği ile ilgili olduğunu düşünüyorum, bir bakıp yorumlarınızı yazarmısınız?
  • panaromic sunroof sadece 3 cm kadar dikine aralanabiliyor diye biliyorum, ama bir alman forum sitesinde gördüğüm resimde
    bir scirocco'nun üzerinde bildiğimiz küçük sunrooflardan vardı, açıkçası öyle bir opsiyon yok sanıyorum, belki
    kendi sonradan yaptırmıştır, zor bir iş değil sonuçta..
  • Mertango,

Bildiğimiz cam sunroof 39mm dikine açılabiliyor, fakat Torhawk panoramik tavandanda bahsetti, acaba aracın panoramik üstü cam+ önde cam sunrooflu hali mi kastedildi?

Yoksa Sciroccolarda sunroof yada panoramik cam diye tabir edilen şey aynı da bu bizim bildiğimiz 39mm dikine açılan sunroof mu? Kafam karıştı?
  • Sunroof

SCIROCCO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TorwaK -- 16 Nisan 2010; 16:32:13 >
  • 1K8071609 GRU ------------------ ÖN SPOYLER

1K8071685 GRU ----------------- YAN ETEK SETİ

1K8071610 GRU ----------------- ARKA SPOYLER

1K8064285G --------------------- VİTES TOPUZU

1K8071498 QQ9 ------- JANT 18”

1K8071499 QQ9-------- JANT 19”

1K8071609 GRU
    755,68

1K8071685 GRU
    1261,20

1K8071610 GRU
    831,54

1K8064285G
    yok

1K8071498 QQ9
    836,02

1K8071499 QQ9
    919,90

+Kdv ekleyeceksiniz arkadaşlar... Fiyatlar TL
  • quote:

1K8071609 GRU
    755,68

1K8071685 GRU
    1261,20

1K8071610 GRU
    831,54

+Kdv ekleyeceksiniz arkadaşlar... Fiyatlar TL

Dediğim gibi 3.500TL gibi bir fiyat tutuyor. Vites topuzunu ben aldım, Almanya 'dan yaklaşık 1 ay 'da gelmişti.
  • Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160HP Manuel

B4B4 Şeker Beyazı
    AZ Titanyum Siyah (Döşeme Rengi)
    PJ3 8J X 18 "Interlagos" alüminyum jant, 235/40 R18 Lastikler ile
    PXE Bi-Xenon Far Paketi (Bi-xenon Farlar,statik viraj farları,otomatik far yükseklik ayarı,Far yıkama sistemi)
    WL1 Vienna Deri Döşeme (Vienna deri döşeme kaplı spor ön koltuklar,ön koltuklarda Isıtma özelliği,siyah renk)
    PLB Ayna Paketi (Ayak bölgesi aydınlatma,Coming home,elektrikli katlanabilir yan aynalar, gündüz yanan farlar, kendiliğinden kararan dikiz aynası,yağmur sensörü)
    3FG Sunroof ( Kısmi açılabilir elektrikli cam tavan)
    RHF "RCD 510 DYNAUDIO Excite" Volkswagen Individual 300W, 6'lı CD değiştirici

1K8071609 GRU ------------------ ÖN SPOYLER

Yukarıdaki aracı sipariş ettim arkadaşlar, darısı sizlerin başına.

• Hayırlısıyla güle güle, kazasız belasız kullanın.
  • Arkadaşlar sabahtan beri Türkiyede ki tüm yetkili servisleri aradım neredeyse 10'larca teknisyenle görüştüm, yukarıdaki resimde belirttiğim L braketin ne işe yaradığını bilen yok, bilgisi olan varmı aramızda? Araçları olan arkadaşlar durumu bir incelesin lütfen yorumları bekliyorum
  • Teşekkürler Torwak yardımların fikirlerimin oluşumunda çok katkı sağladı, sağol tekrardan.
  • Aslında inceleyecek çok birşey yok. Araç 3 kapılı ve Coupe olmasından dolayı ön kapılar çok uzun. Güvenlik nedeniyle kapıların altında ek kilit mekanizması mevcut.
  • SearMe aracın hayırlı olsun güzel konfigüre ettin..fiyatı belli oldumu?

Ben Doguşa arabayı alırken egzos hakkında şeyler sordum, o zaman 2.0 tsi daki egzosu 1.4 tsi dakiylen aynı fakat sadece krom çıkışlı sanıyordum
    ama yanılmışım, servise sordurdum komple farklı dedi ve 2000 TL ye 1.4'e uygulanır dediler tabiiki vazgeçtim..Fransa VW sitesinde orjinal egzos
    krom uçları var diye biliyorum, belki onlarıda siparişine ekletebilirsin çünkü o kadar aksesuara aracın üstündeki standard egzos komik kaçacaktır..bence..
  • quote:

Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160HP Manuel

B4B4 Şeker Beyazı
    AZ Titanyum Siyah (Döşeme Rengi)
    PJ3 8J X 18 "Interlagos" alüminyum jant, 235/40 R18 Lastikler ile
    PXE Bi-Xenon Far Paketi (Bi-xenon Farlar,statik viraj farları,otomatik far yükseklik ayarı,Far yıkama sistemi)
    WL1 Vienna Deri Döşeme (Vienna deri döşeme kaplı spor ön koltuklar,ön koltuklarda Isıtma özelliği,siyah renk)
    PLB Ayna Paketi (Ayak bölgesi aydınlatma,Coming home,elektrikli katlanabilir yan aynalar, gündüz yanan farlar, kendiliğinden kararan dikiz aynası,yağmur sensörü)
    3FG Sunroof ( Kısmi açılabilir elektrikli cam tavan)
    RHF "RCD 510 DYNAUDIO Excite" Volkswagen Individual 300W, 6'lı CD değiştirici

1K8071609 GRU ------------------ ÖN SPOYLER

Yukarıdaki aracı sipariş ettim arkadaşlar, darısı sizlerin başına.

Sorması ayıp olmazsa ne kadara geldi acaba?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.