Şimdi Ara

SCIROCCO (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.608
Cevap
20
Favori
270.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • türkiyede satılan fabrika çıkışı 17" jant ın fotoğrafını paylaşabilir misiniz lütfen?
    umarım o da böyle şıktır. ve daha konforlu

teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 7 Temmuz 2009; 11:27:28 >
  • Merhaba arkadaşlar. Bu Scirocco'nun dizeli Avrupa'da satılıyor. Ülkemizde hiç satılmayacak mı? Bilenlerden cevap bekliyorum.....
  • Dizelinin en az 2 sene daha TR ye uğramayacağı duyumunu aldım. Ayrıca bende 17"-18" arasında kalmıştım, ama 18" daha şık duruyor, ama Allah vere bir kasise denk gelme kazayla, çok lastik patlatılır dikkatsiz olunursa.Zaten 19"-20" düşünülürseki hiç tavsiye etmem, Adaptiv şasi kontrolü lazım mutlaka.
  •  SCIROCCO

SCIROCCO

SCIROCCO

SCIROCCO

• 17" Interlagos yok bildiğim kadarı ile, 17"te spa var. 1-2 resim paylaştım özellikle 17" nin araçta duruşu böyle.
  • bence sportline cantı daha güzel kimse alınmasın...ben plus modelindeki cantı pek beğenmiyorum...

SCIROCCO
  • Yeni Megane Coupe dizel almak istiyorum, seçenekleri az (cam tavan, navigasyon, park sensörü, eller serbest kart... yok). Scirocco'da her istediğim özellik var ama dizel seçeneği maalesef yok. Ne yapacam ben ya.....
  • Sn. cat33

Belirttiğiniz üzere ekonomi&styling sizin için öncelikli tercih sebebi ise Megane coupe tavsiye ederim. Bende megane'ı beğendim fakat motor seçenekleri şimdilik yetersiz. Dizelini düşünüyorsanız hiç düşünmeyin dizel coupe megane derim.
  • sayın alibekir
    bu sportline jantı 17 inch mi? ve kaç lira karşılığında alınabiliyor?
  • Arkadaşlar ben aracımı satıyorum ilgilenen olur ise.

SCIROCCO 1.4 TSI DSG 160 PS - Şeker Beyaz

2009 Model 3000 KM'de

Yusuf Çetin
    0533 369 77 92

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucan-laz -- 8 Temmuz 2009; 10:22:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kanoute

türkiyede satılan fabrika çıkışı 17" jant ın fotoğrafını paylaşabilir misiniz lütfen?
    umarım o da böyle şıktır. ve daha konforlu

teşekkür ederim

Türkiye 'de satılan Sportline Plus araçlar 17" Donington SPA jant ile verilmekte. Sonradan gelen (Aslında Mısır için üretilen) Sportline araçlarda da aynı jant kullanıldı. Aşağı resmini görebilirsiniz.

SCIROCCO

Bu da benim aracımdan bir görüntü.

SCIROCCO

• kardeş daha yeni almıştın hayırdır?

quote:

Orjinalden alıntı: yusufcetin

Arkadaşlar ben aracımı satıyorum ilgilenen olur ise.

2009 Model 3000 KM'de

Yusuf Çetin
    0533 369 77 92
  • quote:

Orjinalden alıntı: SearMe
     SCIROCCO

Bu gördüğünüz jant 2.0 TSI motora sahip araçlarda standart geliyor. Doğruya doğru ben bu modeli hiç beğenmedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alibekir

bence sportline cantı daha güzel kimse alınmasın...ben plus modelindeki cantı pek beğenmiyorum...

SCIROCCO

Ali elbette fikrine saygı duyuyorum fakat Scirocco bu tarz bir jantı hak etmiyor. Bu nedenle yeni gelen Sportline model araçlarda bu modeli kaldırıp yerine 17" Donington çelik jant koydular. Ha benim favori jantımı soruyorsan eğer o da 19" Sagitta fakat, Türkiye yollarında düşünemiyorum.

SCIROCCO

• Açık konuşmak gerekir ise kafam çok karışık. Bir tarafdan D segmenti araçtan inip sport coupe bir araca binmiş olmak var. Konfor gitti performans geldi bunun karmaşası. Beğenmedim desem arabaya haksızlık. Beğendim desem kendime.

Çok bana göre gelmedi bu araç. Sanırım D segmenti veya jeep tarzı bir araç alacağım. Kararsızım açıkcası. Daha hiçbir yere ilan vs. koymadım biraz keyfe keder satıyorum aracı.

quote:

Orjinalden alıntı: ozturkce

kardeş daha yeni almıştın hayırdır?

quote:

Orjinalden alıntı: yusufcetin

Arkadaşlar ben aracımı satıyorum ilgilenen olur ise.

2009 Model 3000 KM'de

Yusuf Çetin
    0533 369 77 92

• quote:

Orjinalden alıntı: SearMe

Sn. cat33

Belirttiğiniz üzere ekonomi&styling sizin için öncelikli tercih sebebi ise Megane coupe tavsiye ederim. Bende megane'ı beğendim fakat motor seçenekleri şimdilik yetersiz. Dizelini düşünüyorsanız hiç düşünmeyin dizel coupe megane derim.

Scirocco da dizel seçeneği şu anda olmadığı için elemek zorunda kalıyorum. Megane Coupe'de ise istediğim donanımlar eklenirse alacağım. Beklemedeyim yani. Haaa... Bu arada dizel Scirocco gelirse, ilk sırada o olacak inşaallah...
  • iyişallah birisini alırsında sende rahatlarsın bizde rahatlarız
  • quote:

Orjinalden alıntı: kanoute

sayın alibekir
    bu sportline jantı 17 inch mi? ve kaç lira karşılığında alınabiliyor?

dostum evet cantlar 17" ve orjinal cantları olduğu için sanırım tanesi 700 civarı olmalı(servis fiyatı)...
  • quote:

Orjinalden alıntı: adahan34

iyişallah birisini alırsında sende rahatlarsın bizde rahatlarız

İNŞAALLAH.... Sonra da benden kurtulmuş olursunuz.........
  • SCIROCCO ile megane hb kıyaslanamaz bile
    imkanın varsa bence lütfen scırocco al
    bence bu güzel almana değer
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.