Şimdi Ara

SCIROCCO (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.608
Cevap
20
Favori
269.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada bilgi açısından eğer orjinal tuning yapmayı düşünüyorsanız aşağıdaki siteyi kullanabilirsiniz. Neredeyse aradığınız herşey var.

http://www.tmtuning.com/
  • Teşekkürler arkadaşlar, ama şimdilik aracı body kit dışında modifiye etmeyi düşünmüyorum, aracımı hayırlısı ile bir alayım daha sonra ufak detaylarla ilgilenebilirim, aracın fiyatı henüz belli değil arkadaşlar sadece hedef aralığımda kaldığını biliyorum, araç teslimi esnasındaki fatura tarihinde belli olacaktır fiyatı o gün geldiğinde sizlerle paylaşırım. Ama kabaca sitedeki fiyatın üzerine opsiyonel aksesuar fiyatlarını eklediğinizde bulabilirsiniz tahmini 30K€ ya anahtar teslim yapacağım gibime geliyor.
  • Torwak aracı ABT firmasının dışında modifiye edersen garanti kapsamı dışına çıkıyor, fakat ABT nin fiyatlarıda çok uçuk. Zaten düşündümde fabrika body kiti daha zarif ve hoş duruyor. ABT olayı abartmış arkasını pek beğenmedim. Rodaj süresini doldurana kadar mekanikte bir değişiklik yaptırmayı düşünmüyorum. Ama krom egzost uçları konusunda desteğini alabilirim.
  • aracın şimdiden hayırlı olsun,
    TÜRKİYEDEKİ sciroccoların en babası olacağa benziyor. bence vienna deriyi iptal et aracın 1-2 sene sonra eskidiği zaman deri daha eski duracak ona vereceğin parayı DSG ye harca derim ben. bukdar ful araç yapıyorsun DSG siz olmaz. 18 inch doğru seçim ama 18'' adaptif sport modsuz olmaz.

quote:

Orjinalden alıntı: SearMe

Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160HP Manuel

B4B4 Şeker Beyazı
    AZ Titanyum Siyah (Döşeme Rengi)
    PJ3 8J X 18 "Interlagos" alüminyum jant, 235/40 R18 Lastikler ile
    PXE Bi-Xenon Far Paketi (Bi-xenon Farlar,statik viraj farları,otomatik far yükseklik ayarı,Far yıkama sistemi)
    WL1 Vienna Deri Döşeme (Vienna deri döşeme kaplı spor ön koltuklar,ön koltuklarda Isıtma özelliği,siyah renk)
    PLB Ayna Paketi (Ayak bölgesi aydınlatma,Coming home,elektrikli katlanabilir yan aynalar, gündüz yanan farlar, kendiliğinden kararan dikiz aynası,yağmur sensörü)
    3FG Sunroof ( Kısmi açılabilir elektrikli cam tavan)
    RHF "RCD 510 DYNAUDIO Excite" Volkswagen Individual 300W, 6'lı CD değiştirici

1K8071609 GRU ------------------ ÖN SPOYLER

1K8071685 GRU ----------------- YAN ETEK SETİ
    1K8071610 GRU ----------------- ARKA SPOYLER

Yukarıdaki aracı sipariş ettim arkadaşlar, darısı sizlerin başına.

• sevgili arkadaşım SearMe
    sciroccoyu çok incelediğin ve hakkında çok bilgi sahibi olmak istediğin kanaatındayım. o yüzden sana sormak isterim; ön cam silecekleri nasıl kalkıyor.
    quote:

SCIROCCO

• quote:

Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160HP Manuel

B4B4 Şeker Beyazı
    AZ Titanyum Siyah (Döşeme Rengi)
    PJ3 8J X 18 "Interlagos" alüminyum jant, 235/40 R18 Lastikler ile
    PXE Bi-Xenon Far Paketi (Bi-xenon Farlar,statik viraj farları,otomatik far yükseklik ayarı,Far yıkama sistemi)
    WL1 Vienna Deri Döşeme (Vienna deri döşeme kaplı spor ön koltuklar,ön koltuklarda Isıtma özelliği,siyah renk)
    PLB Ayna Paketi (Ayak bölgesi aydınlatma,Coming home,elektrikli katlanabilir yan aynalar, gündüz yanan farlar, kendiliğinden kararan dikiz aynası,yağmur sensörü)
    3FG Sunroof ( Kısmi açılabilir elektrikli cam tavan)
    RHF "RCD 510 DYNAUDIO Excite" Volkswagen Individual 300W, 6'lı CD değiştirici

1K8071609 GRU ------------------ ÖN SPOYLER

1K8071685 GRU ----------------- YAN ETEK SETİ
    1K8071610 GRU ----------------- ARKA SPOYLER

Yukarıdaki aracı sipariş ettim arkadaşlar, darısı sizlerin başına.

Hocam Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin öncelikle..Güle güle bin inşallah..

Her şeyiyle hayalimdeki arabayı sipariş verdin..Süper ötesi oldu..Bu arada Vienna deri döşeme yerine neden DSG düşünmedin? Bi de gelecek olan aracın 2010 makjaylı mı geliyor? Yani direksiyonu falan yenilerden mi?

• Teşekkürler arkadaşım sağolasın iyi dileklerin için, daha güzelini Allah sanada nasip eder inşallah.
    Evet araba makyajlı gelecek. DSG olayı çok güzel birşey bizzatta kullandım ben ama, araç manuel olmayınca bütünleşemiyorum ben arabalarla, aracın benden habersiz bişey yapması hoşuma gitmiyor ;)
  • quote:

Teşekkürler arkadaşım sağolasın iyi dileklerin için, daha güzelini Allah sanada nasip eder inşallah.
    Evet araba makyajlı gelecek. DSG olayı çok güzel birşey bizzatta kullandım ben ama, araç manuel olmayınca bütünleşemiyorum ben arabalarla, aracın benden habersiz bişey yapması hoşuma gitmiyor ;)

Hocam aracın makyajlı gelmesi çok iyi olmuş...Bence makyaj Eos'tan farklılaştırmıştı aracı..Direksiyon falan yeni GTI direksiyonu gibi mi geliyor bu arada.Çok fonksiyonlu falan..Arada fark ödemek gerekiyor mu? Hayalimdeki arabayı almışsın gerçekten..Ben bu araca bir tek 19 inçlik jant alırdım 18 yerine herhalde..

DSG olayı da tamamen tercih meselesi tabi..Sen nasıl rahat ediyorsan öyle alman en iyisi olmuş

Bu arada Doğuş'un seninle bu kadar ilgilenip donanımları falan araştırması Doğuş'taki gelişme açısından beni sevindirdi açıkçası. Genelde ne yapacaksınız donanımı şu an stokta şu var bu da güzel yaklaşımı içindeler de kendileri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GS_1905 -- 3 Temmuz 2009; 3:10:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: TorwaK

Bu arada bilgi açısından eğer orjinal tuning yapmayı düşünüyorsanız aşağıdaki siteyi kullanabilirsiniz. Neredeyse aradığınız herşey var.

http://www.tmtuning.com/

ewt guzel site ama alısveris imkanı nasıl olur acaba
  • Teşekkürler Mustbe arkadaşım, adaptiv şasi kontrole ihtiyaç duymadım, fiyat/performans olarak pahalı bir donanım. 19" düşünse idim belki dediğin doğru olabilirdi. DSG araç kullanırken kendimi çarpışan araba kullanır gibi hissediyorum. Sanki araç durmayacakmış gibi bir önyargı oluyor bende, o yüzden manuel dah keyifli kişisel kanımca.
  • http://blip.tv/file/2315805

Arkadaşlar yukarıdaki linkte İstanbul Park F1 pistinde yapmış olduğum test sürüşü var.

Safety Car Tiguan V6
    Beyaz Scirocco 200HP
    Kırmızı Scirocco (Benim kullandığım) 140HP
    Siyah Scirocco 122HP

Araçlarda 18" Jant vardı, yol temiz, hava sıcaklığı 32 derece, rüzgarsız pistte test edildi, özellikle güvenlik turundan sonra en arkaya geçtiğimde virajlarda sürekli yanlayarak gittim, arabanın yol tutuşu dehşet bir şeydi.
    Yoldaki apex noktalarını çok kullandım, pistte Top Speed 210 gördük. Bir ara şikana 150 ile girdim frene asıldığımda araç, yol çizgisini ve stabilitesini bozmadı, yol tutuş olarak bir araba bu kadar olabilir ancak.

• quote:

http://blip.tv/file/2315805

Arkadaşlar yukarıdaki linkte İstanbul Park F1 pistinde yapmış olduğum test sürüşü var.

Safety Car Tiguan V6
    Beyaz Scirocco 200HP
    Kırmızı Scirocco (Benim kullandığım) 140HP
    Siyah Scirocco 122HP

Araçlarda 18" Jant vardı, yol temiz, hava sıcaklığı 32 derece, rüzgarsız pistte test edildi, özellikle güvenlik turundan sonra en arkaya geçtiğimde virajlarda sürekli yanlayarak gittim, arabanın yol tutuşu dehşet bir şeydi.
    Yoldaki apex noktalarını çok kullandım, pistte Top Speed 210 gördük. Bir ara şikana 150 ile girdim frene asıldığımda araç, yol çizgisini ve stabilitesini bozmadı, yol tutuş olarak bir araba bu kadar olabilir ancak.

Görüldüğü kadarıyla çok eğlenceli geçmiş. Aslında bu test sürüşüne bende katılmayı ve TSI 2.0 'ı test etmeyi planlıyordum fakat, kısmet olmadı. Artık başka bir test sürüşüne diyelim.

Sanırım yukarıdaki 140HP aslında 160HP olacaktı.

• dikkatsizliğime gelmiş 160 olacaktı haklısın
  • devam et rocco, sen büyüksün ... bas gaza...
  • Beyler birşey soracaktım,

Bizim burda bu arabadan var ama Passat yazıyor arkada, bu araba mı yoksa buna benzer mi,

mükemmel bir araba,şu ana kadar birtane görebilidim ..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: must_be
    selam,
    galiba herkes sciroccosunu baba parasıyla almış.
    benzin yakış değerlerini yazın dedim kimseden ses çıkmadı, benzin deposu da baba parasıyla fulleniyor ki benzin yakışı hakkında bir cümle edilmedi. hayırlı olsun!!!

Ah keşke benimde öyle bir babam olsaydı ama maalesef Şaka bir yana benim aracım şehir dışında 1 depo benzinle 840km yapıyor. Şehir içersinde daha test edemedim çünkü iş güç vs, arabayı kullanamıyorum.

3 defa 150 şer tl'lik benzin aldım,hemen hemen full sayılır.Şehir içinde 500 km olur olmaz ışık yanıyor.Kesinlikle ve kesinlikle sakin kullanıyorum.Gazlama falan yok.1500 km boyunca sürekli şehir içinde olmak üzere ortalama tüketim 9.5 litre.

• quote:

Orjinalden alıntı: Johnessen

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: must_be
    selam,
    galiba herkes sciroccosunu baba parasıyla almış.
    benzin yakış değerlerini yazın dedim kimseden ses çıkmadı, benzin deposu da baba parasıyla fulleniyor ki benzin yakışı hakkında bir cümle edilmedi. hayırlı olsun!!!

Ah keşke benimde öyle bir babam olsaydı ama maalesef Şaka bir yana benim aracım şehir dışında 1 depo benzinle 840km yapıyor. Şehir içersinde daha test edemedim çünkü iş güç vs, arabayı kullanamıyorum.

3 defa 150 şer tl'lik benzin aldım,hemen hemen full sayılır.Şehir içinde 500 km olur olmaz ışık yanıyor.Kesinlikle ve kesinlikle sakin kullanıyorum.Gazlama falan yok.1500 km boyunca sürekli şehir içinde olmak üzere ortalama tüketim 9.5 litre.

Kullandığın yere bağlı. Misal FSM köprüsünden geçiyorsan bu aralar 9.5 litre yakması gayet doğal Yada yokuş çıkıyorsanda yine iyi değer

•  SCIROCCO

SCIROCCO

scirocco reklamlarında sık sık gördüğüm bu jant kaç inch acaba? 18 inch yada daha büyükse konfor kalmaz. süper görünüyor ama keşke 17 inch olsa

• quote:

Orjinalden alıntı: kanoute
    scirocco reklamlarında sık sık gördüğüm bu jant kaç inch acaba? 18 inch yada daha büyükse konfor kalmaz. süper görünüyor ama keşke 17 inch olsa

Resimde gördüğünüz jant 18" Interlagos model. Türkiye 'de satılan bütün modellerse fabrika çıkışlı 17" jant ile satılmakta.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.