Şimdi Ara

SCIROCCO (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.608
Cevap
20
Favori
269.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yusufçetin kardesim aracı kaca satmayı dusunuyorsun.birde neden bu kadar kısa bir sürede satıyorsun?
  • 1601 Ordered 1

2010/Scirocco 1.4 TSI 160 hp Sportline Man. (0.hft)/3FG,8T2,PJ3,PLB,PXE,WL1,RHF

Siparişim Almanya tarafından onaylandı arkadaşlar, darısı ve daha iyileri tüm scirocco severlerin başına

Artık remaining zamanı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhatselin

yusufçetin kardesim aracı kaca satmayı dusunuyorsun.birde neden bu kadar kısa bir sürede satıyorsun?

Forumdan tanır beni arkadaşlar sık araç değiştiriyorum. İlan linki yukarda...

• quote:

Orjinalden alıntı: atsuma

SCIROCCO ile megane hb kıyaslanamaz bile
    imkanın varsa bence lütfen scırocco al
    bence bu güzel almana değer

Scirocco tabii ki daha iyi. Ona şüphe yok. Ama dizel seçeneği yok. Ben dizelciyim. Dizelden başka araba düşünmüyorum. Haaa.... Dizel motorlu Scirocco gelirse aldım gitti. Ama gelmezse yakın zamanda Megane Coupe alma durumum var. VW'ye mesaj attım ama cevap bile gelmedi...
  • Akşam üstü VW müşteri hizmetleriyle görüştüm. Scirocco için dizel motor seçeneğinin şu an için planlar arasında olmadığını söylediler. Herkese iyi günler. Ben Megane forumuna kayıyorum artık. Yeni araba alanlara kazasız belasız sürüşler dilerim...
  • arkadaslar scirocconun koltuk ayarları elle çevirmeli mi yani yatıp kaldırırken ellemi çeviriyoruz.sankı ole gormustum.eğer öyleyse boyle bır aracta boyle eskı bır sıstemın kullanılması cok yazık olmus.saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yusufcetin

quote:

yusufçetin kardesim aracı kaca satmayı dusunuyorsun.birde neden bu kadar kısa bir sürede satıyorsun?

Aynı aracın, (160hp+dsg) ve artı olarak RCD510 lu olanını aldık, 27.700+894 liraya. Kuru 2.04 ten hesaplıyorlar
    aracı haftaya salı teslim alıyoruz. 57394 yapıyor doğuşun kuruyla. Bu fiyatı ödiyeceğiz haftaya. Tabi birde, bizim aracımızda
    2010 model olması+yeni passat cc direksiyonu(altı yine düz) beyaz passat cc kadranı ve mavi beyaz bilgi ekranı ile birlikte geliyor.
    Bu fiyattan herkes hala alabilir, bu aralar sipariş verirse. Siz ise sıfırından 4 binlira daha pahalıya saydığım artılardan yoksun
    bir araç satıyorsunuz ki ben bunu etik olarak doğru bulmuyorum. İnşallah satarsınız istediğiniz fiyata. Ki, ederi maksimum 54-55 civarı.
    Verdiğiniz fiyata, bi-xenon+camtavanlısı alınabilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: okan

quote:

quote:

Aynı aracın, (160hp+dsg) ve artı olarak RCD510 lu olanını aldık, 27.700+894 liraya. Kuru 2.04 ten hesaplıyorlar
    aracı haftaya salı teslim alıyoruz. 57394 yapıyor doğuşun kuruyla. Bu fiyatı ödiyeceğiz haftaya. Tabi birde, bizim aracımızda
    2010 model olması+yeni passat cc direksiyonu(altı yine düz) beyaz passat cc kadranı ve mavi beyaz bilgi ekranı ile birlikte geliyor.
    Bu fiyattan herkes hala alabilir, bu aralar sipariş verirse. Siz ise sıfırından 4 binlira daha pahalıya saydığım artılardan yoksun
    bir araç satıyorsunuz ki ben bunu etik olarak doğru bulmuyorum. İnşallah satarsınız istediğiniz fiyata. Ki, ederi maksimum 54-55 civarı.
    Verdiğiniz fiyata, bi-xenon+camtavanlısı alınabilir.

Nedir şimdi bu? Neden bu kadar açıklayıcı bilgi. Ne demek etik değil? Size mi sormalıyım aracıma fiyat yazarken? Yok öyle yapmış, yok böyle yapmış, ederi şuymuş, kendisi şu kadara almış, bilmemneden yoksunmuş!

Efendim benim sanırım IQ'um 50 falan. Anlaşılır şekilde anlatamıyorum.

Ayrıca bariz yalan söylüyorsunuz. Haftaya salı 21 Temmuz 2009'a denk geliyor. Aracın 2010 olabilmesi için Ruhsat işlemlerinin 1 Ağustos 2009'dan itibaren yapılması gerekiyor. Nereye alıyorsunuz? Neyi alıyorsunuz?

Buyrun konuyla alakalı Sanayi ve Ticaret Bakanlığının açıklaması ;
    www.sanayi.gov.tr
    T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı
    http://www.sanayi.gov.tr/webedit/gozlem.aspx?sayfaNo=3365

Gelelim fiyat mevzuna o konudada yalan söylediğinizi düşünüyorum. Aracın ilan edilen fiyatı (Şu anda sitede güncelleme var 14 Temmuz itibariyle değişecek) 28600€ + 894 TL plaka masrafı. Bunun üstüne RCD 510 en az 600€ fark biner. Bu fiyattan 27.700€ + 894 TL'ye gelmek demek %5 indirim anlamına gelir. Euro kampanyası devam ederken, yok satan bir araç alınırken, sözüm ona yeni 2010 kasa araç için kimse bu fiyatı vermez.

Şimdi bu kadar yalan dolanla nasıl bu forumda bir şeyler yazacaksınız. Bu forum nasıl temiz bilgi paylaşım kaynağı olacak? Lütfen kirletmeden, bilmeden, yalan dolan konuşmadan yazalım.

• Arkadaşlar,

Ortamı germenin manası yok hepimiz Scirocco seveniyiz... isteyen istediği fiyata satar, bize laf düşmez.

quote:

Okan hiçbir Scirocco 'da Passat CC direksiyon mevcut değil. Passat CC 'de bulunan direksiyon öncelikle kesik değildir. 2010 model Scirocco araçlarda Golf VI GTI 'da kullanılan direksiyon gelmektedir.

quote:

Aracın 2010 olabilmesi için Ruhsat işlemlerinin 1 Ağustos 2009'dan itibaren yapılması gerekiyor.

Yusuf araç 2010 model olabilir çünkü 22 'nci haftadan (1 Temmuz) sonra üretilen bütün araçlar VW tarafından 2010 model olarak isimlendirilmekte. Okan arkadaşımızın alacağı araç 'ta 2010 model olabilir fakat "ruhsatında 2009 model yazacaktır." Bu arada emin olamamakla birlikte yeni modelin ruhsata işlenmesi 1 Ağustos değil, 30 Ağustos 'dan önce olamaz şeklinde olmalı.

Hepinize bol Scirocco 'lu günler dilerim

• Boracım 2010 model ne demek hepimiz biliyoruz. Sanayi ve Tic. Bakanlığı gayet net hiçbir açık nokta bırakmadan olayı anlatmış.

Bu kişi 2010 ruhsatında yazacakmış gibi lanse etmiş durumu. Alacağını söylediği tarihte çıkacak olan ruhrat bizimkilerden farklı olmayacak.

Sende biliyorsun bu ucu açık bir durum değilki. Benim aracımın ruhsatında 2009 yazıyor ama VW bana bunun 2010 olduğunu söyledi. Hattan ben 2015 model gibi hissediyorum. Yok böyle bir şey.

Hayır gerilmiyim kâle almayayım diyorum ama yalan yanlış şeyler söylenince sinirim zıplıyor. Direkt ya kardeşim o fiyata zor satarsın dese sorun olmayacak, ki söyleyen arkadaşlarda oldu ve sorun yok.

quote:

Orjinalden alıntı: TorwaK

Yusuf araç 2010 model olabilir çünkü 22 'nci haftadan (1 Temmuz) sonra üretilen bütün araçlar VW tarafından 2010 model olarak isimlendirilmekte. Okan arkadaşımızın alacağı araç 'ta 2010 model olabilir fakat "ruhsatında 2009 model yazacaktır." Bu arada emin olamamakla birlikte yeni modelin ruhsata işlenmesi 1 Ağustos değil, 30 Ağustos 'dan önce olamaz şeklinde olmalı.

• Arkadaşlar öncelikle scirocco sahibi olan arkadaşlara seçimlerinden dolayı tebrik ediyorum. Bende 1.6 tsi manuel refleks gri sport plusımı tam 2 ay önce aldım. Hepinizinde bildiği gibi aracın hızlanması yol tutuşu kendine baktırması ve sahibine verdiği güven bambaşka. Fakat ben çok daha önemli bir konuya değinmek istiyorum. Geçen hafta bir arkadaşın bir anlık dikkatsizliğinden dolayı bana çarpması sonucu 60 km/h hız ile orta refüşte bulunan akasya ağacına çarptım ve ağacın yarısını aşağı indirdim. Ön airbagler patladı, arabanın elektronik aksamı dağıldı, araç perte çıktı. Çok şükür kolumda bir çizikle sağ salim kurtuldum. Ama şunuda fark ettim , gerçekten çok sağlam bir araç, çarpmanın bütün etkisin soğurdu ve hiçbir şey hissetmedim. Ne şasi, ne motor , ne şanzıman hiç hasar görmedi ama elektronik aksam pahalı olduğu için pert oldu. 2500 kmde tadına doyamadan pert oldu ama yeni gelecek olanın dsg şanzımanlı ve rcd500 müzik setine sahip olması bir nevi teselli ödülü oldu.(tabi en büyük ödül sağ salim kurtulmam.) Her zaman dikkatli olun ama sciroccoyada güvenle binin. Test ettim onayladım. herkese kaz belasız sürüşler dilerim. Siz ne kadar dikkat etsenizde karşınızdaki dikkat etmeyebiliyor.

• 5yıldır bu forumun bir üyesiyim, asla yalan-yanlış şeklinde ifade ettiğiniz bir konuşma içerisine girmedim. Tanıyanda tanır zaten...
    Kendim 2009 passat kullanıcısıyım. Bugün başka bir arkadaşıma golf highline sipariş ettik. Bahsettiğimiz sciroccoda
    1 ay kadar önce Ankara/pursaklar/Eskihisar şubesinden, gelecek araçlardan birisi şeklinde alınmıştır. Bu hafta cuma günü araç ankaraya gelecek haftaya salıda
    araç teslim edilecektir Pursaklar şubesinden satış sorumlusu Emre bey aranarak teyid edilebilir. Yani demek istediğim öncelikle şudurki; vw in hatta doğuşun çalışma biçimini,
    hangi donanım nekadar eder-hangi araç ne kadar eder az çok biliyorum. Bahsettiğiniz gibi, bize 2 opsiyon sunuldu, bu ay içerisinde alınırsa ruhsata 2009 yazılacak, eğer
    ağustos 15 de teslim alınırsa 2010 yazılacak. Ama sonuç olarak, benim aracım 2010 mudur fabrika çıkışı? Evet. 2010 araçların niteliklerini taşımaktamıdır? Evet. (Passat cc
    direksiyonunun altı düz olanı derken şunu kastettim. Bize gelecek aracın direksiyonun farkları kırmızı dikişleri olmaması ve gti yazısının olmamasıdır. ayrıca gösterge panelide aynısıdır)
     SCIROCCO
    Bunun üstüne ben şunu soruyorum, sizce ruhsatta 2000 de yazsa bu araç 2010 değilmidir? Tamam satıcak olsam ben ilanıma 2009 yazmak zorundayım ancak, bu araç 2010 dur.
    Etik mevzusuna gelirsek, fırsatçılık-karaborsa-fahiş fiyatlandırma. Nederseniz deyin, burda bir fırsatçılık-haksızlık var. Ben bilinçli tüketiciyim fiyatlardan haberdarım. Ancak bilinçsiz
    ve mecbur kalan tüketici bu fiyattan alarak kazık yiyormu sizden? Evet. E neymiş efendim, ben izah ettim size tepkimi.
    quote:

Gelelim fiyat mevzuna o konudada yalan söylediğinizi düşünüyorum. Aracın ilan edilen fiyatı (Şu anda sitede güncelleme var 14 Temmuz itibariyle değişecek) 28600€ + 894 TL plaka masrafı. Bunun üstüne RCD 510 en az 600€ fark biner. Bu fiyattan 27.700€ + 894 TL'ye gelmek demek %5 indirim anlamına gelir. Euro kampanyası devam ederken, yok satan bir araç alınırken, sözüm ona yeni 2010 kasa araç için kimse bu fiyatı vermez.

Şimdi bu kadar yalan dolanla nasıl bu forumda bir şeyler yazacaksınız. Bu forum nasıl temiz bilgi paylaşım kaynağı olacak? Lütfen kirletmeden, bilmeden, yalan dolan konuşmadan yazalım.

Tamam gelelim fiyat mevzusuna kendi aracımın, rcd 510 artık tüm araçlarda standart. Plus paketi kalktı, yeni sportline ların hepsinde rcd510 var. Zaten aracı biz sipariş etmedik. Bayinin kendi getirdiği araç.
    Ben yukarıda bayi ve satıcı ismi verdim. Arayıp sorabilirsiniz. Fiyat tam 27700+894liradır. 1lira aşağı yada yukarı değildir. Hatta ben fatura kesilmeden bunun son pazarlığınıda yapacağımı kendilerine ilettim. Belki 27500 olur. Orası mechul. İsterseniz, araç geldikten sonra haftaya faturasınıda scan edip buraya koyayım problem değil benim için. Yanlız, şöyle bir durum varki siz "KİMSE BU FİYATI VEREMEZ" diyerekten bana yalancı diyemezsiniz. Yalancı tarzı konuşmalar gerçekten çok yanlış... Buda buraya dip nottur. Aklına birşey takılan olur-cevaplayadabilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okan -- 14 Temmuz 2009; 2:35:00 >

• Güzel kardeşim 2010 model olan araba oldumu sana 2009. Hadi fiyatta senin dediğin gibi olsun.

Ben birinin parasınımı gasp ediyorum hayır, zorla bir şeymi satıyorum hayır. Şimdi kalkıp 60.000 tl lik araç alıcaksın gidip bir bayiye fiyat sormayacaksın böyle bir dünya yok. Buradaki avantaj şu; kendiniz söylüyorsunuz 3 ay önce BAYİ tarafından (siz bile değil. düşünün araç ne kadar yoğun ilgi görüyor.) sipariş edilmiş aracı 1 hafta sonra teslim alabiliyorsunuz. Eğerki Scirocco'ya hemen sahip olup binmek isteyen bir kiş var ise verir parayı alır biner durum bundan ibaret.

Lütfen bu konu artık daha fazla uzamasın, uzasın isteyen var ise PM ile devam edelim. Forum çok amacının dışına çıktı.

quote:

5yıldır bu forumun bir üyesiyim, asla yalan-yanlış şeklinde ifade ettiğiniz bir konuşma içerisine girmedim. Tanıyanda tanır zaten...
    Kendim 2009 passat kullanıcısıyım. Bugün başka bir arkadaşıma golf highline sipariş ettik. Bahsettiğimiz sciroccoda
    1 ay kadar önce Ankara/pursaklar/Eskihisar şubesinden, gelecek araçlardan birisi şeklinde alınmıştır. Bu hafta cuma günü araç ankaraya gelecek haftaya salıda
    araç teslim edilecektir Pursaklar şubesinden satış sorumlusu Emre bey aranarak teyid edilebilir. Yani demek istediğim öncelikle şudurki; vw in hatta doğuşun çalışma biçimini,
    hangi donanım nekadar eder-hangi araç ne kadar eder az çok biliyorum. Bahsettiğiniz gibi, bize 2 opsiyon sunuldu, bu ay içerisinde alınırsa ruhsata 2009 yazılacak, eğer
    ağustos 15 de teslim alınırsa 2010 yazılacak. Ama sonuç olarak, benim aracım 2010 mudur fabrika çıkışı? Evet. 2010 araçların niteliklerini taşımaktamıdır? Evet. (Passat cc
    direksiyonunun altı düz olanı derken şunu kastettim. Bize gelecek aracın direksiyonun farkları kırmızı dikişleri olmaması ve gti yazısının olmamasıdır. ayrıca gösterge panelide aynısıdır)
     SCIROCCO
    Bunun üstüne ben şunu soruyorum, sizce ruhsatta 2000 de yazsa bu araç 2010 değilmidir? Tamam satıcak olsam ben ilanıma 2009 yazmak zorundayım ancak, bu araç 2010 dur.
    Etik mevzusuna gelirsek, fırsatçılık-karaborsa-fahiş fiyatlandırma. Nederseniz deyin, burda bir fırsatçılık-haksızlık var. Ben bilinçli tüketiciyim fiyatlardan haberdarım. Ancak bilinçsiz
    ve mecbur kalan tüketici bu fiyattan alarak kazık yiyormu sizden? Evet. E neymiş efendim, ben izah ettim size tepkimi.
    quote:

Gelelim fiyat mevzuna o konudada yalan söylediğinizi düşünüyorum. Aracın ilan edilen fiyatı (Şu anda sitede güncelleme var 14 Temmuz itibariyle değişecek) 28600� + 894 TL plaka masrafı. Bunun üstüne RCD 510 en az 600� fark biner. Bu fiyattan 27.700� + 894 TL'ye gelmek demek %5 indirim anlamına gelir. Euro kampanyası devam ederken, yok satan bir araç alınırken, sözüm ona yeni 2010 kasa araç için kimse bu fiyatı vermez.

Tamam gelelim fiyat mevzusuna kendi aracımın, rcd 510 artık tüm araçlarda standart. Plus paketi kalktı, yeni sportline ların hepsinde rcd510 var. Zaten aracı biz sipariş etmedik. Bayinin kendi getirdiği araç.
    Ben yukarıda bayi ve satıcı ismi verdim. Arayıp sorabilirsiniz. Fiyat tam 27700+894liradır. 1lira aşağı yada yukarı değildir. Hatta ben fatura kesilmeden bunun son pazarlığınıda yapacağımı kendilerine ilettim. Belki 27500 olur. Orası mechul. İsterseniz, araç geldikten sonra haftaya faturasınıda scan edip buraya koyayım problem değil benim için. Yanlız, şöyle bir durum varki siz "KİMSE BU FİYATI VEREMEZ" diyerekten bana yalancı diyemezsiniz. Yalancı tarzı konuşmalar gerçekten çok yanlış... Buda buraya dip nottur. Aklına birşey takılan olur-cevaplayadabilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucan-laz -- 15 Temmuz 2009; 9:14:28 >

• Çok çok geçmiş olsun, Allah korumuş diyelim. Dilerim yeni Scirocco nuzu uzun yıllar kazasız, belasız, çiziksiz kullanmayı nasip eder.
    />

quote:

Orjinalden alıntı: cagrig

Arkadaşlar öncelikle scirocco sahibi olan arkadaşlara seçimlerinden dolayı tebrik ediyorum. Bende 1.6 tsi manuel refleks gri sport plusımı tam 2 ay önce aldım. Hepinizinde bildiği gibi aracın hızlanması yol tutuşu kendine baktırması ve sahibine verdiği güven bambaşka. Fakat ben çok daha önemli bir konuya değinmek istiyorum. Geçen hafta bir arkadaşın bir anlık dikkatsizliğinden dolayı bana çarpması sonucu 60 km/h hız ile orta refüşte bulunan akasya ağacına çarptım ve ağacın yarısını aşağı indirdim. Ön airbagler patladı, arabanın elektronik aksamı dağıldı, araç perte çıktı. Çok şükür kolumda bir çizikle sağ salim kurtuldum. Ama şunuda fark ettim , gerçekten çok sağlam bir araç, çarpmanın bütün etkisin soğurdu ve hiçbir şey hissetmedim. Ne şasi, ne motor , ne şanzıman hiç hasar görmedi ama elektronik aksam pahalı olduğu için pert oldu. 2500 kmde tadına doyamadan pert oldu ama yeni gelecek olanın dsg şanzımanlı ve rcd500 müzik setine sahip olması bir nevi teselli ödülü oldu.(tabi en büyük ödül sağ salim kurtulmam.) Her zaman dikkatli olun ama sciroccoyada güvenle binin. Test ettim onayladım. herkese kaz belasız sürüşler dilerim. Siz ne kadar dikkat etsenizde karşınızdaki dikkat etmeyebiliyor.

• Okan ve Yusuf arkadaşım,

Birşeyi altına basarak söylemek istiyorum. Kesinlikle kendi aracım olmasından dolayı değil fakat, sahip olduğumuz VW Scirocco gerçekten mükemmel dizaynı ve yırtıcılığıyla bu piyasa ve segmentin "1" numarasıdır. Bu yüzden satacağınız zaman hangi fiyat verseniz bence yakışır.

İstanbul caddelerinde gezerken insanların ağızlarını hafif açıp durdukları yerde 180 derece dönmeerine halen alışamadım. Bazen gülüyorum, bazen kızıyorum, bazen de nazar değecek diye hayıflanıyorum. 3 hafta önce eşimle Alanya 'ya gittik. Sokakta aracı parkedip öğle yemeğine gittik, döndüğümüzde aracın başında 10-12 kişilik turist grubu filmli camlardan içeriye bakmaya çalışıyordu. Hani diyeceğim Türk insanı yapar fakat, avrupalı turistlere ne oluyor

Vesselam aracın kumandasıyla kapıları açılıp, dörtlüler yanınca sahibinin geldiğini anladılar. Biz arabaya bineken hepsi el işaretiyle süper! süper! diyorlardı. İşte Scirocco bu... eğer ben onu nasıl tanımlıyorum derseniz, bu koca karmaşık şehirde insaların dikkatini çeken nadir cisimlerden bir tanesi

Bugün alacak olsam yine gider aynı arabanın siparişini veririm. Doya doya tadını çıkarın çünkü bir daha genç olmayacağız.

SCIROCCO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TorwaK -- 15 Temmuz 2009; 10:40:08 >

• Güzel özet olmuş... Bir eklemede benden A3 ve Mini'nin yerini alacak bir araç olacak diye düşünüyorum ben.

quote:

Orjinalden alıntı: TorwaK

Okan ve Yusuf arkadaşım,

Birşeyi altına basarak söylemek istiyorum. Kesinlikle kendi aracım olmasından dolayı değil fakat, sahip olduğumuz VW Scirocco gerçekten mükemmel dizaynı ve yırtıcılığıyla bu piyasa ve segmentin "1" numarasıdır. Bu yüzden satacağınız zaman hangi fiyat verseniz bence yakışır.

İstanbul caddelerinde gezerken insanların ağızlarını hafif açıp durdukları yerde 180 derece dönmeerine halen alışamadım. Bazen gülüyorum, bazen kızıyorum, bazen de nazar değecek diye hayıflanıyorum. 3 hafta önce eşimle Alanya 'ya gittik. Sokakta aracı parkedip öğle yemeğine gittik, döndüğümüzde aracın başında 10-12 kişilik turist grubu filmli camlardan içeriye bakmaya çalışıyordu. Hani diyeceğim Türk insanı yapar fakat, avrupalı turistlere ne oluyor

Vesselam aracın kumandasıyla kapıları açılıp, dörtlüler yanınca sahibinin geldiğini anladılar. Biz arabaya bineken hepsi el işaretiyle süper! süper! diyorlardı. İşte Scirocco bu... eğer ben onu nasıl tanımlıyorum derseniz, bu koca karmaşık şehirde insaların dikkatini çeken nadir cisimlerden bir tanesi

Bugün alacak olsam yine gider aynı arabanın siparişini veririm. Doya doya tadını çıkarın çünkü bir daha genç olmayacağız.

SCIROCCO

• quote:

Güzel kardeşim 2010 model olan araba oldumu sana 2009. Hadi fiyatta senin dediğin gibi olsun.

Ben birinin parasınımı gasp ediyorum hayır, zorla bir şeymi satıyorum hayır. Şimdi kalkıp 60.000 tl lik araç alıcaksın gidip bir bayiye fiyat sormayacaksın böyle bir dünya yok. Buradaki avantaj şu; kendiniz söylüyorsunuz 3 ay önce BAYİ tarafından (siz bile değil. düşünün araç ne kadar yoğun ilgi görüyor.) sipariş edilmiş aracı 1 hafta sonra teslim alabiliyorsunuz. Eğerki Scirocco'ya hemen sahip olup binmek isteyen bir kiş var ise verir parayı alır biner durum bundan ibaret.

Lütfen bu konu artık daha fazla uzamasın, uzasın isteyen var ise PM ile devam edelim. Forum çok amacının dışına çıktı.

quote:

5yıldır bu forumun bir üyesiyim, asla yalan-yanlış şeklinde ifade ettiğiniz bir konuşma içerisine girmedim. Tanıyanda tanır zaten...
     SCIROCCO
    quote:

Gelelim fiyat mevzuna o konudada yalan söylediğinizi düşünüyorum. Aracın ilan edilen fiyatı (Şu anda sitede güncelleme var 14 Temmuz itibariyle değişecek) 28600� + 894 TL plaka masrafı. Bunun üstüne RCD 510 en az 600� fark biner. Bu fiyattan 27.700� + 894 TL'ye gelmek demek %5 indirim anlamına gelir. Euro kampanyası devam ederken, yok satan bir araç alınırken, sözüm ona yeni 2010 kasa araç için kimse bu fiyatı vermez.

Doğru söylüyorsunuz hocam, uzamasına gerek yok. Ben söyliyeceklerimi söyledim bütün doğruluğuyla. Sizede hayırlı satışlar dilerim...

• Sevgili cagrig, öncelikle geçmiş olsun, Allah kaza bela vermesin kimseye, bence araç yapması gerekeni yapmış ve seni çok iyi korumuş, canına birşey olmamış. Tekrardan geçmiş olsun,

Diğer arkadaşlarda konuyu uzatmasın ricam, bu bir zevk meselesidir.İsteyen istediği fiyata satar aracını, bende arkadaşla bizzat telefonda görüştüm, Hakan abi ben aracımı bu fiyata satıyorum dedi saygı duydum. Bunlar olağan şeylerdir yorum yapmak pek doğru olmaz.

Torwak, cidden bizden önce yaşamaya başladın ya şu zevki, Allah daim etsin, gerçekten havası bir başka şu scirocconun. Bizimkide gelsede bizde arabada yatmaya başlasak .
    Birde kapılarını LSD yaptırmayı düşünen varmı? Ben LSD kapı yapan profesyonel bir firma ile temasa geçtim, 2 kişi olursak pazarlık gücümüzü arttırabiliriz. Düşünen olursa buradan ulaşsın lütfen bana.

Birde hepinize şunu sormak istiyorum aracın fiyatı 14Temmuz itibariyle yaklaşık 300€ artmış, buda soprtline plus> sportline arasında bir konfigurasyona geçmiş olduğundan ötürü. Neler eklendide 300€ arttı bileniniz varmı henüz sitesini inceleme fırsatım olmadı. RCD510 2010 larda standart olduğu kesinlik kazandı ise Dynaudio için sadece fark ödeyeceğimi bilmek hoşuma gitti doğrusu.

Araçları ne olursa olsun herkese kazasız sürüşler dilerim.

• Hakan kardeşim nedir bu LSD...

quote:

Orjinalden alıntı: SearMe

Sevgili cagrig, öncelikle geçmiş olsun, Allah kaza bela vermesin kimseye, bence araç yapması gerekeni yapmış ve seni çok iyi korumuş, canına birşey olmamış. Tekrardan geçmiş olsun,

Diğer arkadaşlarda konuyu uzatmasın ricam, bu bir zevk meselesidir.İsteyen istediği fiyata satar aracını, bende arkadaşla bizzat telefonda görüştüm, Hakan abi ben aracımı bu fiyata satıyorum dedi saygı duydum. Bunlar olağan şeylerdir yorum yapmak pek doğru olmaz.

Torwak, cidden bizden önce yaşamaya başladın ya şu zevki, Allah daim etsin, gerçekten havası bir başka şu scirocconun. Bizimkide gelsede bizde arabada yatmaya başlasak .
    Birde kapılarını LSD yaptırmayı düşünen varmı? Ben LSD kapı yapan profesyonel bir firma ile temasa geçtim, 2 kişi olursak pazarlık gücümüzü arttırabiliriz. Düşünen olursa buradan ulaşsın lütfen bana.

Birde hepinize şunu sormak istiyorum aracın fiyatı 14Temmuz itibariyle yaklaşık 300€ artmış, buda soprtline plus> sportline arasında bir konfigurasyona geçmiş olduğundan ötürü. Neler eklendide 300€ arttı bileniniz varmı henüz sitesini inceleme fırsatım olmadı. RCD510 2010 larda standart olduğu kesinlik kazandı ise Dynaudio için sadece fark ödeyeceğimi bilmek hoşuma gitti doğrusu.

Araçları ne olursa olsun herkese kazasız sürüşler dilerim.

•  SCIROCCO

olay budur!
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.