Şimdi Ara

Scirocco Aldım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
3.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah.Yalnız bu paspas olayını abartmayın bence.Satış temsilcilerinin en gıcık olduğu şeylerden biridir :) En kötü gider kendiniz alırsınız...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pesadilla1

merhaba arkadaşlar,geçenlerde de kırmızı bi 2. el scirocco sormuştum alayımmı die sizlere.sizlerin de tavsiyesiyle sıfır almaya karar verip bugün 1.4tsi 160 hp white edition scirocco aldım.yarın yada çarşamba teslim.fiyatı da trafik sigortası ve plaka işlemleri dahil 61500.fiyat iyi mi sizce?

hayirli olsun, kazasiz belasiz insallah

• white edition ile diğer sciroccolar arasındaki fark nedir?

birde yakıt işini ne yapacaksın?

benzn olmuş 5 lira
  • hayirli olsun hocam. bu white edition da sadece beyaz mi secebiliyoruz. Yada viper green istesem orda kaplatabiliyor muyum? bilen var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah.Yalnız bu paspas olayını abartmayın bence.Satış temsilcilerinin en gıcık olduğu şeylerden biridir :) En kötü gider kendiniz alırsınız...

işin şakasındayız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: WadeFB

hayirli olsun hocam. bu white edition da sadece beyaz mi secebiliyoruz. Yada viper green istesem orda kaplatabiliyor muyum? bilen var mi?

evet yalnızca beyaz :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMETBİXİ06

white edition ile diğer sciroccolar arasındaki fark nedir?

benzn olmuş 5 lira

cam tavan,18inch chicago jant,bi-xenon,ayna paketi,usb ve iphone bağlantısı,bluetooth paketi,karartılmış arka camlar vs..

bi önceki arabam 2008 model 1.6 civic idi.en fazla o kadar yakar die düşünüyorum :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WadeFB

hayirli olsun hocam. bu white edition da sadece beyaz mi secebiliyoruz. Yada viper green istesem orda kaplatabiliyor muyum? bilen var mi?

evet yalnızca beyaz :(

boyle sacmalikmi olur ya ben yesil istiyorum kaplama yaparlar mi acaba bende aliyorumda bi kac haftaya:)
  • quote:

quote:

benzn olmuş 5 lira

cam tavan,18inch chicago jant,bi-xenon,ayna paketi,usb ve iphone bağlantısı,bluetooth paketi,karartılmış arka camlar vs..

bi önceki arabam 2008 model 1.6 civic idi.en fazla o kadar yakar die düşünüyorum :)

we de cam tavan standart mı? orada cam tavan diye bi opsiyon için 1250 euro yazmışlar.
  • Tebrik ederim vw en tipi düzgün aracını almışın
  • Çok güzel fiyat hayırlı olsun güle güle kullan

• Biber gazı iste bırak paspası falan en popüler ürün
  • quote:

quote:

quote:

benzn olmuş 5 lira

we de cam tavan standart mı? orada cam tavan diye bi opsiyon için 1250 euro yazmışlar.

Yazdiklarimin hepsi white edition da standart.yorumlariniz icin tskler

• hayırlı olsun güzel seçim.Kazasız belasız...

• BMW 1 , Mercedes A gibi arçaların fiyatlarını görünce bu aracın fiyatı müthiş.

BEyazı belediye dağıtmış gibi, apaçilerin de eline düştü, ama yine de güzel araç.

Ben alsam mavi veya kırmızı alırdım ama bu white edişın olduğu için kırmızı edişını muhtemelen yoktur
  • kardeşim hayırlı olsun fiyatda çok güzel bi aralar 70 i geçiyordu fiyatlarmı düştü acaba?
    standart donanımları yeterli lakin dsg li model daha ucuz gibi gözüküyor 700 euro kadar fakat sportline..neden onu seçmediniz dsg den korktuğunuz içinmi yoksa sportline daha mı boş bir araç..tekrar hayırlı olsun gerçekten hoş seçim fotoları bekliyouz:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackjack.exe

kardeşim hayırlı olsun fiyatda çok güzel bi aralar 70 i geçiyordu fiyatlarmı düştü acaba?
    standart donanımları yeterli lakin dsg li model daha ucuz gibi gözüküyor 700 euro kadar fakat sportline..neden onu seçmediniz dsg den korktuğunuz içinmi yoksa sportline daha mı boş bir araç..tekrar hayırlı olsun gerçekten hoş seçim fotoları bekliyouz:)

bugune kadar ki tum araclarim manueldi.hic dusunmedim otomatik almayi.cam tavan olmasi cezbetti en cok white edition in.

• hayırlı olsun
  • Hayırlı olsun,
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.