Şimdi Ara

Scirocco R vs Audi TT (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eve gecince AUDI den aldigim 2012 -13 kasa tt nin kendi ozel katalogu ve donanim katalogunun resmini paylasicam yani ben coktan gittim bile 2.elde olsa neler olabiliyor butun herseyini inceledim ZATEN .
    ABISI sen isine bak burda fake konu konusmuyoruz git fake konulara yaz o cevabi . Adam gibi bisey soruyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vayy bizim Üniversite'den biri . Isim tanıdık geldi ortak arkadaslarımız vardır .

Audi TT varken scirocco ya bakma bile . Ayrıca sen de biliyorsundur bizim Üniversite'de rahat 6 tane beyaz scirocco var

Alicaksan farklı renk al kırmızı - mavi de süper. 2.0 vergisi benzini olduktan sonra scirocco ya bakmazdim. Megane Rs bile olur hem farklı hem de kendini kanıtlamış bir arac

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 31 Mayıs 2015; 21:03:47 >
  • Su forumda zengin insanlarin olduguna niye inanilmiyor yahu? Herkes 30000 liraya 150bin km 10 senelik arac almiyor turkiyede,bu gercekle yuzlesin bence :). Arkadasim ayni yaslardayiz,scirocco R ve tt arasindan tercihim R olur kesinlikle :)

• Öncelikle abisi..

Şaka şaka :) O ünvan-mevki-makam-yaş artislerinden değilim çok şükür. Yüzünü görmediğime iki kelime yazacam diye triplere girmem.
    Neyse.

Senin yerinde olsam o araçlarla hiç çi hiç işim olmaz. Evo ya da STI alınır o paralara. Tabii ki zevk meselesi. Ancak 2'si arasından tercihimi istersen ben yine ikisinden birini seçmeyip Golf R derim. AWD olayını seviyorum.
  • TT scırocconun yanında özel bir yapım.

Ağırlıklı olarak aliminyumdan yapılmışki bu çok özel bir mühendislik.
  • Ilk resim scirocco nun
    R icin ozel bi katalog yok ondan normalde ki ozellikler ustune ekstra olarak yazilmis ve fiyat katalogu ozellikle 1 kac ay once dogusa gidip yeni kasayi test etmistim r var ama test araci yok 160lik dsg test ettirmislerdi zaten yenisinde farlar kadran ortadaki 3 lu yag gostergesi ve bir kac detay disinda fark yok.Bir arkadasimin R ina binmistim ordan biliyorum nasil cilgin bisey oldugunu .
     Scirocco R vs Audi TT Scirocco R vs Audi TT

• Audiyede girip ozellikle baya bi konustuktan sonra tt icinde aldim ve herseyini ogrendim neler var neler alinabilir belki ttye ilk baslarda opsiyon arttirimi yaparim suanda tam olarak kestiremiyorum hangi opsiyonlarin eksik olucagini..ama tt nin bende cok etkisi oldu tt de yeni kasa cikmisti ama bayiye koyucak araclari yoktu ondan eskisinde baya bi inceleme yapmistim ve arkadasimda RS kitli bi tt kullanicisi , belki beni bilen arkadasimiz bilir siyah tt coupe arada okula gelirdi.

• Bunuda bmw tercih etmemi isteyen arkadaslar icin yolluyorum.Babam bmwci zaten ilk isimiz borusan istinyeye gitmek oldu ve sportif versiyonlari incelemek.
     Scirocco R vs Audi TT Scirocco R vs Audi TT Scirocco R vs Audi TT

• Bu da tabiki almayi CIDDI anlamda dusundugum aracin autoshowdaki hali .Dogusta bayide r versiyonu yoktu sadece golf r vardi ondan autoshowu 4 gozle bekledim .

• @TheCaliph_ evet bizim okulda baya bi beyaz rocco var hatta bir tanesiylede okulda gazlamistim beyaz plakasi 41 olan arkadasimin R egzoslari var ama tek taraftan ciftli standart gorunumunde. Okuldada bilirsinki bir tane kirmizi var modifiyeli onunlada tanismistim tek kirmizi ve hic mavi yok tabikide R olunca mavi olmasi gerekiyor nasil M pkatelerdeki estoril gibi firtina mavisi olmali ayni dusuncedeyiz renk konusunda

@high arkadasim inan bende hemen trip atacak birisi degilim ama konuyu dagitmak isteyen birisi iste , elden bisey gelmez.Sonucta hepimiz burda insaniz ve mutlaka cekemeyenler mundar etmek isteyenler olucaktir ama konunun ciddi oldugunu ve birinin yazip biraktigi milletin bos konustugu konulardan olmadigini anlamasini istedim belki o zaman adam gibi yorum yapicak yuzu olur bu arada onlarada cok baktim hatta piyasasini biliyosan evo8-9 bakiyordum 60-70lerden baslayan araclar simdi 80lerdeb basliyor yani gereksiz bi fiyat artisi yaptilar ,evo10 pek begenmedigim bi arac geriye evoda 6 tme kaliyor , galiba biraz modern bisey istiyorum o arabaya bisey diyemem efsanedir ama ben almiyim 😄 sti icinse 4 ceker guzel ama bende biraz BADGE takintisi var ve golf r tabikide yazdiklarimdan awd olmasiyla daha mantikli bilirsinki golf r da tek kapilari var ama vw scirocco r i 4 ceker yapmadi cunku golf r in satislari kesilcekti burdada 4 ceker mi yoksa goruntu mu yani
    Mantik mi istek mi oluyor acikcasi ben kalkista 4 ceker farkida olsa o goruntuye ilk ciktigindan beri hastayim ondan yine roc R diyecegim .

• Scirocco R'ın çok sağlam gittiğini biliyorum üstelik dsg de muhteşem ama diğer tarafta TT varken scirocco almam ben arkadan itişin verdiği his bile ayrı bir şey bence

• Yeni kasa TT çok çekici

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evo ya da z4 alırdım ben olsam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş Autoshowdan çıkmış , hızını alamamış gelmiş birde Autoshowdan aldığı katalogları 20 liralık yatak örtüsüne koyup resim çekmiş
  • Aracın belli 110-120 ye 2013 Karbon recaro lu GOLF R 0-200 8sn görebilir yeterli yem ile

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TechAxtech T kullanıcısına yanıt
    Nissan 350Z ve 370Z'yide göz önünde bulundurun derim motor sesi bile sizi mest etmeye yeter

Ayrıca yeni MX5'ede bakın derim

http://www.mazda-tr.com/modeller/mazda-mx-5-roadster/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-ats-mazda-mx5-201826652/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 1 Haziran 2015; 11:46:37 >

• RCZ R. 1.6 THP 270HP.
  • Scirocco sahibi + scirocco'nun bütün versiyonlarını kullanmış birisi olarak limiti biraz daha yükseltip başka üst sınıf bir araç bakın derim çünkü eğer scirocco R alırsanız belli bir süre sonra sıkılacaksınız ve farklı arayışlar içine gireceksiniz tecrübe ile sabit eğer güç hissetmek istiyorsanız Camaro RS tavsiye ederim 2 sene kullandığım bir araçtı ve kullandığım yüzlerce başka araçtan o tadı aldığımı hatırlamıyorum.Eğer audi tercih edecekseniz'de ben şahsen 2012 ve üstü s3(coupe) 2.0TFSI tavsiye ederim ancak Türkiye'de bulması biraz sıkıntılı diye biliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.