Şimdi Ara

Scirocco R vs Audi TT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar ikisi arasinda cok git gel yapiyorum son karara hala ulasamadim ama istegim belli 2.0 +210 hp coupe bir arac.TT de cabrio istemiyorum oturdugum sitede beni cekemeyen cok insan var ve tentenin yirtilmasi icimi sizlatir ustune hard top icin +10k verdiremem aileme.
    Scirocconun bende ozel yeri var okulda kullandigim 160lik dsg ler sagolsun zamanindada bi gts aldircaktim ama o anki ailevi sebepten olmadi simdiyse onumde cok daha buyuk bir firsat var ve tabiki sinirida yukselttik.Babam 2 aracida onayladi sadece ben son karari veremedim bunda scirocconun pertlerinin 40 a alinipta apaci tarzi surulmesinden dolayi yoksa gonlumdeki scirocco aski ayni diger yandanda tt de her ne kadar hp daha dusuk olsada (ailemin verdigi onayla chip +3.5 yay +r8 hava kanallari taktircam bi sonraki asamadada tt olursa K04 borg&warner TTS turbosu taktircam tabiki dsg yazilimindan bahsetmiyorum bile).Seri kullanirim ve seri araclari severim babamdaki 530i de seri ama yasima gitmiyor ve kucuk firlama araclari seviyorum ama luks olmasi onemli ondan bu 2 secenege kaldim. Serilik istemesem 2 yada 4 coupe aldircaktim.
    Simdi gelelim soruya cogunluk anlamasada farkli oldugunu
    Firtina mavisi full+full Scirocco R mi yoksa
    2.0 tfsi stronik 2012-2013 audi tt coupe mu (opsiyon 2.el oldugu icin ne gelirse)
    Sonucta bu ikisinden birisini aldigimda motor modifikasyonunada girmek istiyorum ama geri getirisi tabikide aldigim kadar olmasada belli miktar olur herhalde.Amaclarimdan biri otobandayken bana selektor yapana mahcup dusmemek ondan 1.4 istemiyorum cunku 2.0 lari guzel uzuyor
    Sormak istedigim daha cok soru var mesela araca 4 lu cikis yaptirdigimda nasil sikinti oluyor. yakit tuketimleri sorun degil araci sirketten gosterip yakiti vergiden dusurcez ondan dusuk hacim istemedim ama cokta yuksek olmasini istemem.2 senedir ehliyetim var bizimkilerin araclarida sikintisiz kullaniyorum sadece sportif bisey istiyorum.Babama kalsa gidip f30 320 d alicak benim butun istegimi mahvedicek bu arada neden arkadan cekis istemiyorsun derseniz: hem yan vermeyi sevmiyorum hem virajlarda full gaz donusu arkayi salmasi(530 dan tecrubemle sabit full gaz direk gotu birakiyor...) gibi dezavantajlardan ama bu iki aracta 70-80 e kadar sariyor kalkislarda test surusunue ciktigim halde netlestiremedim galiba bu gidisle totem yapicam .:)
    Simdiden tesekkurler yorumlariniz icin aciklamali olursa iyi olur secime gore r icin 4 ay beklicem dogustan yada 1-2 aya tt yi alicam .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Babanız ne iş yapıyor hocam

• f30 3.28i alırdım ben olsam
  • Babam insaat muhendisi (dedemin sirketi devam ettiriyor) annemde dekorasyoncu(ic mimar) bende isik unideyim @CyberBot

• Isin dogrusu 4 kapi istemiyorum yoksa babam cla200 amg almaktan taraf yada 320d ...
    Babam kararima guveniyor dogru yada yanlis benim secmemi istiyor(yanlista olsa onaylicagini herhangi bir sorundada benim sectigimi hatirlaticagini soyluyor ) evin 4. Araci olucak ondan 4 kapi olmamasi hic onemli degil

• TT varken Scirocconun esamesi okunmaz.
  • Sifir olsa tt derdim ama su durumda kesinlikle scirocco .. 2 sinide hic kullanmadim sadece olaya sifir 2. El mantigiyla bakiyorum ..

• Bu arada sunuda belirteyim bu forumda yorumlari okurken cok denk geldigim icin soyluyorum yoksa aciklama yapmama kendimce gerek yok ama biz insaat isinde oldugumuz icin babam bana 1 hafta oncesine kadar 70-80lik butce veriyordu ama gecen gun benim sayemde satilan dairelerden dolayi butceye +100 dahs ekledi 180 e kadar izin veriyor.
    Evdeki araclar:
    2013 F10 Bmw 530 i Xdrive
    2011 Bmw x5 3.0d Xdrive
    2014 Merc Glk250cdi 4Matic(annemin)

4. Benim olucak coupe istiyorum sportif r yada tt

Not: bunlari yazmamdaki sebep kimseye hava atmak degil sadece evde bu turlerde araclar var o kategorilerden oneri sunmayin diye yoksa tek kapi evoque felan dusunebilirdim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechAxtech -- 31 Mayıs 2015; 19:24:57 >
  • Bu forum durumu hallice olan üyeleri yeni yeni çekmeye başladı. Yeni üyelerin hepsi allah daha çok versin zengin. Hayırlısı diyelim. Konuya yorumum ise kesinlikle TT. Scirocconun neyi lüx ? TT kesinlikle seni üzmez ayrıca Z4 te bakabilirsin
  • Z4 veya f30 3.28i

• Hocam şirokko güzel bir araç ama TT gibi bir özel araç değil benim gözümde, tt nin albenisi her zaman çok daha yüksek olmuştur benim için.

• İkisi arasında kaldıysan, TT diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: TechAxtech

Babam insaat muhendisi (dedemin sirketi devam ettiriyor) annemde dekorasyoncu(ic mimar) bende isik unideyim @CyberBot

kardeşim bende inşaat mühendisiyim ve baban bu araçları aldığına göre şehirde baya kendini kanıtlamış birisi olması lazım.
    bir sakıncası yoksa şirketin ismini verebilirsin büyük ihtimalle tanıyabilirim.eğerki istanbulsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JanKlod -- 31 Mayıs 2015; 19:57:18 >
  • Agirlik tt suanda aciklamalarida alabilirsem cok iyi olur bu arada aracin resminide paylasicam aldigim anda.demin bi resim paylastim ama anlamadim gorunuyormu
    Bu foruma senelerdir giriyorum ama uye olmak icin cokda ciddi bi sebebim yoktu videolar derken karari veriyordum bu sefer test ettigim halde kararsiz kalinca genel fikirleride almak istedim 😂
    (Bu resim paylasirken yeni sekme acti resim paylasildi kapatabilirsiniz gibi bisey yazdi ama resmi goremiyorum -safari)

• @outlook1 Omega izmit
    Sirkette 85-90 kisi civarinda calisanimiz var yani allaha sukur isler iyi

• 4 kasa varken ? Tt
    4.28 drive uf uf uf mavi lansman rengi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z4 3.5i sdrive. Hem cabrio, hem hardtop, hem çok daha hızlı. Sıfır scirocco R parasına bulunur aşağı yukarı. 3.35ci'de olur.

İlla bu ikisinden biri olacaksa scirocco seçerim. Önden çekişli roadster mi olur :) ttrs hariç hiç bir tt'yi beğenmiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acikcasi onerdiginiz araclar icin cok tesekkur ederim yalniz ikiside bmw ve az cok ic mekan bizimkilerle ayni ben o benzer ic mekani istemedigim icin audi yi dusundum
    Z4 cok guzel arac ama icinde ekran yok cogunun bende ekran takintisi var ekranlilarin konsol farkli biraz ama 335cilerede baktim onlarin da farkindayim

428 de cok guzel ama 0 olmuyor 2. Elde de bakmadim acikcasi ayni ic mekandan ve 4.5 senedir benzer ic mekanli araca bindigimden bana o ozel hissi vermiyor
    Perf olarakta 428 bizim 530un tek kapi halinin chiplisi gibi bisey acikcasi kendime mantikli gormemistim ama bidaha incelerim ikinci ellerede bi daha bakicam simdi

tek vukuatim bi roccoyu patlattim arkadasimin ondan roccoyu yasayamadim tam olarak
     Scirocco R vs Audi TT Scirocco R vs Audi TT

• 180 bin butce var buraya gelip konu aciyosunn niye bayilere almiyolarmi seni abisi git dogus otoya tlf edeyim icine bindirsinler senide hevesini al

• @BOLDVIPER bi ara gelde seni dogusta agirliyayim
    Ne kadar basit birisin tanimiyorum seni ama yazik yani test ettigimi soyledim ki tt yi 0 alamicam zaten ondan suanda yenilenmis bi kasayi test etmenin ne kadar mantiksiz oldugunu
    Yada tt nin yenilendiginden bile haberin olmadigi ne kadar belli
    + ben sadece 2 araca kaldim sen bana gelmis bos yorum yapiyosun araci aldigimda resmi paylasicagimida soyluyorum senide ozellikle etiketliyip o lafi agzina tikmasinida bilirim
    Bosuna uye olmusum galiba boyle insanlar yuzunden uye olmamistim oncedende suan hata yaptigimi daha iyi anladim
    Bu muhabbet mercedes s mi bmw 7 mi alsam diye bile gecebiliyorken ki ortada +700 bin tl lik arabalardan bahsediyoruz sen gelmis 180bin icin oneri alinir mi diyosun
    Sen boyle devam et ... Iyi forumlarr

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.