Şimdi Ara

SCISHION V88 TV Nasıldır? İhtiyaçlarımı karşılar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, SCISHION V88 TV almayı düşünüyorum.

Fiyatı çok uygun geldi. Gearbest'te 124 TL.

Ürün linki:
    gearbest
    SCISHION V88 TV Kutusu Rockchip 3229 Dört Çekirdekli | Gearbest Türkiye
    https://tr.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_401685.html

Bu ürünü evimdeki televizyona bağlayıp film izlemek, klavye ve mouse bağlayıp facebook'ta veya haber sitelerinde gezmek istiyorum.

TV Box'un ethernet girişi var zaten modemde tv nin arkasında direk kabloyla bağlanıp istediğim film sitesine girip film izleyebilir miyim?

Kısaca sadece film ve internette sörf için kullanacağım oyun falan oynamayacağım.

Biraz araştırma yaptım ve bir çok teknik konularda konuşulduğunu gördüm onları da araştırdım ama hiç anlamadım.

Mesela Kodi nedir bunu kullanmak zorunda mıyım? Bu ürünü aldığım zaman Google Chrome ile Iron man 3 izle yazıp herhangi bir siteye tıklayıp izleyebilecek miyim? Yoksa bu kodi yazılımını kullanıp bir kaç ayar mı yapmam gerekecek?

Üründe 1 GB Ram varmış bunun bana zararları ne olur? İzlediğim filmde veya dizide kasar mı?

Bana yardımcı olursanız sevinirim. :)

• Almışken 2 gb ramli olsun en az. Kasma olabilir. Aynı ürünün 2 gb versiyonu da vardı sanırım. Dediğiniz gibi tarayıcıdan film-dizi izleyebilirsiniz tabi ki. Ekstra uygulamaya gerek yok. Akıllı telefon gibi düşünün.

Kodi tamamen ayrı bir olay. Android box a hakim oldukça kodiyi de çözersiniz. Olmazsa olmaz değil. Film izleme uygulaması gibi bir şey. İllegal netflix gibi bir şey kısaca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 26 Kasım 2018; 20:50:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Almışken 2 gb ramli olsun en az. Kasma olabilir. Aynı ürünün 2 gb versiyonu da vardı sanırım. Dediğiniz gibi tarayıcıdan film-dizi izleyebilirsiniz tabi ki. Ekstra uygulamaya gerek yok. Akıllı telefon gibi düşünün.

Kodi tamamen ayrı bir olay. Android box a hakim oldukça kodiyi de çözersiniz. Olmazsa olmaz değil. Film izleme uygulaması gibi bir şey. İllegal netflix gibi bir şey kısaca.
    Hocam 2 GB ramli olanı biraz pahalı öğrenci olduğum için aradaki 50 TL fark bile sorun oluyor.

Yanıtınız için çok teşekkür ederim anladım olayı :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.