Şimdi Ara

scooter (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
736
Cevap
1
Favori
234.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi ikiside çin bea uzak dur onlardan honda falan al keeway al çin almada ne alısan al
  • keeway daha mı iyi?
    honda 100 f beat alayım dedim ama monsdial in ya da asyanın tipi daha cazip geliyo
  • yamaha bws.yazın bi kere kiralamıştım.alet çok ii kaçıyo
  • arn125 ile beat100 aynı gibi fakat arnın + ları 25 cc daha güçlü ,uzaktan kumanda, alarm ,motor kilidi ,uzaktan çalıştırma, gibi özellikleri var.ayrıca arka bagaj ünitesi.
  • keeway superlight 150 var.

bu arada ben geldim
  • selamın aleyküm
    arkadaşlar ben mondial den vazgeçtim ikinci el bi pgo buldum bir lokantanın satıyorlar
    1 miylara
    100 cc miş ve 120 basıyor 60000 km metrede kondağın da ufal bir sorun warmış 20 ytl lelik bir sorun
    sizce nasıl iyi midir
    birde geely marka buldum oda 1 milyar istiyor 80 cc lik 90 km yapıyor falan lütfen bana biraz akıl werin
    aha aldım alıcam diyorum sonradan pişman olmak istemiyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: metallica_one_

selamın aleyküm
    arkadaşlar ben mondial den vazgeçtim ikinci el bi pgo buldum bir lokantanın satıyorlar
    1 miylara
    100 cc miş ve 120 basıyor 60000 km metrede kondağın da ufal bir sorun warmış 20 ytl lelik bir sorun
    sizce nasıl iyi midir
    birde geely marka buldum oda 1 milyar istiyor 80 cc lik 90 km yapıyor falan lütfen bana biraz akıl werin
    aha aldım alıcam diyorum sonradan pişman olmak istemiyorum...

onları alırsan sonra satamazsın söliim
  • o zaman ne almamı önerirsin uygun fiyat bi scooter
  • quote:

Orjinalden alıntı: metallica_one_

o zaman ne almamı önerirsin uygun fiyat bi scooter

kaç paran var?
  • yamaha bws al
  • quote:

Orjinalden alıntı: dark devil

yamaha bws al

bws ben dicektim ama adam 1 milyardan falan bahsedio
  • 1,5 milyar maksimum werebileceğim para bws alıcaktım ben aslında arkadaş 2 zamanlı diye alma dedi fazla yakıyomuş falan ... ne kadar yakarki? ben zaten her gün 2 km yol yapıcam evden işe işten eve ama harbiden bws yakışıklı motor :) ne alayım arkadaşlar söyleyin :D
  • bws güzel motor ya üşenmedim gittim baktım :D nekadardır bu motor
  • birileri ne olursunuz bişeler yazsın aldım alıcam yani ..
    şimdiden teşşekürler ilginiz için
  • dostum bende var istiosan satiim sana 2001 mod. bws temiz. 1500 liraya.
    bu arada bws 2 zamanklı oldugu için biras daha fazla yakar 4 zamanlıya göre ama kmde 20 bin faln fark eder
  • arkadaşım bi kaç resim koyabilirmisin_?
    + özelliklerini ne km de kaç litre benzin yediğini falan kaç km de + fiyatta biraz bişeler yapıp kredi karytına 2 taksite bölebilirmiyiz?
  • Arkadaşım alıcaksan git 0 al.. Bak ben alıcak olsam bu yaz alırdım 2. eli... Seneye yaza 0 motor alıcam.. Yarın öbürgün de Ehliyet alıcam.. Yasaya gelince; B ehliyetine 125cc olaylarıda yaş
  • yaw 16 yaş için 100cc serbest midir
  • yamaha bws güzel ama üstünde 90 kiloyu çekermi
  • o zaman mondial alim ya taksitli fiyatı 2 milyara geliyor ama ne bilim ya :D ...
    kışın ucuzlarmı beklesek ?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.