abi ikiside çin bea uzak dur onlardan honda falan al keeway al çin almada ne alısan al
keeway daha mı iyi? honda 100 f beat alayım dedim ama monsdial in ya da asyanın tipi daha cazip geliyo
yamaha bws.yazın bi kere kiralamıştım.alet çok ii kaçıyo
arn125 ile beat100 aynı gibi fakat arnın + ları 25 cc daha güçlü ,uzaktan kumanda, alarm ,motor kilidi ,uzaktan çalıştırma, gibi özellikleri var.ayrıca arka bagaj ünitesi.
keeway superlight 150 var.
bu arada ben geldim
selamın aleyküm arkadaşlar ben mondial den vazgeçtim ikinci el bi pgo buldum bir lokantanın satıyorlar 1 miylara 100 cc miş ve 120 basıyor 60000 km metrede kondağın da ufal bir sorun warmış 20 ytl lelik bir sorun sizce nasıl iyi midir birde geely marka buldum oda 1 milyar istiyor 80 cc lik 90 km yapıyor falan lütfen bana biraz akıl werin aha aldım alıcam diyorum sonradan pişman olmak istemiyorum...
quote:
Orjinalden alıntı: metallica_one_
selamın aleyküm arkadaşlar ben mondial den vazgeçtim ikinci el bi pgo buldum bir lokantanın satıyorlar 1 miylara 100 cc miş ve 120 basıyor 60000 km metrede kondağın da ufal bir sorun warmış 20 ytl lelik bir sorun sizce nasıl iyi midir birde geely marka buldum oda 1 milyar istiyor 80 cc lik 90 km yapıyor falan lütfen bana biraz akıl werin aha aldım alıcam diyorum sonradan pişman olmak istemiyorum...
onları alırsan sonra satamazsın söliim
o zaman ne almamı önerirsin uygun fiyat bi scooter
quote:
Orjinalden alıntı: metallica_one_
o zaman ne almamı önerirsin uygun fiyat bi scooter
kaç paran var?
yamaha bws al
quote:
Orjinalden alıntı: dark devil
yamaha bws al
bws ben dicektim ama adam 1 milyardan falan bahsedio
1,5 milyar maksimum werebileceğim para bws alıcaktım ben aslında arkadaş 2 zamanlı diye alma dedi fazla yakıyomuş falan ... ne kadar yakarki? ben zaten her gün 2 km yol yapıcam evden işe işten eve ama harbiden bws yakışıklı motor :) ne alayım arkadaşlar söyleyin :D
bws güzel motor ya üşenmedim gittim baktım :D nekadardır bu motor
birileri ne olursunuz bişeler yazsın aldım alıcam yani .. şimdiden teşşekürler ilginiz için
dostum bende var istiosan satiim sana 2001 mod. bws temiz. 1500 liraya. bu arada bws 2 zamanklı oldugu için biras daha fazla yakar 4 zamanlıya göre ama kmde 20 bin faln fark eder
arkadaşım bi kaç resim koyabilirmisin_? + özelliklerini ne km de kaç litre benzin yediğini falan kaç km de + fiyatta biraz bişeler yapıp kredi karytına 2 taksite bölebilirmiyiz?
Arkadaşım alıcaksan git 0 al.. Bak ben alıcak olsam bu yaz alırdım 2. eli... Seneye yaza 0 motor alıcam.. Yarın öbürgün de Ehliyet alıcam.. Yasaya gelince; B ehliyetine 125cc olaylarıda yaş
yaw 16 yaş için 100cc serbest midir
yamaha bws güzel ama üstünde 90 kiloyu çekermi
o zaman mondial alim ya taksitli fiyatı 2 milyara geliyor ama ne bilim ya :D ... kışın ucuzlarmı beklesek ?