Şimdi Ara

scooter (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
736
Cevap
1
Favori
234.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu kadar kısa sürede iki mesaj atamazsınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: joseph_tr

90 kiloyu çekebilen scooter varmı
    Bu kadar kısa sürede iki mesaj atamazsınız.

bi dene istersen Çekmez olurmu çeker tabi

• yani rahat iki kişiyle 100 cc lik bir motor zorlanmadan bayır çıkar diyosun
  • 100 cc 7 hp az bi güç degildir Yabana atmayın.. Evet Bayır cıkarkende 2 kişiyi Taşır ama Motor Bayılır
  • EE YANİ O ZAMAN 250 CC NASIL OLUR
  • motoko arkdaş msn adresin warmı senin yada nebilim telefon numaranı bi yaz istersen yamaha bws hakıında görüşelim senle metallica_one_@hotmail.com benim msn adersim mail de atabilirsin farketmez yani .....
  • quote:

Orjinalden alıntı: joseph_tr

yamaha bws güzel ama üstünde 90 kiloyu çekermi

200 kiloyu bile çekior kuran çarps1n.hemde yokusta.
    ha diger scooter larda çekior kanuni hussar keeway ler falanda ama 4 zamanl1 olduklar1 için bws kadar iyi çekemior
  • arkadaşlar bu mondeal ın 125 modelini alıcamda..... sürücü ehliyetim var fakat birde motor ehliyetimi almak lazım?** 125 cc lerde geek yokmuş diye birşey duydum
  • arkadaşlar bende motor alıcam scoter ama karar veremiyorum ben tekirdağ malkarada oturuyorum bizim burda fazla çeşitli motorlar yok burda sade kanuni, bisan pasifik, adventure, mondial, sukida gibi matorlar var bende adventure yi düşünüyorum o 150 lik ve motorun tifpi de güzel çift ışık falan bunumu alsam yoksa başka bi motormu alayım

bana bu motorların adreslerini verirseniz iyi olur

burda bi mator daha var ama markasını bilmiyorum motoun ön arka disk firen ama tip yok yokasa ondan mı alsam

arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim

• arkadaşlar yoksa kanuni seyhan 125 lik mi alıyım bir türlü karar veremiyorum kafam çok karışık
  • Yaw arkadaşlar bu Keeway'lerin Aprilia'nın ürünü olduğu kesin doğru bir bilgi mi? Bu bilginin kaynağı ne?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgur77

Yaw arkadaşlar bu Keeway'lerin Aprilia'nın ürünü olduğu kesin doğru bir bilgi mi? Bu bilginin kaynağı ne?

keeway aprilia nın ürünü değildir arkadaşlar bu tüketiciyi aldatma yönünde bir pazarlama politikası keeway i MOTOMAX getiriyor...... bu motomax da kim??? diye sorarsanız aprilia yı türkiye ye getiren firma....bu sayede keeway aprilia nın ürünüymüş gibi gösteriliyor...halbuki uzaktan yakından ilgisi yok...parasına göre mantıklı bir scooter ama kesinlikle aprilianın kalitesi ile alakası yok...bunu aklınıza bir yere yazın kimse 2bin ytl ye aprilia kalitesini satın alamaz... deyalı bilgi içinwww.motomax.com.tr

• quote:

Orjinalden alıntı: ART

bildiğim kadarıyla yeni kanuna göre 100 cc nin altındaki motorlar ehliyetsiz[16 yaş sınırı) kullanılabilcekmiş.

art bu kesin mi kanıt var mı eğer varsa söylersen sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: infinite

quote:

Orjinalden alıntı: ozgur77

Yaw arkadaşlar bu Keeway'lerin Aprilia'nın ürünü olduğu kesin doğru bir bilgi mi? Bu bilginin kaynağı ne?

keeway aprilia nın ürünü değildir arkadaşlar bu tüketiciyi aldatma yönünde bir pazarlama politikası keeway i MOTOMAX getiriyor...... bu motomax da kim??? diye sorarsanız aprilia yı türkiye ye getiren firma....bu sayede keeway aprilia nın ürünüymüş gibi gösteriliyor...halbuki uzaktan yakından ilgisi yok...parasına göre mantıklı bir scooter ama kesinlikle aprilianın kalitesi ile alakası yok...bunu aklınıza bir yere yazın kimse 2bin ytl ye aprilia kalitesini satın alamaz... deyalı bilgi içinwww.motomax.com.tr

artııı bu çin malı 125 cc scooterlarla aynı motora sahip o öve öve bitiremediğiniz keeway

• 5 lt benzinle 220 km yol gidebiliyorum bunu yapan scooter varsa söyleyin motorumun markasını sonra söyliyim (100 cc den büyük olcak tabii)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okyaypay -- 24 Ekim 2005, 9:25:54 >
  • ya arkadaşlar bana bi yardımcı olun ne alsam diye karar vereyim
  • http://www.asyamotor.com/asyaas125t.htm

linkteki scooter ın özellikle sarı rengini istanbul caddelerinde sıkça görüyordum
    araştırdım bahsettiğiniz neredeyse tüm modeller içinde (keeway mondial hoajin piaggio vespa) fiyat performans olarak bunu tercih ettim.
    ancak benim kıstasım diğer scooter almayı düşünen arkadaşlarla aynı olmayabilir

1-olabildiğince şık olsun
    2-0 olsun (2. el almayı hiç düşünmedim)
    3-sürekli kullanmayacağım için, daha çok zevk amaçlı, ara sıra şehir içi kullanım düşünüyorum (malum önümüz kış ıslak zeminde scooterla düşmek sandığımızdan daha kolay)

çin ve kore üretimi scooter almamayı, onun yerine vespa gibi italyan ya da japon (honda yamaha) markalara yönelmemizi tavsiye ediyorsunuz ancak burda 1 kıstas daha var, bu alet 1 milyar 650 milyon..
    siz hiç fiyat performans duydunuz mu

• quote:

Orjinalden alıntı: okyaypay

5 lt benzinle 220 km yol gidebiliyorum bunu yapan scooter varsa söyleyin motorumun markasını sonra söyliyim (100 cc den büyük olcak tabii)

piaggio x8 yada gilera runner vxr 200(2 sinde de ayn1 motor var)
    100 km de 2,5 lt yakior.(bizzat denedim.)
    hemde 200 cc 24hp
    bu arada senin motor muhtemelen 125 cc lik commuter tarz1 motor olmali.(yamah ybr,honda cgl vs.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allochthonous -- 24 Ekim 2005, 21:38:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoKoKo®

quote:

Orjinalden alıntı: okyaypay

5 lt benzinle 220 km yol gidebiliyorum bunu yapan scooter varsa söyleyin motorumun markasını sonra söyliyim (100 cc den büyük olcak tabii)

piaggio x8 yada gilera runner vxr 200(2 sinde de ayn1 motor var)
    100 km de 2,5 lt yakior.(bizzat denedim.)
    hemde 200 cc 24hp
    bu arada senin motor muhtemelen 125 cc lik commuter tarz1 motor olmali.(yamah ybr,honda cgl vs.)

önce bravo diyorum fabrika verisinin de altında yakmışsın kaç kilosun merak ettim

motorum 102 cc honda beat ,commuter değil , başlık olarak sadece scooterlardan bahsediyoruz neden commuter dan bahsedeyim ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okyaypay -- 25 Ekim 2005, 11:29:24 >

• ya arkadaşlar bi yardım edin
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.