Şimdi Ara

scooter (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
736
Cevap
1
Favori
234.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: face01tr

çok yanlış kararlar veriyorsunuz.. türkiyede hatta yaşadığın kent ankra bile olsa scooter alınmaz.. tekerler küçük altı yere yakın.. scotorrla okula gir söylemedi deme herkes güler valla en azından ben gülerdim.. sen para biriktir honda gbr 125 al.. 4.500ytl liste fiyatı; birazda pazarlıkla gerisini sen düşün artık.. sakın bu adam motora yeni başlıyor o motor çok güölü demeyin. adamın parası yok öğrenci.. zengin bebeler gibi öğrendikçe bi üst sınıfa geçcek hali yok ??! bu dediğim motor tam türkiye için yapılmış hız desen var.. şekil desen var.. hem süper sport serisi içinde geçiyor.. bence bunu al.. param yok diyosan alma .. bekle kurt mu kaynıyo ? ben bindim manyak bişe 150 bastım daha ne basardı ama göze alamadım.. sesi muhteşem okula bi gir bunla .. herkesin ağzı açık kalır..

http://www.honda.com.tr/motosiklet/model/?model=34&extra=Teknik

şimdi diyecen bu motor beni aşar ama gerçekten kararını ertele .. bu motor için bütceyi kasmaya değer..

arkadaşım motorun sesi hiç bi değişiklik yok ayrıca o motorla yokuş aşşaağı en fazla 150 basdım yanlış şeyler yazıpta milletin kararlarını etkilemeyelim lütfen sonuçta 125lik bir motor çapı ne ki onun ben 600f le 260 ı geçemedim

• arkadaslar mrb.ben kanuni tigrana 100 ve asya motor haojin 110-8 arasinda kaldim.simdi hangisini alsam die dusunuyorum.asya motorun sorun cikartip cikartmadigini bilmedigim icin size sorayim dedim siz hangisini önerirsiniz?
  • arkadas bence asya mondıaldan falan nuzak dur bunlar cın malı bence hıc ıyı degıl sonra sorun verebılır.ama sen bılırsın eger hesaplı arıyosan al tabı ama bı kac yuz mılyon daha koy keeway al derım sana
  • arkadaslar motor almayı dusunuyom keeway arn 125 dusunuyom lutfen bılgı werın anadolu yakısında satan yer bılıyorsanız lutfen benı bılgılendırın mumkunses numarasınıda werınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: pysco32

arkadaslar motor almayı dusunuyom keeway arn 125 dusunuyom lutfen bılgı werın anadolu yakısında satan yer bılıyorsanız lutfen benı bılgılendırın mumkunses numarasınıda werınız

selam anadolu yakasında ferro motor var arn 125 satan ilgileniyolar bide alırsan al almazsan alma cinsinden bi ukalalık yapmıyolar en azından
    teli 0216 364 96 74
  • arkdaslar kanuni tigrina 100 nasil.bana ariza vermeyen ve tigrina 100 tipinde bi motor lazim siz neyi onerebilirsiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: face01tr

çok yanlış kararlar veriyorsunuz.. türkiyede hatta yaşadığın kent ankra bile olsa scooter alınmaz.. tekerler küçük altı yere yakın.. scotorrla okula gir söylemedi deme herkes güler valla en azından ben gülerdim.. sen para biriktir honda gbr 125 al.. 4.500ytl liste fiyatı; birazda pazarlıkla gerisini sen düşün artık.. sakın bu adam motora yeni başlıyor o motor çok güölü demeyin. adamın parası yok öğrenci.. zengin bebeler gibi öğrendikçe bi üst sınıfa geçcek hali yok ??! bu dediğim motor tam türkiye için yapılmış hız desen var.. şekil desen var.. hem süper sport serisi içinde geçiyor.. bence bunu al.. param yok diyosan alma .. bekle kurt mu kaynıyo ? ben bindim manyak bişe 150 bastım daha ne basardı ama göze alamadım.. sesi muhteşem okula bi gir bunla .. herkesin ağzı açık kalır..

http://www.honda.com.tr/motosiklet/model/?model=34&extra=Teknik

şimdi diyecen bu motor beni aşar ama gerçekten kararını ertele .. bu motor için bütceyi kasmaya değer..

Arkadaşım ne diyon sen yaw 125cc supersport olmaz. Motora yeni başlayan adama da git CBR125 al denmez. Scooter da gayet pratik bir araç. Ha ben scooter sevmiyorum ama seveni vardır yani scooter kullanan adama gülmek kadar saçma birşey olamaz. O küçük tekerler de bayağı sağlam merak etme sen

• selam alınazık sana tesekkur edıyorum bır de anadolu yakasında nerede oldugunu bılıyormusun fıyatı nedır sen motor kullanıyomusun keeway hakkında bısey bılıyormusun cevabını belıyorum sımdıden tesekkurler
  • arkadaslar bana kanuni tigrina 100 hakkinda bilgi veren olabilcekmi.veya o turde baska nasil motor onerebilirsiniz.
    quote:

• rica ederim ne demek

ferro motor tepeüstünü dudullu istikametine doğru giderken altınşehir durağı var giderken sağda dönerken solda orada hüseyin bey var onunla görüşebilirsin.. iyi bi insan bide ümraniye ye de şube açtılar oraya da bakabilirsin telefonunu verdim sana arayıp da öğrenebilirsin.....

gelelim ikinci soruna benim hiç bir motorsikletim olmadı şu an da yok ama bende senin gibi araştırıyorum hangisini alayım falan diye bakınıyordum işte bu ferro motordaki arkadaşla görüştüm banada bi başkası tavsiye etmişti rastlantı sonucunda gittim hüseyin bey ile görüştüm.......
    ellerinde daha ucuz 150 CC scoterlerde vardı ama bana arn 125 i tavsiye etti ikisinin arasındaki kalite farklarını gösterdi ve en önemlisi arn 125 in benim işimi fazlası ile göreceğini anlattı tabi bu yaklaşık 1 saat sürdü... allah var ilgilendi adam...

ben şu anda arn 125 i almayı düşünüyorum (siyahını)

• bunu motomax ın sitesinden okudum sizinle paylaşmak istedim.. ayrıca yeni modeller geliyomuş 4 gözle bekliyorum...MOTOMAX KEEWAY FOCUS 125 ( FLAŞ FİYAT ) Çok Yakında ama ben bunu merak ediyorum işte acaba nasıl bi alet yorumlarınızı bekliyorum çift disk çift abs falan mı dır acaba.......???????

MOTOMAX KEEWAY MATRİX 150 (YENİ) 2490 ytl bundan haberiniz vardır zaten

Motomax-Keeway, motosiklet sektörüne yabancı olmayan ve uzun zamandan beri birçok markanın distribütörlüğünü başarılı şekilde yapan MOTOMAX firmasının ciddi ve uzun süreli araştırmalarının sonucunda işbirliği yapmaya karar verdiği Keeway firmasıyla işbirliği yapmasıyla oluşmuştur. Keeway, Avrupa piyasalarında ve hatta Amerikan pazarında yoğun talep görmekte olan, tamamen kalite ve dizayn üzerine yoğunlaşmış bir Avrupa firmasıdır. Tümüyle Avrupa standartlarına uygun olarak üretilmiş ve sektörde tanınmış tasarımcılar tarafından dizayn edilmiş modellerinin hepsi tüm dünya piyasalarında yüksek adetlerde satılmaktadır.

Motomax olarak ekonomik fiyata önem veren müşterilerimizin taleplerini karşılamak için piyasaya sunulan Motomax-Keeway modellerini belirlerken ve hatta işbirliğimizi oluştururken esas olanı farklılık ve benzersizlik olarak nitelendirip, modellerimizin piyasada bulunan diğer modellerle aynı olmaması ve kalite açısından mükemmel olması için özen gösterilmiştir.

Bu çerçevede, kısa süre önce pazara sunduğumuz, üretim ve tasarımında katkılarımız bulunan Motomax-Keeway modellerinin satışını yapan 200 den fazla bayimizden ve binlerce kullanıcımızdan ürürnlerimiz hakkında gerek kalite, gerek fiyat, gerekse yedek parça konularında memnuniyet verici görüş almaktayız..

Ayrıca, halen satılmakta olan Motomax-Keeway modellerinin yanında kısa süre içerisinde pazarımıza sunmayı planladığımız bir çok yeni modelimiz üzerinde özenli çalışmalarımız devam etmektedir. Yeni modellerimize ait gelişmeler güncel olarak sitemizden yayınlanmaktadır.

• quote:

Orjinalden alıntı: isyankar_2277

arkadaşlar resimdeki motoru almayı düşünüyorum siz ne dersiniz

bn aldm ii bi secim
  • rica ederim ne demek

ferro motor tepeüstünü dudullu istikametine doğru giderken altınşehir durağı var giderken sağda dönerken solda orada hüseyin bey var onunla görüşebilirsin.. iyi bi insan bide ümraniye ye de şube açtılar oraya da bakabilirsin telefonunu verdim sana arayıp da öğrenebilirsin.....

gelelim ikinci soruna benim hiç bir motorsikletim olmadı şu an da yok ama bende senin gibi araştırıyorum hangisini alayım falan diye bakınıyordum işte bu ferro motordaki arkadaşla görüştüm banada bi başkası tavsiye etmişti rastlantı sonucunda gittim hüseyin bey ile görüştüm.......
    ellerinde daha ucuz 150 CC scoterlerde vardı ama bana arn 125 i tavsiye etti ikisinin arasındaki kalite farklarını gösterdi ve en önemlisi arn 125 in benim işimi fazlası ile göreceğini anlattı tabi bu yaklaşık 1 saat sürdü... allah var ilgilendi adam...

sagol bısey daha sorcam fıyatı ne kadar anahtar teslım fıyatı bırde bence sıyah alma bende onu ıstıyodum ama formda we arkadaslarım sıyahın herseye cızıldıgını ve hemebn kırlendıgını soyluyor ben vazgectım kırmızı alcam

• en düşük benim bulduğum fiyat 2150+150=2300 6 taksit peşin fiyatına vade farksız.....
    tabi renkler ve zevkler tartışılmaz ama yinede önerini değerlendireceğim sağol........
  • quote:

Orjinalden alıntı: LostNdumb

quote:

Orjinalden alıntı: isyankar_2277

arkadaşlar resimdeki motoru almayı düşünüyorum siz ne dersiniz

bn aldm ii bi secim

bence arn 125 al memnun kalacağına eminim arn ile ilgili forumları takip edersen sen de bunu anlayabilirsin

• birazdaha param olsa deer alırım ama adam akıllı bı kampanya beklıyorum kış sezonu satısların dusmesını fırsat bılerek http://www.kanuni.com.tr/scooterdetay.aspx?id=deer152&la=deer%20152 ama asya motorun bır atagı varkı felaket as150t1 2590 ytl pesın fıyatına 12 wold taksıt http://www.asyamotor.com/asyaas150t1.htm tecihimi o yone kaydırıyo doorusu ekonomik açıdan

• quote:

Orjinalden alıntı: alinazik

rica ederim ne demek

bnce sıyah alma nedenı ıse cok cabuk cızılıyomus tırnagının ucu ıle dokununca cızılıyomus we cok toz tutuyomussss benden solemesı bundan sonrasa sana kalmıs

• quote:

Orjinalden alıntı: pysco32

quote:

Orjinalden alıntı: alinazik

rica ederim ne demek

bnce sıyah alma nedenı ıse cok cabuk cızılıyomus tırnagının ucu ıle dokununca cızılıyomus we cok toz tutuyomussss benden solemesı bundan sonrasa sana kalmıs

uyarın için teşekkür ederim kardeş saol sen karar verebildinmi ne alacan arn 125 mi

• ben kanuni hussar 125 kullanıyorum yaklaşık 1.5 sene oldu tık demedi ..Yamaha bwsler ve asyalar ile uzun yola çıkamassın yanar motorun ve ayrıca çok yakıyorlar..ben kanuni ile bir günde hiç durmadan 250 km yaptım..Yamaha bws kadar atik değil ama 4 zamanlı adeta benzin koklayan bir motora sahip..her yokuşun üstesindende geliyor...torku çok iyi..max 95 kw..bayır aşağı 110 buluyor..lastikleri yolu çok iyi tutuyor..ama toprakta geçerli değiil..
  • arkadaşlar size genel bi soru scooterda iki zamanlı mı, dört zamanlımı
    yakıt tasarrufu / performans ilişkisi sizce nedir
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.