Şimdi Ara

scooter (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
736
Cevap
1
Favori
234.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: RAPTOR666

arkadaşlar size genel bi soru scooterda iki zamanlı mı, dört zamanlımı
    yakıt tasarrufu / performans ilişkisi sizce nedir

yakıt tasarrufu istiyosan kesinLikLe 4 zamanLı. Performans oLarak atikLikte 2 zamanLı önce geLir. Uzun ömürLü istiyorsanda 4 zamanLı tercih etmen kar'ına oLur. 2 zamanLıLar yavastan uretimden kaLkmaya basLıyor. Sen tercihini 4 zamanLıdan yana kuLLan.
  • arkadaslr sizece kanuni tigrina 100 nasil?motor alicam ama karar veremiyorum.2000 lira dan fazla olmasin.bide tigrina 100 tipinde bana nasil bir motor onerebilirsiniz.ben mondial,asya motora falan baktim ama herkez yaramaz dio.cabuk ariza veriyomuş.hatta gazetelerde bile cikti.o yuzden kanuni tigrina 100 almayi dusunuyodm bide size sorim dedim.cvp yazarsaniz sevinirim
  • uyarın için teşekkür ederim kardeş saol sen karar verebildinmi ne alacan arn 125 mi

YAAA BEN BUGUN BAKTIM MOTORLARA KIRMIZI HRHALLLL CIDDEN OLE BENIM DEDIGIM GIBIMI GONLUM SIYAHHHH DIYOOO SENCE NE YAPMALIYIM.AMA KESIN ARN SENCE NE YAPAYIM TESERKKURLER
  • quote:

Orjinalden alıntı: pysco32

uyarın için teşekkür ederim kardeş saol sen karar verebildinmi ne alacan arn 125 mi

YAAA BEN BUGUN BAKTIM MOTORLARA KIRMIZI HRHALLLL CIDDEN OLE BENIM DEDIGIM GIBIMI GONLUM SIYAHHHH DIYOOO SENCE NE YAPMALIYIM.AMA KESIN ARN SENCE NE YAPAYIM TESERKKURLER

kardeş ben siyah tan vazgeçemiyorum...
    biraz daha beklemedeyim bi arkadaş honda dylan 150 al diyo 4900 ytl 12 taksit pilaka falan dahil 2 el satışı da daha kolay olur diyo kafam karıştı iyice

arn 125 herşey dahil 2300 ytl ye mal oluyo 6 taksit 383 ytl civarında oluyo taksitler
    honda dylan 150 ise 4900 ytl 12 taksit onunda 408 gibi oluyo taksitleri

ocak ayına kadar bekleyip ondan sonra değerlendireyim diyorum......

• selamlar motor dostları

honda dylan 150 ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar varmı

kullanıcısı tercihimdir...

şimdiden teşekkürler...
  • ben yazın kanuni power hussar kullanmıştım. 150 cc 4 zamanlıydı. harika bişeydi süper gaz alıyodu. hatta bi abide honda vardı sanırım activa, o bile deli alet demişti. sahibine sordum 2500 ytlye sıfır olarak almış.
  • beyler yoğun araştırmalarım devam ediyo elimize geçen son haberlere göre
    kanuni hussar peşin fiyatına 12 taksit 208x12=2500 gibi bişii

diğer taraftan
    asya 150 T 1 de peşin fiyatına 12 taksit 215x12=2590

bir de
    mondialin yeni modeli 150RS 115x16=1840

bunları test etme şansı olan arkadaşlardan ricam görüşlerinizi bizimle paylaşın

test etmemişsenizdegörüşlerinizi bekliyoruz
  • arkadaşlar araştırmalarımın verdiği sonuca bakacak olursam mondial ın yeni getirdiği rs151 ile asya 150 t aynı farkedebildiğim tek fark rs 151 arka freni de disk
  • quote:

Orjinalden alıntı: alinazik

arkadaşlar araştırmalarımın verdiği sonuca bakacak olursam mondial ın yeni getirdiği rs151 ile asya 150 t aynı farkedebildiğim tek fark rs 151 arka freni de disk

sağolasın dostum ama (asya 150 T 1) demek istemiştim

asya 150 T 1 = 2590 YTL http://www.asyamotor.com/asyaas150t1.htm

mondial 151RS = 1538YTL http://www.mondialmotor.com/151rs.htm

kanuni hussar = 2500YTL http://www.kanuni.com.tr/scooterdetay.aspx?id=hussar125&la=Hussar%20125

bunlar arsında bi karar vermem lazım görüşleriniz benim için önemli

• kardeş ben siyah tan vazgeçemiyorum...
    biraz daha beklemedeyim bi arkadaş honda dylan 150 al diyo 4900 ytl 12 taksit pilaka falan dahil 2 el satışı da daha kolay olur diyo kafam karıştı iyice

arn 125 herşey dahil 2300 ytl ye mal oluyo 6 taksit 383 ytl civarında oluyo taksitler

SLM ALINAZIK YAAA SENCE BEN KEEWAYIN DEGIL HERHANGI BIYERDEN ALSAM BI SORUN CIKARMI YOKSA GIDIP MOTOMAXTAN MI ALAYIM.CVP
  • bugün mondial 151RS aldım 146x12=1750 yaklasık alet dehşet gidiyo
    2 kişi 115 gördük rodaj modaj hak getire
    yaklaşık 85 km yaptım depo tam yarıya indi 6L depo
    6-7 milyon falanyaktı bence bayaa iyi
    kararsız arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: pysco32

kardeş ben siyah tan vazgeçemiyorum...

SLM ALINAZIK YAAA SENCE BEN KEEWAYIN DEGIL HERHANGI BIYERDEN ALSAM BI SORUN CIKARMI YOKSA GIDIP MOTOMAXTAN MI ALAYIM.CVP

bence satın aldığın yerin aynı zamanda da servis hizmeti vermesine dikkat et gerisi faso fiso
  • arkadaşlar b sınıfı ehliyeti olanlar şu anda kaç cc' ye kadar olan motorları kullanabilir? Ayrıca yeni çıkacak olan kanuna göre durum nasıl olur?
  • quote:

Orjinalden alıntı: balistik81

arkadaşlar b sınıfı ehliyeti olanlar şu anda kaç cc' ye kadar olan motorları kullanabilir? Ayrıca yeni çıkacak olan kanuna göre durum nasıl olur?

şu anda B sınıfı 50cc ye kadar kullanabiliyor....
    ama yeni tasarıda 125 cc ye kadar olması isteniyor ... inşallah kabul edilir de şu araç trafiği biraz rahatlar...

• biraz konunun dışında ama tüm konulardan önemli bir mevzuu arkadaşlar gerken özeni göstermeniz dileğiyle

FRANSIZLARI 2010 YILINDA TURKIYENIN DUNYA
    KUPASINDAN MEN EDILSINMI? DIYE BIR ANKET YAPIYOR
    http://fr.sports.yahoo.com SITESINDE SAG ALT TARAFTA, 3
    SIKLI BIR ANKET ,,,ONLARA KENDI
    ANKETLERIYLE CEVAP VERELIM

oui=evet

non=hayır

Sans opinion..=seçim yapamadım

bu mail i tanıdıklarınızada gönderin

• RAPTOR666 arkadasim.nasil bu mondial 151 rs.sekil olarak gusel duruyo.plakali fiyati nedir?cok sorun cikartiyo dediler dogrumu.alarm olayi nasil
  • bence bayaa iyi mennun kaldım şahsen alarm yok bunda arka fren disk ki bu bence çok önemli bi artı uzun ömür konusuna gelince hangi çin malı uzun ömürlü ki bu olsun bi honda veya yamaha alsan 5 katı para ödersin 2 kat ömrü uzun olur hesabını sen yap
    kalkışı duruşu çok iyi sesi de zevk veriyo insana plaka ruhsat yaklasık 100lira tutarmış ben daha çıkartmadım çıkartınca kesin bilgiyi ulastırırım şize
    Orjinalden alıntı: Hellboy91
  • sagol arkadasim.ben yetkili servisle konustum.bna 125 mt yi tavsiye ettiler ona ne diyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hellboy91

sagol arkadasim.ben yetkili servisle konustum.bna 125 mt yi tavsiye ettiler ona ne diyorsun

bence ellerınde151rs yoktur yada 125 mt fazla vardır veya 125 mt 1699 ytl kar payı yüksek olabilir bilemem ama bence satış statejisidir bu hoca fark ortada
    125 e 150
    kampana ya disk
    şekil desen ayrı bişey

bence mondial bu modelle rekabete son verdi

yedek parçayı da hiç düşünme mondial,asya,ıvır,zıvır bunların hepsi aynı p.k un pembesi
  • adam bana bende 125 mt yi kullaniyom dedi ayrica 1525 ytl miş fiyati.151 rs nasil sen memnunmusun.sekil olayi falan
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.