Şimdi Ara

scooter (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
736
Cevap
1
Favori
234.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: RAPTOR666

hoca arn nin o kendine has boyasından dolayı toz topladığını ve tırnaanı sürtsen çizildiğini duymuştum
    ama parçaların genel görünümü güven veriyo doğrusu

motor alacak arkadaşlara tavsiyem 3 - 4 haftadaha bekleyin acayip indirimler kapıda

sağol raptor kardeş ne gibi indirimler var tam bilgin varmı hangi markalarda mesala
  • ben aldığımdan beri piyasayı araştırmadım ama mondialle asyada bişeyler var %20 civarıymış duyduğum kadarıyla
    arn den haberim yok yarın yolum düşerse bi soriim arn bayisine
    bunun dışında bişeyler duyarsam haber veririm
  • quote:

ben aldığımdan beri piyasayı araştırmadım ama mondialle asyada bişeyler var %20 civarıymış duyduğum kadarıyla
    arn den haberim yok yarın yolum düşerse bi soriim arn bayisine
    bunun dışında bişeyler duyarsam haber veririm

teşekkürler kardeş zahmet olacak sanada
  • alinazik bugün baktım keeway bayisine kapanmış hoca burda bildiim tek keewayci oydu

• merhaba arkadaslar.ben motor konusunda hala kararsizim.simdide keeway arn 125 yattı kafama.bayada iyi gibi.sizce nasil cin mali degil dimi.bide keeway nerde satiliyo.istanbulda k.cekmeceye yakin bi yerde varmi acaba
  • quote:

alinazik bugün baktım keeway bayisine kapanmış hoca burda bildiim tek keewayci oydu

sağol kardeş allah razı olsun......
  • selamlar

arn 125 çin malı fakat bence iyi bir çin malı bende arn 125 düşünüyorum bugün bi kullanıcısına sordum oda tavsiye üzerine almış memnun olduğunu söyledi. hele o mat siyah varyaaaaa dehşet duruşu,gidişi süper

ALACAKSAM ARN 125 ALIRIM FİYAT İYİ, GÖRÜNÜM SÜPER, MOTOMAX GETİRİYOR ADINI LEKELİYECEK Bİ ÜRÜN SATMAZLAR BENCE ........

www.motomax.com helboy kardeş yandaki link ten sana en yakın bayiyi görebilirsin
  • arkadaslar ben bi iki sitede arastirdim kimse kanuni hussari pek fazla tavsiye etmiyo.selesi cok cabuk dagiliomus bide farlari cabuk yaniyomus.keeway arn 125 e de baktim ondada jigle sorunu olyomus fazla yuk olnca jıgle kırılıyomus.ama ben kararimi verdim keeway alcam.hem keeway alarmli uzaktan kumandali falan.

• ewet arkadaslar yorumlarinizi bekliom.bu konuda siz ne dusunuyosunuz....
  • arkadaslar ben baotian bt50qt-9 diye gümrükten bi scooter alıyorum fakat hiç bi bilgim yok sadece 50cc odugunu biliorum okadar bu markayı daha önce duyanınız varmı lütfen yardım edin
  • goktug1990 kardes bende baktim o motorlara ama ne oldugunu hic bilmiyorum.gumrukte cok vardı onlardan 20-30 adet falandi herhalde.ama pek iyi bişey degildir.zaten 50cc o acidan bende dusunmustum ama hem 50cc hemde hic bilmedigim bi marka oldugu icin vazgectim.alcaksan ya keeway arn 125 al yada kanuni hussar 125 al ben ikisi arasinda kaldim ama keeway hakkinda pek iyi seyler soylemiolar.o yuzdenn kanuniye daha sicak bakiyorum

• bilmem ki bunu zor kabul etti ailem 50cc hız yapmaz falan deyince anca. ucuz olmasının da büyük etkisi var tabi yalnız ben aynı motoru mondial da gördüm herşeyi aynı istersen sende bi bak bide arastırdım almanca bi sitede gördüm motoru yamaha diyor.
  • tamada.onu alabilmen icin ihaleye falan girmen lazim.hemde ihale tarihi dundu.ama satilmadiysa tekrar ihale olucak.ihale kosullarini bi oku baya bi ugrasmak lazim.hem ihaleye tek sen girmiyosun .fiyati 650 ytl kusurdu ama o dahada artabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: goktug1990

arkadaslar ben baotian bt50qt-9 diye gümrükten bi scooter alıyorum fakat hiç bi bilgim yok sadece 50cc odugunu biliorum okadar bu markayı daha önce duyanınız varmı lütfen yardım edin

kardeş yamaha dediği sadece motoru (ayni datchia LOGAN arabanın reno motoru gibi) gümrükteki mallarda eski sahiplerinin ahı olur ya insana yaramaz onlar ikincisi bırak senin memleketini türkiyede yoktur onun servisi falan hoca
  • arkadaslar size bişiy sorcam.motorlara alarm takiyolarmi?ve takiliyosa ne kadara ve nerde takiyolar.yardimci olursaniz sevinirim
  • o gümrük işini biliorum bizim arbayıda ordan aldık da bu motor banada biraz sakat geldi en önemlisi hic bi tane bayisi yok nede resmi bi web sitesi yardımlarınız için tşk.
  • bu çin mallarının bütün sevislerinde takarlar alarmı
    bi ithalatçıyla görüstum alarmlılara göre alarmsızları 3 dolar daha ucuza getittiyolarmış burdada ençok 30 dolar olsun en çok o da ama bende merak ettim bak şimdi
    öğrenebilirsem haber veririm
  • selamlar

ben 6 aydır falan araştırıyorum bana göre önce fiyat sonra yedek parçe ve kullanış önemli ve ben arn 125 e karar verdim...

jikle sorununu da motomax ı arayıp sordum çözmüşler... zaten garantisi olduğu için herhangi bi problemde ücretsiz değişiyolar

BEN ARN 125 ALACAĞIM
  • harbidenmi jikle sorunu çözülmüşmü
    yani tek kusuru vardı oda yok oldu
    helal olsun motomax a
    ben jikle yüzünden kararsızdım kesin kararım arn 125
  • eh hadi hayırlısı
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.