Şimdi Ara

scooter (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
736
Cevap
1
Favori
234.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bu arn 125 ile kanni hussar125arasindaki fark ne?ben genede arn'ye pek fala guvemiyorum.ne olur ne olmaz yasorun giderilmemişse.bide motorlara alarm takiylarm?tkiliyosa ne kadardir?
  • walla bende mrk ediorum motorlara alarm takılıyo mu bilen varsa bi yardım etsin
  • yaw takılıyo motor yerinden kıpraşıra ötüyo, kumandadan çalıştırılabiliyo ki ençokta o hoşuma gitti ama bende fiyatını bilmiyom ilk öörenen haber versin
  • motora alarm takılıo ama sarsak olduğu söylenyio biraz rüzgarlı havada çalması gibi
  • istersen motomax ın iletişim kısmına gir orada telefonları var arayıp sorabilirsiniz...

quote:

Orjinalden alıntı: MESUT52_34

harbidenmi jikle sorunu çözülmüşmü
    yani tek kusuru vardı oda yok oldu
    helal olsun motomax a
    ben jikle yüzünden kararsızdım kesin kararım arn 125
  • çoğu motor satıcıları takıyolar 70 ytl civarı diye duymuştum yalnış olabilirim 0216 364 96 74-75 burayı arayıp sorabilirsin bende arn 125 e burada bakmıştım...
    ferro motor

quote:

Orjinalden alıntı: goktug1990

walla bende mrk ediorum motorlara alarm takılıyo mu bilen varsa bi yardım etsin
  • selamlar

motomax ın telefonu ilgilenenler için 0212 289 60 00 jikle olayını buraya sorabilirsiniz...
  • jeanden in dediği gibi ama çin malı alarmların beyni sapıtıyo diye bir duyum aldım....

sadece duyduğumu yazıyorum şahit olmadım ...
  • ya boşverin beyler jikleymiş bilmemne garantisi yokmu bunun yaa bi servise uğramaya varır işin sonu eşşek gibide tamir edicekler aklınızda bulunsun nollursa olsun para kaptırmayın servislere geçen benim 151rs in aynaların takıldığı yerler kırıldı götürdüm servise para istiyolar bide kırılmış bu garantiye girmez die sanki ben bilerek kırdım anasını satiim kasislerden oldu aynada çizik yok düşüpte kırılsa neysee

her neyse durum bu
  • doğru diyorsun zaten scooter alırken araştırıyoruz kafamızda çalışıyor çok şükür aldığın ürün piyasada kariyeri varsa zaten garanti veriyorlar.. eeeeee garantisi varsa daha ne düşüneyim ki

tabiki benim almayı düşündüğüm arn 125 parçaları da stoklu bulunduruluyor servisinde, düşünmeme gerek yok daha kafamı yormuyorum şubat gibi de alacağım kısmet olursa hayırlısı.....

UYGUN FİYAT,2 YIL GARANTİ,SERVİS VE YEDEK PARÇA GARANTİSİ,VE ŞIK DİZAYN ARAYANLAR

BENCE ARN 125 YA SİZCE????
  • SELAM ARKADAŞLAR

BUGÜN YİNE ARN 125 İN SİYAHINI GÖRDÜM İÇİM GİTTİ ALLAH SAHİBİNE BAĞIŞLASIN ALLAH KAZA BELA VERMESİN BU KADAR ŞIK VE ALIMLI BİR SCOOTER SÜPERRRRR VALLA ALLAH BANA DA NASİP EDER İNŞAALLAH
  • inşallah inşallay nekadarmış bu arn
  • 2150ytl di bi aralar ama indirim falan olmuşmu?

bide bence durumun elveriyosa şubata bırakmasan iyi olur şubat mart aylarında gene yükselmeye başlar fiyatlar
  • doğru diyorsun gözlemlerim devam ediyor şuanki arn 125 in fiyatı 2150 + 200 = 2350 ytl 6 taksit ben taksit sayısının biraz artmasını bekliyorumm 12 taksit falan olsa peşin fiyata hiç durmayacağım...

neyse biraz daha duralım bakalım
  • raptor sende 151 rs mi vardı memnun musun
  • 2006 NIN İLK MESAJINI YAZMANIN GURURUNU TAŞIYORUM

2006 SENESİNİN HERKESE MUTLTLUK,SAĞLIK BE HUZUR GETİRMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM..

SAYGILAR 01 / 01 / 2006 00:47
  • yeni yıl herkeşe mutluluk falan getirsin

evet alinazik 151rs var genel olarak memnunum ama bikaç problem çıkardı daha önce forumda yazmıştım neler olsugunu en önemli özelliği arka freninde disk olması benzerlerine göre seside biraz farklı daha güzel tavsiye ederim şahsen
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hellboy91

arkadaslar ben bi iki sitede arastirdim kimse kanuni hussari pek fazla tavsiye etmiyo.selesi cok cabuk dagiliomus bide farlari cabuk yaniyomus.keeway arn 125 e de baktim ondada jigle sorunu olyomus fazla yuk olnca jıgle kırılıyomus.ama ben kararimi verdim keeway alcam.hem keeway alarmli uzaktan kumandali falan.

hoca jikle nedir, ne işe yarar, motorun neresinde bulunur ?
    ve normalde ne olursa kırılır kırılırmış?

• arkadaslar.siz scoozy die bi motor duydunuzmu.scoozy wuxi.bugun gordumde baya skil duruyodu.bilginiz varsa cevaplarmisiniz.
  • raptor666 kardes.sen senin 151 rs de cikan tum sprunlari yazarmisin.bide kaca almistin.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.