Şimdi Ara

scooter (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
736
Cevap
1
Favori
234.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ooo benim açtığım konu baya bi ilerlemiş.motor alan oldu mu? düşersin dediler motor vermediler
  • ben mondial aldım 125 mt daha 2500 km'de canavar gibi valla 90.000 gibi bi rakam yakıo ve aralrdan acayip kaptırıorum 100 km rajat çıkıo üstüne çıkamadım maalesef daha ama çok rahat bi motor inan tavsiye ederim
  • walla arkadaşlar cok dedim gene derim eğer eliniz tamir işlerine yatkın diilse çin malından uzak durun gidin bws 100 , takker , speedfiht , activa alın bunların hepsi 100lük çok yakar ve çokta seridirler ama bu tamir işlerinden anlıyosanız hiç düşünmeyin çin mallarında genelde basit arızalar çıkyo ya kablo bağlantılarında yada cıvata bağlantılarında problemler çıkyo benim 151rs le 2 kişi 115 gördük tek kişi rahat 120 basıyo ama 125lik bişeyle 30kg lık bi adam bile 150 göremez ama kayış yataklarında bi değişiklik yapılırsa ozaman 180 de basar o da 5km de anca çıkar tabi motor yanmazsa :)))
    bu arada 151 rs 10liralık 95octan benzinle 140 km yapıyo haberiniz olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: 34lvt53

scooter alacaksanız bws 100 alın bana bol bo0l duaedin scooterın kralı biz kerizmiydik 1750 liraya değilde 3100 liraya scooter aldık demekki var bi bildiğimiz

kardeşim iyiki paran varmış da almışın bizde para vardamı almadık 3000 iraya bizde biliyoz neyin ne olduunu ucuzunu alınca keriz mi olunuyo terbiyesizlik yapma seviyeni muhafaza et !!!
  • mrb arkadaslar.size bişey danisayim dedim.bu bisan terra cub 125 modeli var.özellikleri falanda iyi.internette okudugum kadariyla iyi bir motor.siz ne dusunuyorsunuz bu motor hakkinda.on araka disk fren.baya iyi bi ozellik.

alin linkide vereyim

www.bisan.com.tr
  • bence yaramaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fb_serhat

ben 16 yaşındayım ve 1.000 ytl ile 2.500ytl arasında bi scooter alıcam. asya markalı scooterler hoşuma gidiyor.kullanan varmı.ayrıca a2 motosiklet ehliyetini almak için yaş sınırı kaç?

honda activa-beat modellerinden tercih yapabilirsin.bende activa var çok az yakıyor(km'de58000-60000)honda innova ya da yamaha crypton da alabilirsin.onlarda çok güzel ayrıca honda-yamaha motor uzmanı fazla söze gerek yok değil mi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hellboy91

125 lik motorla 150 basamassin.bassan bile motoru zorlarsin yakma ihtimalin bile var.basarsan banada haber ver

arkadaşımda var daha geçen sene aldı geçen yaz ikimiz antalya'ya giderken düz yolda 145 km gördük ama ötesine de çıkmadı.
    not:arkadaşın cbr 125'te performans egzosu da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucakli -- 30 Ocak 2006 22:10:03 >
  • Beyler.1 ay once falan bizim buraya kangda die motorlar geldi.zamaim olmadi konusmak icin.bugun gidip konustum.2 yil garantili 2200 ytl plakali fiyati 125 cc.motor hosuma gitti.internette arastirdim cok buyuk sorun cikartmamis.simdiye kadar.siz ne diyorsunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hellboy91

mrb arkadaslar.size bişey danisayim dedim.bu bisan terra cub 125 modeli var.özellikleri falanda iyi.internette okudugum kadariyla iyi bir motor.siz ne dusunuyorsunuz bu motor hakkinda.on araka disk fren.baya iyi bi ozellik.

alin linkide vereyim

www.bisan.com.tr

walla hoca sen o tip bişe aliim diyosan bence az daha biriktir yamaha crypton falan al derim ben bisanda olsa o da çinde yaptırıyo marka bisan ama genede çin malı
  • quote:

Orjinalden alıntı: RAPTOR666

walla arkadaşlar cok dedim gene derim eğer eliniz tamir işlerine yatkın diilse çin malından uzak durun gidin bws 100 , takker , speedfiht , activa alın bunların hepsi 100lük çok yakar ve çokta seridirler ama bu tamir işlerinden anlıyosanız hiç düşünmeyin çin mallarında genelde basit arızalar çıkyo ya kablo bağlantılarında yada cıvata bağlantılarında problemler çıkyo benim 151rs le 2 kişi 115 gördük tek kişi rahat 120 basıyo ama 125lik bişeyle 30kg lık bi adam bile 150 göremez ama kayış yataklarında bi değişiklik yapılırsa ozaman 180 de basar o da 5km de anca çıkar tabi motor yanmazsa :)))
    bu arada 151 rs 10liralık 95octan benzinle 140 km yapıyo haberiniz olsun

Raptor arkadaşa kesinlikle katılıyorum.
    Bu Çin mali işinin bir süre sonra suyu çıkacak demiştim ve maalesef görüyorum ki çıkmış.
    Bende 2000 model Vespa ET 4 150 cc var.
    9000 km'de.
    6 yıldır sadece periyodik bakım için servise gitti.
    En zor koşullarda kullanıldı yine de en ufak problem çıkarmadı.
    Sccoter'da italyan, racing'de japon, chopper'da Amerikan'dan şaşmayın.

• EE CİN MALI NE BEKLİYORDUNUZ Kİ HARLEY KALİTESİNİ Mİ ?

AMA ARKADASIN SON SOZU GUZEL OLMUS

SCOOTER DA İTALYAN RACİNG DE JAPON CHOPPER DA AMERİKAN
  • keewaylar iyi çıktı heralde sorun yok onlarda.
  • bence motor alemini fazla sınıflandırmaya gerek yok imalatçısına göre 2 ye ayırmak yeter çinmalı olanlar ve çin malı olmayanlar

ÇİNMALI
  • quote:

Orjinalden alıntı: steal_heard

EE CİN MALI NE BEKLİYORDUNUZ Kİ HARLEY KALİTESİNİ Mİ ?

AMA ARKADASIN SON SOZU GUZEL OLMUS

SCOOTER DA İTALYAN RACİNG DE JAPON CHOPPER DA AMERİKAN

• kardeşlerim ben 10/20/88 doğumluyum 17 deyim bu yaşla motor ehliyetine girebilirmiyim yoksa 7--8 ay daha beklemelimiyim ve bi şey daha bu a2 ehliyetleri kendi aralarında ayrılıyormu örneğin scoter ehliyeti başka mobilet ehliyeti başka gibi cevap verirseniz sevinirim teşekkürler son olarak yamaha scooter tercimdir ama siz bişeyler önerirseniz iyi olur
  • a2 ehliyet 17 yaşında alınıyor.
    a2 ehliyetin olsun her türlü motoru kullanabilirsin.
  • peki ehliyet almak için nekadar ücret ödüyoruz
  • 200 ytl ye alınır.tüm masraflar dahil.
  • teşekkürler kardeş.
    şurada takıldım ben tam 17 yaşındayım hatta ardan 5--6 ay geçti ben bir ehliyet kursuna gitsem beni alırlarmı okuyorum lise 2
    lise diplaması gerekiyomu yoksa lise okuyor diye göstermek yeterli olurmu
    teşekküler
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.