Şimdi Ara

scooter (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
736
Cevap
1
Favori
234.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Hellboy91

raptor666 kardes.sen senin 151 rs de cikan tum sprunlari yazarmisin.bide kaca almistin.

kardeş 1538 lira peşin ben 146X12 taksit aldım diger benzerlerinin içinde en ucuzu ve en iyi özellikleresahip olanıydı bu baya bi araştırdım
    ben aslında 150 lık olmasına ve cift firenin disk olmasına kapıldım

• quote:

Orjinalden alıntı: Hellboy91

arkadaslar.siz scoozy die bi motor duydunuzmu.scoozy wuxi.bugun gordumde baya skil duruyodu.bilginiz varsa cevaplarmisiniz.

ben bir wuxizede olarak almanı tavsiye etmem..

sanki üretimde kullanılmayacak artık malzemelerle üretilmiş. heryerinden yağ sızdırıyor yağ keçelerini yırtık olarak takmışlar.

kilometre bozuk çıktı. debriyajı bozuldu.motor giderken stop eder.ön freni sıkamıyorum çıkan ses 1kmden duyuluyor arka freni sıksam işe yaramıyor çünkü tutmuyor.. vidaların yarısı yalama daha 500km de eksozun perçinleri koptu. biraz gaz verince motor sanki dağılıp gidecek.
    ve daha yazmadığım birsürü sorun...

bütün bu sorunları serviste değil kendi imkanlarımla halletmeye çalıştım.servis garanti kapsamında olan sorunları para alamıyacağı için başından sağıyor.
    yinede sen bilirsin tabi..

• raptor666 kardes mondialin 151 rsi modeli cikmis ozelliklere baktim rs ile arasinda hicbir fark yok.hangisi daha iyi.
  • daha bakamadım bi link atabilirsen bakiim görüş bildiririm sana
  • www.ugur.com.tr

www.monidalmotor.com
  • helboy baktımda sadece renk farkı var bunda başka bişe yok ama güzelmiş hakketten tipi
  • arkadaşlar sıfır mondial va benzeri marka scooter alacağınıza gidin 2.el temiz kanuni hussar yada onun dengi bir motor alın.. ben öyle yaptım 2004 model hussar aldım arkadaşım ise 0km. mondial aldı arkadaşım servisten çıkmıyor ve motoru satmaya karar verdi, benim hussarda ise tık yok maşallah..
    hussar ile ilgili sormak istediklerinizi sorabilirsiniz....
  • yaaa aga simdi oyle diosunda ondialinde saglam motorlari var.bak raptor666 ninkine hic bişeyi yok.ama bazilari saglam cikmio o ayri.ben servisiyle gorustum adam bana sans işi dedi.
  • hellboy kardeş raptorunkine bak sağlam diyosun ama bende bisürü sorunla karşılaştım bunlarıda forumda yazdım ve yazamadığım bisürü sorunuda bu işlere elim yatkın olduğundan kendim servise gitmeden hallettim eğer eliniz bu işlere yatkın diile çinmalından uzak durun

((((((((((((((MONDİAL YADA BENZERİ ÇİNMALI ALMAYI DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR DİKKAT)))))))))))))))))))))))))))))))))

BUGÜN ŞEHİRLER ARASI YOLDA BAYA HIZLI GİDİYODUM YAVAŞLADIĞIMDA ÖN TEKERDEN Bİ SES DUYDUM DURDUM BAKTIM ÖN FREN DİSKİNİ TUTAN CIVATALAR GEVŞEMİŞ EĞER BU CIVATALAR TAMAMEN ÇIKSA Kİ BUNA AZ KALMIŞTI BÜYÜK İHTİMALLE ÖN TEKLERİ KİTLER VE ŞEHİRLER ARASI YOLDA OLDUĞUM İÇİN BU MESAJI YAZAMAZDIM
    ALLAH ÇOLUĞUMUZA ÇOCUĞUMUZA BAĞIŞLADI NE DİYİM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ARKADAŞLAR BEN ÇOK KIZGINIM BU OLAYI TÜM TANIDIKLARINIZA ANLATIN EN İYİ ÇİNMALINI EN KÖTÜ HONDA,APRİLLA,YAMAHA,V.B. MOTORLARA DEĞİŞMEYİN

ASLINDA YERLİMALI YURDUN MALI HERKEŞ ONU KULLANMALI

• YAv iyi güzel de. yaz mevsiimi hariç bu motor adamı hasta eder beyler. Kafayı kurtardık hadi. Kask ı zaten takacaz. eee gerisini napacaz. Tulummu giyecez. Nedir bu işin çaresiş??
  • kayak yapar gibi giyincen boyunluklu bi kask tulum eldiven falan yada motorlar için özel deri elbiselerden alcan ama pahalı nerdeyse motor parası :) ben şuan konyadayımda burdaki vatandaşlar battaniye örtüyo bacaklarına kafayada kift kat bere bide atkı sadece gözler görünüyo
  • selamlar
    tüm motor tutkunlarının ve islam aleminin mibarek kurban bayramını kutlarım......
  • arkadaslar ramzey motor hakkinda neler dusunuyosunuz.ramzeyim 125 cc qm 125-10d modeli var.ben bu modelden cok goruyorum istanbulda cok kullanan var nasil acaba bilgisi olan varmi??????
    http://www.ramzeymoped.com/scooter.asp linkide bu isterseniz bakabilirsiniz...
  • yaaahu kardeşim bırakın çin malını yaa para kazandırmayın o çekik gözlülere adam gibi işçilik yapsınlar baksana başıma gelenlere önceleri memnundum ama şimdi diilim yukarda yazdıım ciddi bi tehlikeydi motor almadan önce 10 kere düşünün bi kere alın

• beyler kanunin yeni modelleri ne zaman cikio bilen varmi.benim garibime giden bi olayda su:200 cc lik racer motoru 3000 ytl.su an hussar 125 2500 ytl.siz ne diyorsunuz bu duruma.
  • herkese merhaba millet. bende işe gidip gelmek için bir scooter almaya karar verdim. arabayı park edicek yer bulamıyorum zaten. biraz araştırdım arn 125 en uygunu . hem fiyat uygun hem alet sağlam. öyle asya, mondial gibi dökülmüyo kendi kendine.
    birde yeni gelen matrix 150 ler var onlarda güzel. arn 125 ile bira fiyat farkı var tabi. sanırım matrix alabilirim. bayi ye telefon açtım bugün, arn 125 ve matrix in , ikisininde siyah rengi mevcutmuş. 6 aya kadar faizsiz taksit yapıyo. 24 aya kadarda vade farkıyla taksitlendiriyolar. 12 aylık vade farkı %1,7 dediler. büyük birşey alıcaktım ama babam, scooter al bende arada binerim diyince bişey diyemedim tabi. inşallah seneyede iyi bi chopper alırım :).
    öğrendiğim kadarıyla arn 125 lerde jikle sorunu varmış. Ancak bunu çözmüşler, şuan kronik bir problemi yokmuş. ARN alınabilecek ucuzların içinde en iyisi. matrix 150 yi kendisi veya bir yakını kullanan varsa tecrübelerini aktarırsa sevinirim arkadaşlar. herkese kazasız belasız günler diliyorum :)

• alllllllllmaaaaa o da çin malııııı yapmayın arkadaşlar kendi kendinize lades demeyin hepsi aynı pokun pembesi bunların hoca git 2. el honda activa al yada yamaha bws 100 al yada pugeot sppedfight al ki en kralı bu müthiş bişe bence şimdiki aklım olsa onu alırdım
  • merhaba bende motor alıcam cbr125 ile twister arsında kaldım sizce hangisini almalıyım cbr125 iyimi kötümü bi bilen warsa o motor gerçekten 150 basıyomu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hhaarruunn -- 21 Ocak 2006 22:19:17 >
  • scooter alacaksanız bws 100 alın bana bol bo0l duaedin scooterın kralı biz kerizmiydik 1750 liraya değilde 3100 liraya scooter aldık demekki var bi bildiğimiz
  • 125 lik motorla 150 basamassin.bassan bile motoru zorlarsin yakma ihtimalin bile var.basarsan banada haber ver
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.