Şimdi Ara

scooter (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
736
Cevap
1
Favori
234.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Hellboy91

adam bana bende 125 mt yi kullaniyom dedi ayrica 1525 ytl miş fiyati.151 rs nasil sen memnunmusun.sekil olayi falan

walla hoca ben memnunum bu da 1538 lira 150 lik olması yeter bence
    tek sorun kasislere sert girince aynaların bağlantı somunları kırılıyo çoğunda oluyomuş bu iyi bi kaynak atırırsın sorun kalmaz 20 dakikalık iş onun dışında gidişi şekli gayet iyi ben mavisini aldım başka alanlarlada görüştüm onnarda memnun siyahını gördüm oda baya şık duruyo alcaksan ya mavi ya siyah al bence
  • arkadaslar.bana kanuni tigrina 100,mondial 151 rs ve mondial 125 mt motorlarindan hangisi iyi bana hangisini tavsiye edebilirsiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hellboy91

arkadaslar.bana kanuni tigrina 100,mondial 151 rs ve mondial 125 mt motorlarindan hangisi iyi bana hangisini tavsiye edebilirsiniz?

mondial den uzak dur derim ama sen bilirsin.......sadece duyduğumu söylüyorum...

tecrubem yok mondial le ilgili
  • sadece mondial değil
    bütün çin malı motorlardan uzak dur
  • arkadaslar motorlardaki Maksimum Tork ne oluyo.6,5Nm / 5500rpm de nedir?100 cc lik bi motor 150-200 kg yuk tasirmi.(yani insan(iki kişi)).bide motor alirken nelere dikkat etmeliyim
  • helboy hoca baya kararsızsın motoru alırken bence
    amac/ihtiyaç/kullanım alanı/maddi durumun
    gibi kriterlerini gözden geçir az paran varsa,kullancan alan genelde asvaltasa yani motoru hor kullanmazsan,iki kişi kullanmak istiyosan ve tek kişiykende seri olsun diyosan kesin 150 lik olsun bunun dışında misal bana 10 yıl değilde 5 yıl gitsin yeter diyosan çin malı almanda bi sakınca yok bence.
    çin malının yedek parçası stokta ve fiyatta sıkıntı yaratmaz çünkü acayip bi rakabet sözkonusu

genede seçim senin
  • raptor666 arkadasim.benim kullanicam alan asfalt azda olsa toprak yolda surme imkanim var.benim kafama kanuni tigrina 100 yatti.100 cc ama iki kişi cekermi.sen bilirsin cvp yazarsan sevinirim
  • hocam tek kişi iyi gidiyo onu biliyorum zaten yarı otomatık vitesli motor
    kanuni nin hussarı da benim kafama yatmıştı ama baya fiyatfarkı var çin malıyla kanuni arasında

tigrina 100 luk ama hafif motor ince tekerleklerinde fadası oluyo çekişe iki kişi gider tabi ama tek kişi bindiinde farkı hissedersin 150lik alsan o farkı fazla hissetmezsin
  • Ben tabi tecrübesizim ama scooterlar hoşuma gidiyor özelliklerden pek anlamadığım için diş görünüş olarak galiba engüzeli mondial 125MT ama tabi forumda da arkadşların bazıları pek iyi olmadığından bahsetmişler sürekli olarak kullanmıyacağim pazar gezmelerine ideal midir sizce fiyatlarıda uygunmuş duyduğuma göre hobi olarak gdermi. şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: arkin

Ben tabi tecrübesizim ama scooterlar hoşuma gidiyor özelliklerden pek anlamadığım için diş görünüş olarak galiba engüzeli mondial 125MT ama tabi forumda da arkadşların bazıları pek iyi olmadığından bahsetmişler sürekli olarak kullanmıyacağim pazar gezmelerine ideal midir sizce fiyatlarıda uygunmuş duyduğuma göre hobi olarak gdermi. şimdiden teşekkürler.

şimdilik pazar gezmeleri için dersin daha sonra üstünden inmezsin bi tadını al hele paran çoksa çin malı harici bişey al mondiali falan boşver ama kısıtli paran varsa al gitsin zaten fiyatlarda düştü 1500 lira çok bişe diil
  • beyler yokmu adam gibi
    1.5-2 ye
  • RAPTOR666 kardeş sağolasın galiba bende öyle yapçam yeni başlayacağım için şimdiden çok para bağlamayım diyorum ileride baktım yetersiz kalıyo yenibaşlayan birisine satarım falan bişeyler yaparız zaten 6-7 ay ehliyetsiz gezcem...
  • quote:

Orjinalden alıntı: arkin

RAPTOR666 kardeş sağolasın galiba bende öyle yapçam yeni başlayacağım için şimdiden çok para bağlamayım diyorum ileride baktım yetersiz kalıyo yenibaşlayan birisine satarım falan bişeyler yaparız zaten 6-7 ay ehliyetsiz gezcem...

rica ederim kardeş ne demek bende yeni başladım sayılır mondial 151 rs aldım tavsiye ederim
    zaten kim soruyo ehliyeti hangi birini kontrol edicekler ki binlerce motor olcak bahar aylarında kışın zaten uraşmazlar plakanı mutlaka çıkart bence
  • hakketten ya senin aldiğin 151 rs güzelmiş iyi günlerde kullan fiyatıda uygunmuş yeni yılda mutlaka motor sürmek istiyorum herşey için teşekkürler.
  • sağol kardeş cümleten kazasız belasız günlerde kullanalım inşallah
  • SELAM ARKADAŞLAR BU ARN 125 HAKKINDA NELER DÜŞÜNÜYORSUNUZ

151 RS MONDİAL UCUZ AMA BİLMİYORUM KULLANICILARI İYİ DİYO AMA

İNŞAALLAH KISA ZAMANDA PROBLEM ÇIKARTMAZ....

GÜLE GÜLE KULLANIN
  • sağol alinazik ben 151rs kullanıcısı olarak genelde memnunum ama bugün yaklaşık 25 km tam gaz kullandım heralde sarsıntıdan olcak egsoz somunları çıktı yolda bi tehlikesi yok ama tren gibi ses çıkartıyodu büyük bi arıza diil iki somun taktım tamam yalnız sinekte büyük diil ama mide bulandırıyo

arkadaşlar ben başıma gelen arızaları sizlerle paylaşmaya devam etcem sahip olduğunuz motorlardaki problemleri sizde yazarsanız kararsız arkadaşlara bi faydamiz dokunur diye düşünüyorum
  • haklısın raptor kardeş herh,kes hangi markada ne sorun var yazsa iyi olur....
  • bende motomax ın getirdiği keeway arn 125 i düşünüyorum daha almadım şubatı bekliyorum bilgisi olan kullanıcı arkadaşlar varsa yorumlarını alabilirim....

ben bir kaç kullanıcısına denk geldim yolda sordum gayet memnun olduklarını hatta çin malı olmasına rağmen bu kadar kaliteli ve problemsiz olacağını tahmin bile etmemişler hiç düşünme al dediler ......

yani çok memnun kalmışlar

şubat kadar karşıma başka bir model çıkmaz ise ben bunu almayı düşünüyorum.

http://www.motomax.com.tr/sc_motomax_arn125.asp
    yorumlar ve şikayeti olanlar varsa şikayetlerini bekliyorum

selamlar saygılar

• hoca arn nin o kendine has boyasından dolayı toz topladığını ve tırnaanı sürtsen çizildiğini duymuştum
    ama parçaların genel görünümü güven veriyo doğrusu

motor alacak arkadaşlara tavsiyem 3 - 4 haftadaha bekleyin acayip indirimler kapıda
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.